Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

herkese günaydınnn.... :KK68:
dün çok karışık ve yoğun bir gündü.. diyet saatlerimin dışına çıkmadım ama pek doğru beslendim diyemeyeceğim.. ama güncel kilomu hemen paylaşmak istedim. çünkü işlere dalarsam unutabilirim sanki.. :KK66:

16/8
Boy :160 cm
başlangıç kilo : 79
güncel kilo :78.2

D darklove yesa yesa Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi ayaysel ayaysel güncelleme yaptım ilk sayfada 👍😍👏
@birmeltem26 ekledim canım başarılar

❗️Tüm grup arkadaşlarıma Özel olarak yazmayacağım arkadaşlar yetişemeyebilirim gün içinde mutlaka yapılacaktır kilo değişiklikleriniz merak etmeyin 😊 yine kaçarsa salı uyarırsınız 🙈
Günaydın kızlar daha tartılmadım wc yok dun de bugün de bakalım çıkarım inşllah

12.00 a kadar mı bildirim yapıyoruz
Bildirim saati belirlemedim daha önümüzdeki günlerde gidişata göre ekleyebilirim ama ne kadar erken o kadar iyi tabi 😊

Günaydın kizlar
Bugün tartildim
73 kilo olmuşum

Çok hızlı kilo alıyorum oysa ki 5 dk doğru düzgün totom yer görmezken
Hedefim cumaya kadar 2 kilo vermek
Canım senin bu konuya yazdığın mesajlara baktım hiç menü paylaşmamışsın
2 kilo almak İçin ciddi bozmuş olman lazım diyetini
Menülerini paylaş lütfen ki günlük bir bakalım ☺️
Başlangıç kilonu 73 olarak güncelledim

D darklove yesa yesa Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi ayaysel ayaysel güncelleme yaptım ilk sayfada 👍😍👏
@birmeltem26 ekledim canım başarılar

❗Tüm grup arkadaşlarıma Özel olarak yazmayacağım arkadaşlar yetişemeyebilirim gün içinde mutlaka yapılacaktır kilo değişiklikleriniz merak etmeyin 😊 yine kaçarsa salı uyarırsınız 🙈

Bildirim saati belirlemedim daha önümüzdeki günlerde gidişata göre ekleyebilirim ama ne kadar erken o kadar iyi tabi 😊
Tamamadır canım.ellerine sağlık

Saat senin için de kolaylık olur diye demistim:)

Rica ederim. Doğru söylüyorsun gündeme alalım bu haftadan sonra tartı bildirim saati konusunu fikri olan yazabilir , çok teşekkür ederim 🥰😍
tartı gününün ptesi olması kesinlikle en doğru karardı. :super:dün ortam iyiydi. sınırı aşabilirdim mesela ama bugün tartı günü olduğu için dikkat etmem gerekti. baya engelledi beni.. umarım hep böyle devam ederim... :KK39:

tartı gününün ptesi olması kesinlikle en doğru karardı. :super:dün ortam iyiydi. sınırı aşabilirdim mesela ama bugün tartı günü olduğu için dikkat etmem gerekti. baya engelledi beni.. umarım hep böyle devam ederim... :KK39:
İnşallah canım. evet pazartesi olunca cumartesi pazar dikkat ediliyor bir nebze de olsa
İradene 👏 o zaman 😀

Canım günaydın 🥰
Tabi ki. Ara saatlerde ara öğün yapabilirsin gerekiyor ise sınır yok.Yani yeme penceren saat 11-19 arası ise rahatlıkla 2 ana 1 ara öğün yapabilirsin
İlk sayfa ilk posta bir örnek menü de koyduk o da fikir verebilir canım 🥰
sadece şunu unutma ara öğün yaptıkça ya da vucüda sürekli bir şey soktukça vücudumuz insülin salgılıyor ve sindirimle uğraşıyor bu sebeple biz genelde ufak öğün tercih ediyoruz ya da direk 2 öğün
Sonrasında ise kapanış sonrası birsey yemiyoruz.

Aynen öyle zaten insülin direncim var duruma göre bakıyorum işte iki öğün arası kahveli bi ara öğün çok iyi oluyor bazen bazende bişey yemiyorum.

X