Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selam kızlar 🥰🥰 inşallah grup aynen devam ediyordur. Nihayet telefon aldım ve geldim:olamaz:

Bu aralar dikkat edemiyorum pek. Gruptan uzaklaşınca saldım ne yalan söyleyeyimve dikkat de etsem bir süre sütlü tatlılar vs yiyeceğim. Bebeğimin süt alerjisi tamamen geçmiş mi diye öğrenmek için yemem lazım. Yarın tartılsam da tam sonucu vermeyecek regl ödeminden dolayı. Birkaç güne tam kilom çıkar ortaya. İnşallah çok almamışımdır😊 Neyse gruba dönüşle toparlarım inşallah.

Ama haftasonu çıldırıyomuşsun ya o yüzden dedim cınım biraz dizginlenir belki :KK70: bi de gerçekten vücut kh buldu mu susuz sünger gibi çekiyor aç bırakınca :KK70:
2 dilim ekmek bile beni hs nasıl mutlu ediyor 😍 😍 cumayı iple çekiyorum ekmek ve tereyağı için 🤣🤣🤣

Selam kızlar 🥰🥰 inşallah grup aynen devam ediyordur. Nihayet telefon aldım ve geldim:olamaz:

Bu aralar dikkat edemiyorum pek. Gruptan uzaklaşınca saldım ne yalan söyleyeyimve dikkat de etsem bir süre sütlü tatlılar vs yiyeceğim. Bebeğimin süt alerjisi tamamen geçmiş mi diye öğrenmek için yemem lazım. Yarın tartılsam da tam sonucu vermeyecek regl ödeminden dolayı. Birkaç güne tam kilom çıkar ortaya. İnşallah çok almamışımdır😊 Neyse gruba dönüşle toparlarım inşallah.
ne kadar erken dönsen senin için kontrol olur 😁 bence erteleme yarın bildir kilonla yüzleş 😍haftaya ödemin de gider hem

Hoşgeldin tekrar kuzum

Bugün menüm:
kahvaltı: yoğurt,mor erik,tarçın ve türk kahvesi
ara türk kahvesi ceviz
öğlen yeşil çay, süzme peynirli biber salçaklı kepekli ekmek tost, yeşil zeytin, domates salatalık kırmızı biber üstüne kimyon
ara yeşil çay ve armut
akşam sarımsaklı patlıcanlı yoğurt salata ve kıymalı taze fasülye yemeği
spor 6 bin adım sadece
su 3 lt

aynen oyle canim.bu hafta bende bazi aksilikler oldu.spora tam basladim.ertesi gün topuk dikeni cikti.üstune basamadim.o bitmeden kas spazmi oldu kaburga bolgemde.ustüne günlerce kabizlik karin agrisi idrar yapamama.bu hafta canimla ugrasmaktan spor aklimdan uçup gitmiş.sen hatirlatmasan daha da aklima gelmezdi inan.
bundan sonra yine baslarim canim.tsk ederim😘motivasyon icin😍😍😍
Çok geçmiş olsun. Sağlığınız her şeyden önemli. Ne zaman kendinizi iyi hissederseniz o zaman başlarsınız tekrar. :)))

İyi geceler. Bugün öğleden sonra dışarıdaydım, yeni eve geldim sayılır. Kahvaltı harici neredeyse bir şey yemedim.
Bugün (18/6)
11:00 yarımşar kapya biber, yeşil biber ve salatalık, 1 bardak süt, 4 tatlı kaşığı az yağlı ev yapımı kahvaltılık sos, 3 parça peynir, 8 tane zeytin, biraz roka ve dereotu, 1 tane ceviz ve yarım simit
14:30 1 kupa sütlü soğuk kahve
19:30 yarıma yakın haşlanmış mısır ve 1 fincan çay

2 litre su ve malesef bugün spor yapamadım.

Selam güzel hanımlar musmutlu bir hafta olsun hepimize inşallah 🤲🏻
Bu hafta herkes iyi kilo vermiştir inşallah haydı bayanlar sallayalım sayfayı 🤣🤣
ilk kilo bildirimi benden gelsin 😃
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta: 66
Fark: 2.5
kızlar bir buçuk ayda 9 kilo ya süperrr ötesi daha vermem gereken kilo çok ama motivem tavan 🤫 iyi ki siz varsınız kaptanım tebrik ederim sayfamız çokkkkk güzel maşallah bize 🧿🧿

Allah bağışlasın yavrularını 🧿
Daha önce aralıklı oruç tecrübesi var mı ?
burada eğer kurallara dikkat edersen rahatlıkla verirsin sağlıklı protein ve sebzeler bolca
Karbonhidrat mümkün olduğunca azaltıp ve özellikle şekerli gıdalar almıyoruz
ve bir de yapabildiğin kadar spor 🥰
Gün içinde bayağı hareketliyim.

Trampolini ve bisiklete binmeyi çok seviyorum.

Peki ben emziriyorum.
İlla bir zamanı var mı.

Günaydın arkadaşlar🥰
Kilo bildirimim
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 55.8
Fark 3.8
Bir haftada çok iyi sonuç aldım . Tek ogun ve bol spor çok ise yaradi. Umarım herkes ıyi sonuçlar alır bugun🥰🥰🙏🧿
Tek öğün nasıl yapoyorsunuz ve hangi sporları yapıyorsunuz?

Günaydın herkse
Gecen hafta 104.3
bugün 103.15
Fark 1.15
1 haftadır aranıza katıldım. Cok zorlandığım anlar baş agrısı çektiğim anlar oluyor ama ufak kaçamaklar da olsa devam edeceğim. Şimdilik genelde 17.7 -16.8 şeklinde devam ediyorum. Alışıncaya kadar.

Tek öğün nasıl yapoyorsunuz ve hangi sporları yapıyorsunuz?
Her gün yediklerimi yazdım bu sayfaya 17.00 gibi yedim. Her gün 20 bin adımdan fazla yürüdüm. Haftada 4 gün reformer pilates yaptım. Bir haftadır bu sistemi uyguladım zaten ve ciddi bir sikilasma da oldu. Bugün işe gelirken olmayan elbisemi rahatlıkla giyebilmem dünyalara bedel🥰

X