Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

hayırlı geceler kızlar
saat 2
yarım kk ppeynir
6 zeytin
2 dilim pastırma
1 dilim hindi füme
2dilimekmek
salatalik

saat 18
5 köfte
bolca salata
1dilim ekmek

3.5lt su
hava çok sıcaktı su güzel gitti

1 saat tempolu yürüyüş

Cnm ben calısıyorsun ve her iki aileye uzagız bakacak kimse yok, yoksa bende aralarının çok olmasını istiyorum
Benimkilere de bakıcı bakıyor canım. Aileler uzak yapacak bişey yok. Ama şikayetçi değilim çok şükür iyiyiz
Ay burayı feci kaynattım. Özür dilerim arkadaşlar.

Elimde olan tek şey kaşık türleri
Walla bende zayıflicam diye ne sipariş edeceğimi şaşırdım gerçekten bu saf ürünlerinide life co otelini araştırırken keşfettim detox oteli sırf smoothie ile öğün verip bir haftada kesin kilo verme garantili bende ürününü sipariş edip kendi detox tatilimi yapıyorum

Adana kebap ve ayranla kapattım günü tartım öncesi abarttım ama neyse
Olsun canım Adana acılı ise metobolizma hızlandırıp ters etki yapar belki
Gün içinde ekmek yok o sebeple çiğ köfteyi çok abartmadı isen menü gayet iyi
İlk menü kolay gelsin
Cezerye ve pilav çok yememişsindir umarım
Şu şekersiz kola olayını bende arada yapıyorum ama tümden hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum
Canım tebrikler hem kilo hem menü İçin
Regl öncesi çikolata krizinin atlatılmış olmasına ayrıca sevindim
Hiç yanlış olacağını zannetmiyorum bende şu an 24 saatlik oruçtayım yarın 12.30 açacağım ve sabah tartılacağım eksi rakam göreceğimizi düşünüyorum inşallah
Selam

Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,,,3 dilşm hindi füme,,,3 çatal sucuk,,,1 dilim beyaz peynir,,, kırmızı biber

Ara
Sade kahve

Akşam 18.00
Tavuk ızgara,,,, semizotu salatası

Su 3 litre
Gayet güzel menü tebrikler
Yarın tartı için bi saat var mı? Ben anca öğlenden sonra tartılabilirimde
Hayır yok belirli bir saat canım ama normalde de sabah kalkıp tuvalet ihtiyacı sonrası tartı en doğru sonucu verir ama öğleden sonra da bildirsen olur tabiki dert değil gün boyu açığım ben yarın
Ben bisey yemedim bugun :) hic aclik hissetmiyorum, canim bisey yemeyi cekmiyor, halsizlik bas donmesi bas agrisi vs yok ve enerjim gayet yerinde. Bir suru is yaptim bugun ustelik. Masallah bana
Canım ya helal sana nazar değmesin
SAF Energy Smoothie Tarif:

1 Su bardağı Bitkisel Süt

1 Orta Boy Muz

60g Donmuş Frambuaz

1 yk Acai Tozu

1 yk Moringa Tozu

1 çk Keten Tohumu Tozu

1 tk Maca Tozu

1 çk Tahin
Not edeceğim çok teşekkürler tarif için
Canım gayet güzel yarına hazır gibisin
Afiyet olsun canım gayet güzel
Benimkilere de bakıcı bakıyor canım. Aileler uzak yapacak bişey yok. Ama şikayetçi değilim çok şükür iyiyiz
Ay burayı feci kaynattım. Özür dilerim arkadaşlar.
Rica ederiz hayatın içinde olan konular arada konuşulur tabi kolay gelsin

Evet hanımlar sabah tartı günümüz baktım da herkes heyecanlı motive gerçekten heyecanlandım mutlu oldum iyi ki varsınız
Tartıda ne sonuç alırsak alalım unutmayalım kas yağdan sıkı bu sebeple vucüd yağımızı azaltacak şeyleri ( spor, bol su, protein ve bol sebze vs.) yapalım ve sabırlı olalım
şu görseli unutmayalım kimse verdiği kiloyu küçümsemesin sakın bazen tartıya yansımayan şeyler aşağıdaki sonuçlar İçin çalışıyor olabilir

Eklentiler

• E851BCFA-FBB8-43C2-9BBF-A80685CD4A5C.jpeg
    150,4 KB · Görüntüleme: 55
Selam hanimlar bende 5.gunum aralikli oruc diyetine basladim burayada katilmak istiyorum mumkunse surekli motivasyona ihtiyacim var.

Bilgilenmek amacli da katilmak ustiyorum dogrumu yapiyorum biseyleri diyebenide listeye eklermisiniz
Selam hoşgeldin
ilk sayfa ilk posttaki bilgileri paylaşırsan ekleriz

Günaydın herkese ❤

Harika mutlu dileklerin gerçekleştiği bir hafta olsun hepinize. Gün içinde bildirim yapan herkesi İlk sayfada güncelleyeceğim

Evet benim en son resmî tartım persembe idi ve o da 84’tü
Haftasonu yaptığım 28 saatlik( ertesi gün 83 oldu) ve bugün bitireceğim 24 saatlik if sonucunda bugün sabah tartım 82.5

Haydi heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı

Son düzenleme:
Gunaaayyydiiinnn 31 saat 48 dk sonunda sonlandirdim. Tartida 73.2 kg ciktim. Bekledigim sonuc olmadi fakat hala hastalanmadim ona veriyorum. Ya da dun yeterince su icmedim, maden suyu ve kahveye verdim kendimi belki de ondan. Bilemiyorum ilerleyen gunlerde anlarim sebebini. Neyse sonuc olarak bugun 73’lu bir rakam istiyordum oldu bu kadar aclik sonucunda kilo vermemis 200 gram da almisim gibi oldum ama olsun. Kendimi hafif hissediyorum oldukca. Bugun 1000 kalorinin altinda kalmamaya calisacagim.

Gunaydin. Ilk defa bugun bu kadar erken goruyorum :) heyecandan uyku mu tutmadi

Gunaydin. Ilk defa bugun bu kadar erken goruyorum :) heyecandan uyku mu tutmadi
Canım günaydın
ay evet koşarak geldim bakayım dedim kim ne yapmış
Canım güzel sonuç bence hedefin 73 lü girmekti
Bugün İçin aldığın kalori kararı doğru vucüda şaşırtma da olur hem
Bende bugün öğlen açtığımda aynı şeyi planladım

Son düzenleme:
Uzun acligi cok ust uste yapmak anlamsiz demek diye bir kanaate varir gibiyim :) ama ekstra durumlar sebebi ile de cok emin degilim. haftada bir kafi demek ki. Evet bu haftaki hedefime ulastim ama bu kadar aclik sonucu arti cikmak dune gore biseylerin ters gittigini gosteriyor. Normalde gunde 200-300 gr gidiyordu zaten 16-18 saat yaptigimda da. Anlayamadim :) goruruz ilerleyen gunlerde. Ben de sonuclari bekliyorum heyecanla herkesten :)

Aynı şeyi bende düşündüm mesela ilk 28 saat sonunda -1 fakat bugün açılacak 24 saat İçin (şu an 19.saatteyim) sadece -500 ve bende ödem regl vs de yok
Deneye yanıla bulacağız optimum dengemizi
Bence de haftada 1 deneyelim haftaya senin ödem durumu da biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…