- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.441
76.3 hemen hemen 1 kg. Geçen hafta 77 kusurluydu. 4 gün sporsuz geçti bugünden itibaren tekrar Leslie başlıyorum. Herkese kolay gelsin güzel haftalar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoook teşekkür ederim..Tebrikler , harikasınız
tebrikler canim.1 kilo harika bir rakam.artarak devamı gelsin inş.76.3 hemen hemen 1 kg. Geçen hafta 77 kusurluydu. 4 gün sporsuz geçti bugünden itibaren tekrar Leslie başlıyorum. Herkese kolay gelsin güzel haftalar diliyorum
sorun degil.sabit olmak da iyidir.haftaya cok gider.sabitim 79.600
regli inşallah odemdir
Sorma kaptanım, yine temasliyim okuldan dolayı. Dün yine pozitif çıktı sınıftan. Kaygıdan karbonhidrata yöneldim .Canım insallah geçmiş bitmiş olsun
Umarım daha sıkıntı yaşanmaz
Bu bela bir bitse artık hersey değişti
Okulda çocuklar öğretmenler herkes tedirgin
Çok teşekkür ederim 95,lerden buraya geldim inşallah 60a kadar devamtebrikler canim.1 kilo harika bir rakam.artarak devamı gelsin inş.
sorun degil.sabit olmak da iyidir.haftaya cok gider.
cok gecmis olsun canim.Sorma kaptanım, yine temasliyim okuldan dolayı. Dün yine pozitif çıktı sınıftan. Kaygıdan karbonhidrata yöneldim .
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.8 sabit.
tebrikler canımGünaydın güzeller
Önceki hafta 66.6 idim
Gecen hafta 67.1 ile artıyı görmüş bikdirim yapmamistim
Bugün 66.3 çıktım
Hangisini baz alirsan kaptanom istersen eksi 300 de
Gecen hafta Artı cikmasaydim sonuc guzel olacakmis. Saglik olsun bakalım. Eksi eksidir.
canım tursu tuzlu vs yedin mi ya da regl ? 1 kilo bir sey değil toparlanır zaten dert etme bol su içyaaa ben artıdayım...
neden böyle oldu anlamadım...çok mutsuzumm...
Geçen hafta : 75.6
Bu hafta : 76.6
Fark : 1 kg
gayet güzel gitmiş bence tebriklerGunaydin kizlar
Gecen hafta: 69.9
Bu hafta : 69.2
Eksi 700 gr
Bu haftanin sonucundan pek memnun degilim o kadar hareketli olmam ve yemememe ragmen boyle oldu . Regl haftam oldugu icin diye dusunuyorum ama bakalim 2 gun sonra belli ølur.
ay canımsın yaaaaa çok tesekkürler gel arada bekliyorum bakHer pazartesi senin için bakıyorum canım sayfaya veeeeee muhteşemsinnnnnnnnn
olsun canım almamışsın zaten haftaya iki katı gider inşallahGünaydın
Geçen hafta 89.4
Bu hafta 89.4
Fark 0
bu hafta böyle oldu haftaya toparlayacağım inşallah
süper tebriklergecen hafta 65.7 gordum bu hafta 64.8 fark 900 gram Sevinçli ve gururluyum
süper tebrikler bu hafta daha dikkatle 1 kilo üstü görürsün inşallahmerhabalar canlar
Annemleri az önce yolculadım ve koşa koşa buraya geldim İki güncük ihmal ettim buraları biliyorum ama gelemedim . Bugün bir de uğurlama telaşından tartılamadım ama hafta sonunu çok kaçamak yapmadan tamamladım . Bu yüzden aldığımı düşünmüyorum. ( cuma gün ki sonucumu paylaşıyorum. Bu arada hala regl olamadım )
Geçen hafta: 83.500
Bu hafta : 82.600
Fark : -900 gram
oh beee merak ediyordum gayet güzel toparlanıyor, tebrikler canımslm kızlar.
gecen hafta 78.4
bu hafta 76.6
fark -1800 gr.
süper tebrikler canım76.3 hemen hemen 1 kg. Geçen hafta 77 kusurluydu. 4 gün sporsuz geçti bugünden itibaren tekrar Leslie başlıyorum. Herkese kolay gelsin güzel haftalar diliyorum
almamışsın haftaya toparlanır hiç dert etmesabitim 79.600
regli inşallah odemdir
çok geçmişolsun ay ne kadar çok duyuyoruz artık, dikkat et kendine önce sağlıkSorma kaptanım, yine temasliyim okuldan dolayı. Dün yine pozitif çıktı sınıftan. Kaygıdan karbonhidrata yöneldim .
