- 23 Mart 2019
- 881
- 3.720
- 43
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.421
Tebrikler canımKızlaaar günaydınnn :)))
Çok mutluyum ve hayatımda sadece bu süreçte iyi gittiğimi düşünüyorum,hayatımın geri kalanı pekte keyifli geçtiği söylenemez ama Allaha şükür her şey daha iyi olacak inşallahPozitif olmak gerek.
Bugün tartı günüüü
Geçen hafta: 64.6
Vee kilom : 63
İnanamıyorum,maşallah diyorum ..
Her pazartesi senin için bakıyorum canım sayfaya veeeeee muhteşemsinnnnnnnnnGünaydın kızlar iyi haftalar
Umarım herkes iyidir
ben tartıda aynıyım 64.8 koruma programında devam ediyorum şükür almamışım
Sizlerin sonuçlarını merakla bekliyorum
maşallah canim.güzel gitmiş.tebrikler.Kızlaaar günaydınnn :)))
Çok mutluyum ve hayatımda sadece bu süreçte iyi gittiğimi düşünüyorum,hayatımın geri kalanı pekte keyifli geçtiği söylenemez ama Allaha şükür her şey daha iyi olacak inşallahPozitif olmak gerek.
Bugün tartı günüüü
tebrikler kaptanim.koruma da süper.Günaydın kızlar iyi haftalar
Umarım herkes iyidir
ben tartıda aynıyım 64.8 koruma programında devam ediyorum şükür almamışım
Sizlerin sonuçlarını merakla bekliyorum
tebrikler canim.bence harika.
tebriler canim.bence güzel bi eksi.Gunaydin kizlar
Gecen hafta: 69.9
Bu hafta : 69.2
Eksi 700 gr
Bu haftanin sonucundan pek memnun degilim o kadar hareketli olmam ve yemememe ragmen boyle oldu . Regl haftam oldugu icin diye dusunuyorum ama bakalim 2 gun sonra belli ølur.
Teşekkür ederim canımm :)maşallah canim.güzel gitmiş.tebrikler.
tebrikler kaptanim.koruma da süper.
tebrikler canim.bence harika.
tebriler canim.bence güzel bi eksi.
Endişelenme. Böyle oluyor ama direnmeye devam et sonra göreceksin eksileri eminim. :)yaaa ben artıdayım...
neden böyle oldu anlamadım...çok mutsuzumm...
Geçen hafta : 75.6
Bu hafta : 76.6
Fark : 1 kg
Tebrikler , harikasınızKızlaaar günaydınnn :)))
Bugün tartı günüüü
tebrikler canim.nerdeyse 1 kilo.masallah.artarak devamini dilerim.gecen hafta 65.7 gordum bu hafta 64.8 fark 900 gram Sevinçli ve gururluyum
tebrikler canim.buyüj ihtimal almamissindir.hafta sonu da dikkat etmissin zaten.daha ne olsun.merhabalar canlar
Annemleri az önce yolculadım ve koşa koşa buraya geldimİki güncük ihmal ettim buraları biliyorum ama gelemedim . Bugün bir de uğurlama telaşından tartılamadım ama hafta sonunu çok kaçamak yapmadan tamamladım . Bu yüzden aldığımı düşünmüyorum. ( cuma gün ki sonucumu paylaşıyorum. Bu arada hala regl olamadım )
Geçen hafta: 83.500
Bu hafta : 82.600
Fark : -900 gram