- Konu Sahibi blondeaddict
- #12.021
valla çok merak ettimRegl bitsin tartılcam. Regl vakti hep fazla cikiyo daha çok moralim bozulmasın ama bence bi 5 kilo almışımdır alamadıysam ayıp bana o kadar yedim bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla çok merak ettimRegl bitsin tartılcam. Regl vakti hep fazla cikiyo daha çok moralim bozulmasın ama bence bi 5 kilo almışımdır alamadıysam ayıp bana o kadar yedim bide
Geçmiş olsun canım. Tekrar hoşgeldin.Benim oğlan rahatsızlandı biraz . O toparladı çok şükür de o ara ben fena dağıtmışım kendimi heralde . Toparlanmaya çalışıyorum. Spor diyet oruç hiç biri kalmadı. Bu rahatsızlık süreci de beni psikolojik olarak baya etkiledi . Kilo aldığımın farkındayım ama ne kadar aldığım meçhul. Tartılmadım bayadır. Ama artık burdayım. Beraber mücadeleye devam ederiz
Afiyet olsun canımDün
Kahvaltı
Bol yumurtalı omlet, peynir, zeytin,ceviz,incir,kaymak
Akşam
Balık ve bol salata
2,5 lt su
Spor 45 dk yürüyüş
Bugün
Kahvaltı
Peynirli baharatlı 2 yumurtalı omlet
Kuru Kayısı, zeytin
Akşam
Yeşil elmalı ve narlı yoğurt
1 kepçe sebze yemeği
2 lt su
Spor
30 dk pilates
Afiyet olsun canım. Tek öğün tartıyı güzel etkiliyor ama.İyi akşamlar kızlar
bugün oructum tek öğün yaptım ama kütük gibi şiştim.
17.30 etli kuru fasulye salata biber sote
Çay kahve
adım 8000 ama suyu ve adımı ilerleyen zamanda güncellerim. Kulaklarım uğulduyor. Bu tek öğün yaramadı bana sanki...
Sağol canım... Ben uykusuzdum onunda etkisi vardı heralde...Afiyet olsun canım. Tek öğün tartıyı güzel etkiliyor ama.
Hoşgeldin canım. Tabiki katılabilirsin. Bu aralar burası çok sakin ama. Kaptanımız bir süre giremeyecek. Ama bşrkaç arkadaş menü ve kilo bildirimi yapıyoruz. Kaptanımız dönene kadar kendimizi motive etmeye çalışıyoruz. Sende katıla bilirsin. İlk sayfayı okursan daha bilgilendirici olur.merhaba bende katılabilir miyim, bilgi verebilecek var mı,
76,5 kg
boy: 1,68
39 yaşındayım