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.8 sabit.
merhaba Allah kabul etsinmerhaba ben normal oruç tutuyorum
öncelikle borçlarimi tutmak için niyetlendim.
Bunu devami getirsem olur mu.
sabah 6 da ezan okunuyor.tebrikler canım
canım tursu tuzlu vs yedin mi ya da regl ? 1 kilo bir sey değil toparlanır zaten dert etme bol su iç
gayet güzel gitmiş bence tebrikler
ay canımsın yaaaaa çok tesekkürler gel arada bekliyorum bak
olsun canım almamışsın zaten haftaya iki katı gider inşallah
süper tebrikler
süper tebrikler bu hafta daha dikkatle 1 kilo üstü görürsün inşallah
oh beee merak ediyordum gayet güzel toparlanıyor, tebrikler canım
süper tebrikler canım
almamışsın haftaya toparlanır hiç dert etme
çok geçmişolsun ay ne kadar çok duyuyoruz artık, dikkat et kendine önce sağlık
merhaba Allah kabul etsin
orucun bir amacı zaten az yemek o sebeple neden olmasın iftar sahur arası çok geç saatte yememeye gayret edin ve gec saatte çok karbonhidrat tüketmeyin ve bol su için
abla içerde misin ??listeyi düzenleyip geliyorum kızlar
Saol kaptanım. Çok güzel kilo vermişsin. Bayadir giremiyorum buralara ama 64.8'i gördüğünü şimdi okudum, çok tebrike derim. Bütün kilo veren arkadaslari da tebrik ederim. Veremeyen benim gibiler de öpücükler, yola devamtebrikler canım
canım tursu tuzlu vs yedin mi ya da regl ? 1 kilo bir sey değil toparlanır zaten dert etme bol su iç
süper tebrikler
süper tebrikler canım
orucun bir amacı zaten az yemek o sebeple neden olmasın iftar sahur arası çok geç saatte yememeye gayret edin ve gec saatte çok karbonhidrat tüketmeyin ve bol su için
rica ederim canim.ne guzel.90 li kiloları görmeyelim ins bi daha.Çok teşekkür ederim 95,lerden buraya geldim inşallah 60a kadar devam
yaaaa.beni mi merak ediyordun.tşk ederim.yerim valla ben seni.(emojiler yok.olsaydi yapistirirdim en afillisinden)tebrikler canım
süper tebrikler
süper tebrikler canım
Tebrikler canım gayet güzel vermişsinKaptanım geç kaldım kilo bildirimi ine okula gitmem gerekti aksadı k. Bakma
Geçen hafta : 64.3
Güncel kilo : 63.1
Fark : 1.2
Reglimün ilk günü olmasına ragmen iyi çktm çok şükür
Koruma programı yapıyorum ben artıkabla içerde misin ??
devam mi vermeye.
Çok teşekkürler canımSaol kaptanım. Çok güzel kilo vermişsin. Bayadir giremiyorum buralara ama 64.8'i gördüğünü şimdi okudum, çok tebrike derim. Bütün kilo veren arkadaslari da tebrik ederim. Veremeyen benim gibiler de öpücükler, yola devam
Canım çok memnun oldum evet çok merak ettim bazen insan gerisin geri almaya başlıyor diye korktum aman dikkatrica ederim canim.ne guzel.90 li kiloları görmeyelim ins bi daha.
60 kilo olmak o kadar güzel bi duygu ki.Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlikla inş.
yaaaa.beni mi merak ediyordun.tşk ederim.yerim valla ben seni.(emojiler yok.olsaydi yapistirirdim en afillisinden)
istahim yavaş yavaş düzene giriyor.hastaliktan koku ve tat kaybim olmustu.virüs beynime zarar verdi galiba.doyma hissim.kaybolmustu.
simdi de biseyler yiyesim var ama tutuyorum kendimi.
aksami saat 3 de kapattim.
haftaya bomba gibi geliyorum Allahin izniyle.
önceki sonraki fotografini atacakmısın?Tebrikler canım gayet güzel vermişsin
Koruma programı yapıyorum ben artık
Çok teşekkürler canım
Haftaya düşüş bekliyorum senden
Canım çok memnun oldum evet çok merak ettim bazen insan gerisin geri almaya başlıyor diye korktum aman dikkat
Arada olur ufak iniş çıkış ama genelde seni böyle görmek istiyoruz haftaya devam etsin düşüş sağlıkla tabi