- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
- Konu Sahibi blondeaddict
- #9.981
en azından spor yapmadım diye vicdan azabı yokturBu konuda çok haklısın ben bu hafta sporu da aksattim normalde bir saat yürüyorum öyle olunca o kadar yürüdüm yiyeyem diyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en azından spor yapmadım diye vicdan azabı yokturBu konuda çok haklısın ben bu hafta sporu da aksattim normalde bir saat yürüyorum öyle olunca o kadar yürüdüm yiyeyem diyorum bende
Aynen kuzumNormalde bir ay hiç yemedim bu hafta çok canım istedi bir tuhaftim ama böyle zamanlarda senin yaptığın gibi kendime küçük dilim hakkı taniyayim o zaman
patatesin tadı nasıl dikiBazıları yemiyor cnm ama ben dayanamıyorum o yüzden 2 ya da 4 dilim ekmek hakkı koydum
ekmek yerine geçen besinleri de değiştiriyorum mesela leblebi ,patates ,pilav gibi
2 dilim ekmek bile beni hs nasıl mutlu ediyor cumayı iple çekiyorum ekmek ve tereyağı içinAma haftasonu çıldırıyomuşsun ya o yüzden dedim cınım biraz dizginlenir belki bi de gerçekten vücut kh buldu mu susuz sünger gibi çekiyor aç bırakınca
Aynen,ekmek yerine geçen şeyler de olabilir 1 büyük galeta 1 dilim ekmek, yine 1 kase çorba dabir gün ekmek yerine galeta yada çorba gibi mi Kh değişimi almamak daha kolay ya yedikçe yiyesim geliyor durdurmiyorumDukan geçmişim de var benim Kh olmadan bir ay yaşadım
ne kadar erken dönsen senin için kontrol olur bence erteleme yarın bildir kilonla yüzleş haftaya ödemin de gider hemSelam kızlar inşallah grup aynen devam ediyordur. Nihayet telefon aldım ve geldim
Bu aralar dikkat edemiyorum pek. Gruptan uzaklaşınca saldım ne yalan söyleyeyimve dikkat de etsem bir süre sütlü tatlılar vs yiyeceğim. Bebeğimin süt alerjisi tamamen geçmiş mi diye öğrenmek için yemem lazım. Yarın tartılsam da tam sonucu vermeyecek regl ödeminden dolayı. Birkaç güne tam kilom çıkar ortaya. İnşallah çok almamışımdır Neyse gruba dönüşle toparlarım inşallah.
Hoşgeldin tekrar kuzumSelam kızlar inşallah grup aynen devam ediyordur. Nihayet telefon aldım ve geldim
Bu aralar dikkat edemiyorum pek. Gruptan uzaklaşınca saldım ne yalan söyleyeyimve dikkat de etsem bir süre sütlü tatlılar vs yiyeceğim. Bebeğimin süt alerjisi tamamen geçmiş mi diye öğrenmek için yemem lazım. Yarın tartılsam da tam sonucu vermeyecek regl ödeminden dolayı. Birkaç güne tam kilom çıkar ortaya. İnşallah çok almamışımdır Neyse gruba dönüşle toparlarım inşallah.
sünger örneğin çok güzel almayınca kafam rahatböyle iyi korumada yerim günlük 1-2 dilimAynen,ekmek yerine geçen şeyler de olabilir 1 büyük galeta 1 dilim ekmek, yine 1 kase çorba da
Çok geçmiş olsun. Sağlığınız her şeyden önemli. Ne zaman kendinizi iyi hissederseniz o zaman başlarsınız tekrar. :)))aynen oyle canim.bu hafta bende bazi aksilikler oldu.spora tam basladim.ertesi gün topuk dikeni cikti.üstune basamadim.o bitmeden kas spazmi oldu kaburga bolgemde.ustüne günlerce kabizlik karin agrisi idrar yapamama.bu hafta canimla ugrasmaktan spor aklimdan uçup gitmiş.sen hatirlatmasan daha da aklima gelmezdi inan.
bundan sonra yine baslarim canim.tsk ederimmotivasyon icin
Gün içinde bayağı hareketliyim.Allah bağışlasın yavrularını
Daha önce aralıklı oruç tecrübesi var mı ?
burada eğer kurallara dikkat edersen rahatlıkla verirsin sağlıklı protein ve sebzeler bolca
Karbonhidrat mümkün olduğunca azaltıp ve özellikle şekerli gıdalar almıyoruz
ve bir de yapabildiğin kadar spor
Tek öğün nasıl yapoyorsunuz ve hangi sporları yapıyorsunuz?Günaydın arkadaşlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 55.8
Fark 3.8
Bir haftada çok iyi sonuç aldım . Tek ogun ve bol spor çok ise yaradi. Umarım herkes ıyi sonuçlar alır bugun
Her gün yediklerimi yazdım bu sayfaya 17.00 gibi yedim. Her gün 20 bin adımdan fazla yürüdüm. Haftada 4 gün reformer pilates yaptım. Bir haftadır bu sistemi uyguladım zaten ve ciddi bir sikilasma da oldu. Bugün işe gelirken olmayan elbisemi rahatlıkla giyebilmem dünyalara bedelTek öğün nasıl yapoyorsunuz ve hangi sporları yapıyorsunuz?