- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #12.001
Ayy çok korktum canımGeldim geldim , az biraz benim oğlan kilo vermemi sabote etti ama hallettim sorunu
Kaç kilo oldun ortinormalde yok canım ama protein li ve ekmeksiz öğünle bitirince olmuyor mesela
Ayy çok korktum canım
İyi olmana çok sevindim
Altın süt içer iki güne verirsin sen.Benim oğlan hastalanınca benim azcik dengelerim oynuyo ama artık burda olduğuma göre inatçı yağlarla savasa devam ⚒🛠⚔
başlarsin sen.yaparsin.sporcu şirin.Ben uzun oructayim . Dün akşam saat 10 da bi tabak makarna yiyince dedim napiyorum ben . O yüzden bugün yememeye karar verdim . Uzun oruç bitince tartılcam. Gerce regl olcam onun şişliği de var . Bakalım kaç kilo olmuşum. Bence bi 5 kilo almışımdır. Çünkü hunharca herşeyi yedim . Paker paket cips çikolata çekirdek kola ekmek kızartmalar oooooo. Spora da tekrar başlamam lazım ama kışın hiç yapasım olmuyo .
Altın süt içer iki güne verirsin sen.
başlarsin sen.yaparsin.sporcu şirin.
cabuk gelen kilo çabuk gider.kalıcı değil ki.
bende bugün baya sıkı tutacam işi.birazdan salata yicem.tuzdan uzak duracam.bende cok pis ödem yapiyor.
ne yaptin dayanabildin mi.bende aciktim.kaziniyor resmen midem.ama az yedim çok sükür akşami da birazdan yicem.inş abartmam.Mideyi gene genişlettim açlıktan karnimda bando mızıka takımı var gibi sesler geliyo . Ki daha 13. Saatin içindeyim. Hiç değilse yarın sabaha kadar dayanabilsem şahane olcak inşallah.
Açlık olarak sorun yoktu ama regl oldum , sancıya dayanamayınca ağrı kesici almak için kepekli ekmeğe sandviç yaptım yedim. Sanırım evren bana diyor ki hayat felsefen etliyim butluyum mutluyum olarak değişsinne yaptin dayanabildin mi.bende aciktim.kaziniyor resmen midem.ama az yedim çok sükür akşami da birazdan yicem.inş abartmam.
Haftaya hedefim 66.9.66.0 ortim
Allah seni ne yapmasin emiAçlık olarak sorun yoktu ama regl oldum , sancıya dayanamayınca ağrı kesici almak için kepekli ekmeğe sandviç yaptım yedim. Sanırım evren bana diyor ki hayat felsefen etliyim butluyum mutluyum olarak değişsin
Diyetin nasıl cnmHaftaya hedefim 66.9.
Bugün bir saat boosted yaptım.
Diyetim de şahane.
-2.100 hedef inşallah başarıcam
İf yine.Diyetin nasıl cnm
Yediğim şey öyle ağır bisey değildi ki uzun oruca niyetlenmiştim ya ondan dedim, gerce biraz önce de cips ve çekirdek yedimAllah seni ne yapmasin emi
baska bisey de yiyebilirdin.canım çekti desene.hiç bulamadin 2 yumurta kaynataydin.
Hee tamam canım başla başlaİf yine.
Perşembe 70 i gorunce başladım mecburen.
Ara verince if filan yapamamistim.
cabuk yola gir bakim.ne güzel 72 yi görmuştün.birakma.Yediğim şey öyle ağır bisey değildi ki uzun oruca niyetlenmiştim ya ondan dedim, gerce biraz önce de cips ve çekirdek yedimallah affetsin çok fena yoldan çıktım ben gidip kussam mi napsam
Regl bitsin tartılcam. Regl vakti hep fazla cikiyo daha çok moralim bozulmasın ama bence bi 5 kilo almışımdırcabuk yola gir bakim.ne güzel 72 yi görmuştün.birakma.
bu arada kaçsin simdi.bi tartilda bi yerden başlamana vesile olsun.yoksa devam ediyoruz yoldan çıkmaya