-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.461
Canım selamSlm kizlar..bugun bildirim günü idi deilmi..gerçekten çok gerginim, ne teli elime alasım var nede bisi..galiba resmen depresyondayim..gun gun daha çekilmez oluyor gerginlik.. zaten telefon bipleyip haber etmese ne oruç vaktinden haberim olacak ne yemek zamanından..zaten kilimda ayni kalmış.. hala 66..hepinize kolay gelsin
Hayırönceki sonraki fotografini atacakmısın?
bizlere motive olur.:)
Gercekten cok bunaldim..cocuklara ayri tembih et,aman takma de ama ben bu yasimda takiyorum.. saatlerce konustugum guldugum anneler,slm veriyorum almıyorlar..vermeden geçiyorum hepsi dönüp terörist gibi bakıyorlar..her secim zamani baska propaganda..hele su 10 yaslarindaki 3 Türk 1 Arap çocuğu terör yanlısı olarak sabah baskını île evlerinden aldılar gorenleriniz olmuştur, yeminle sinirlerim alt üst.. Bu politikler yarin el sıkışacak, olan bizlere oluyorCanım selam
Haberler ortam zor bir dönem birde hepimizin türlü türlü derdi var
Bazen akşam nasıl oldu anlamıyorum bende
İnsallah sende daha feraha çıkacağım de
Allah güç ve ferahlık versin
Hayır
Bence burada grup olarak yaptıklarımız ve listedeki herkesin çabası en büyük motivasyon
Şimdi anladım canımGercekten cok bunaldim..cocuklara ayri tembih et,aman takma de ama ben bu yasimda takiyorum.. saatlerce konustugum guldugum anneler,slm veriyorum almıyorlar..vermeden geçiyorum hepsi dönüp terörist gibi bakıyorlar..her secim zamani baska propaganda..hele su 10 yaslarindaki 3 Türk 1 Arap çocuğu terör yanlısı olarak sabah baskını île evlerinden aldılar gorenleriniz olmuştur, yeminle sinirlerim alt üst.. Bu politikler yarin el sıkışacak, olan bizlere oluyor
tsk ederim kaptanim.bende korktum.hafta ici tartida 82 leri gördüm.amaninnnn.Tebrikler canım gayet güzel vermişsin
Koruma programı yapıyorum ben artık
Çok teşekkürler canım
Haftaya düşüş bekliyorum senden
Canım çok memnun oldum evet çok merak ettim bazen insan gerisin geri almaya başlıyor diye korktum aman dikkat
Arada olur ufak iniş çıkış ama genelde seni böyle görmek istiyoruz haftaya devam etsin düşüş sağlıkla tabi
Kaçak geldin mi sonundaİdolümsünEn bastan beri takip ediyorum ara ara 6li kilolara inmissin süpersin
GeldimKaçak geldin mi sonunda
Aa süperGünaydın kızlar iyi haftalar
Umarım herkes iyidir
ben tartıda aynıyım 64.8 koruma programında devam ediyorum şükür almamışım
Sizlerin sonuçlarını merakla bekliyorum
Canım öğrenci mı pozitif veli mı?Sorma kaptanım, yine temasliyim okuldan dolayı. Dün yine pozitif çıktı sınıftan. Kaygıdan karbonhidrata yöneldim .
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.8 sabit.
InsallahHadi 31 kilo da sana verdirelim
Ay inşallah ya herkes kilo versin herkes mutlu olsunInsallah