- 11 Şubat 2016
- 3.943
- 18.270
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.541
Maalesef Leslie mi yapamadım . Televizyon , eşimden bana kalmadı . Sadece 8000 adım . İyi geceler canlarımİyi akşamlar canlar
Menüm
sabah 11.00
Menemen, zeytin, peynir , 1 elma , 5 ceviz , bir avuç beyaz leblebi
akşam 19.00
Tavuk şiş, salata, ayran
Su : 3 litre
Spor : Birazdan Leslie boosted 30 dakikalığını yapacağım .
Maşallah canım ya , bende haftaya en azından 24 saatliğini deneyim diyorum . Ah bir cesaret edemedim .Bu arada 7 güne niyetlendim kizlar. Bakalım ne kadarini becerebileceğim. Keske 10 gun yapsam
Sanada masallah canim tek öğünde kolay degil. Nefislerimizle mucadele ile geciyir hep vaktimiz malesef. Allah kabul etsin orucunu. Hersey beyinde bitiyor gerçektende. Menü güzelMaşallah canım ya , bende haftaya en azından 24 saatliğini deneyim diyorum . Ah bir cesaret edemedim .
Ben de bugün tek öğün yaptım. ( Oruçluydum )
Menüm : 1 kase mercimek çorbası , hamsi, bol yeşillikli salata , bir lokma helva
Su : 2,5 litre içmişimdir . Sanırım yatana kadar 3 litre olur .
Spor : Leslie bir mile yaptım . ( şimdilik )
Canım , bizi çok yalnız bırakma e mi ?Selam kızlar
Nasılsınız?
bir kaç günlük beni affedin hiç ilgilenemedim hem yogunluklarım çok ,Dahası modum çok düşüktü Biraz karışık günler umuyorum kısa zamanda düzene girer
Pazartesş sabah tüm gücümle burada olmayı istiyorum
Kilo bildirimlerinizi bekliyorum
Allah razı olsun canım . Amin inşallahhh .Sanada masallah canim tek öğünde kolay degil. Nefislerimizle mucadele ile geciyir hep vaktimiz malesef. Allah kabul etsin orucunu. Hersey beyinde bitiyor gerçektende. Menü güzel
Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin stresli dönem.Canım , bizi çok yalnız bırakma e mi ?
Allah razı olsun canım . Amin inşallahhh .Benim açlık yapmam şart ASLInda . Geçen gün bir yerde okudum . PKO’lu birisi yapmış adet düzensizliği vs kalmamış . Ben de iki aydır olamıyorum. Gerçekten çok sıkıldım ve bunaldım . Geçen gün de karşıma Ahmet Apa diye birisi çıktı Facebook ta . Aidin Salih Hoca’nın açlıklarını bir sisteme oturtturmuş . Çok güzel , çok şifa bulan kişiler var . Hayran kaldım . Gelgelelim bir niyet edemedim .
Belki ben de bir gün sizin desteğinizle yaparım.Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin stresli dönem.
Ben normalde 40 saatler hatta 1 kere 60 saatte yaptim. Ama öyle niyetlenmistim. Simdi 7 güne niyetlendiğimden olduğunu düşünüyorum 75. Saatteyim hic acligim yok. Ara ara oluyo illaki o his sonra geciyo.
Ama hep aidin salihin kotabini okuyorum. Youtube den destek alıyorum. Tek basina zor. Yoksa zor is oyle kolaydegil. Tutan kimselerede kolay olmamıştır muhakkak.
21 gun 40 gun yapanlar var. Onlardada nefis var. Iste olay kararli olmak. Bide aksam olunca iyiki diyebilmek. Iyiki diyorum bozmadim bugünde. Gunduz hep aksami düşünüyorum iyiki diyecehim diye kendimi avutuyorum:) ama ilk hedefim kesinlikle sağlık. Güveniyorum açlığın sifasina ben.
Bende pko luyum. Uzun açlıklar düzenler mi bilmiyorum 23saat yaptım en fazla. Ama kesinlikle ve kesinlikler lowkarb düşük karbonhidratlı beslenme pkonun resmen ilacı.kilolar ve adetler öyle bi sökülüyor ki masallahBelki ben de bir gün sizin desteğinizle yaparım.
Canım ben pko lu değilim de haşimato hipotiroidi rahatsızlığım var. Ama benim de hastalığımın tek tedavisi ASLInda sağlıklı beslenme . İnşallah çabam bende de işe yarar .Bende pko luyum. Uzun açlıklar düzenler mi bilmiyorum 23saat yaptım en fazla. Ama kesinlikle ve kesinlikler lowkarb düşük karbonhidratlı beslenme pkonun resmen ilacı.kilolar ve adetler öyle bi sökülüyor ki masallah
Maalesef koruma da dikkat etmeye devam etmek gerekiyor .blondeaddict kaptanım kusuruma bakma geçen hafta tartı dahil gelemedim yoğunluktan
1 hafta da fazla şımardım tuzlu vs derken geri aldım hemde 63.8leri bile gördümbiraz verdim saat 18den sonra yiyince net alıyorum başta biraz abarttım şimdi toparlamaya çalışıyorum yarın tartıda boyumun ölçüsünü alıp tekrar 60da kalma mücadelesi vereceğim koruma işi zormuş
Tiroid içinde düşük karbonhidratlı beslenme çok iyiCanım ben pko lu değilim de haşimato hipotiroidi rahatsızlığım var. Ama benim de hastalığımın tek tedavisi ASLInda sağlıklı beslenme . İnşallah çabam bende de işe yarar .
Bende pko luyum ayrıca hipotiroidim var. İlacı kesinlikle tamamen ekmeği kesmek 5 aydır ekmeği ağzıma sürmedim, yemeye devam etseydim bu kiloyu asla veremezdim düzene tamamen girdi diyemem ama eskisinden biraz daha iyiBende pko luyum. Uzun açlıklar düzenler mi bilmiyorum 23saat yaptım en fazla. Ama kesinlikle ve kesinlikler lowkarb düşük karbonhidratlı beslenme pkonun resmen ilacı.kilolar ve adetler öyle bi sökülüyor ki masallah
Masallah darısı başımaBende pko luyum ayrıca hipotiroidim var. İlacı kesinlikle tamamen ekmeği kesmek 5 aydır ekmeği ağzıma sürmedim, yemeye devam etseydim bu kiloyu asla veremezdim düzene tamamen girdi diyemem ama eskisinden biraz daha iyi