- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.001
Canım çok teşekkürleraynen oyle canim.bu hafta bende bazi aksilikler oldu.spora tam basladim.ertesi gün topuk dikeni cikti.üstune basamadim.o bitmeden kas spazmi oldu kaburga bolgemde.ustüne günlerce kabizlik karin agrisi idrar yapamama.bu hafta canimla ugrasmaktan spor aklimdan uçup gitmiş.sen hatirlatmasan daha da aklima gelmezdi inan.
bundan sonra yine baslarim canim.tsk ederimmotivasyon icin
tebrikler kaptanim.sonunda seytanin bacagini kirdin.helal olsun.maşallah.
geriye kaldi 5 kilo.ekim ayı farkindaliklarla basladi.ve inaniyorum ki sorunsuz bi sekilde bu ay hedefine ulasacaksin
kaptanim bende kilomu takvime kaydediyorum.gecen ayin 5 inde 78.5 mişim.bugün baktim.77.5 bu 1 ayda 1 kilo vermisim.gelde cinnet geçirme
Anlaşılan sen de ben de aynı zorlukta bir ay geçirmişiz benim de geçen ay karnem çok kötü bu ay toparlayalım insallah yaklaştık hedeflere
Tebrikler gerçektenBen şaka maka tek öğünle 1 ayda 73ten 65.3 e düştüm ya :) herkes daha fazla verme diyor şaşırıyorum ama vermem gerek daha
Sen kimseyi dinleme en iyisini sen bilirsin
İyi aksmlar güzel hanımlar nasıl gidiyor kilo verme aralıklı oruc.ben bu hafta sıkı bir uygulama yapamadım ama neden bilmiyorum yinede sanırım bir kilo eksim var yarın sabah tartilc inşallah. Ben pazartesi sabahları tartiliyorum. Grupla aynı gün değil tartı günüm sanırım.
Çok teşekkürler bekliyorum sonucunuYa vallahi tebrik ediyorum sizii maşallah gerçekten darısı bana diyorum. Ben sizin gibi 96 ile başladım bakalım şu ana kadar 6 kilo verdim bir ayda. İnş sizin gibi 70 leri görecem bende ☺ yarın sabah bende tartilcam bakalım bu hafta sıkı tutamadım ama ne gittiyse kar diyorum
Ne olursa olsun hedefe varacağından eminim
Hoşgeldin canımSelam kızlar inşallah grup aynen devam ediyordur. Nihayet telefon aldım ve geldim
Bu aralar dikkat edemiyorum pek. Gruptan uzaklaşınca saldım ne yalan söyleyeyimve dikkat de etsem bir süre sütlü tatlılar vs yiyeceğim. Bebeğimin süt alerjisi tamamen geçmiş mi diye öğrenmek için yemem lazım. Yarın tartılsam da tam sonucu vermeyecek regl ödeminden dolayı. Birkaç güne tam kilom çıkar ortaya. İnşallah çok almamışımdır Neyse gruba dönüşle toparlarım inşallah.
burada tekrar Rotaya girersin bence
Ertelemeden tartıl ne olursa olsun , çözüme bir adım yaklaşırsın
Süper tebrikler canımSelam güzel hanımlar musmutlu bir hafta olsun hepimize inşallah
Bu hafta herkes iyi kilo vermiştir inşallah haydı bayanlar sallayalım sayfayı
ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta: 66
Fark: 2.5
kızlar bir buçuk ayda 9 kilo ya süperrr ötesi daha vermem gereken kilo çok ama motivem tavan iyi ki siz varsınız kaptanım tebrik ederim sayfamız çokkkkk güzel maşallah bize
iyi ki sende varsın
Valla bravo süpet sonuçGünaydın arkadaşlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 55.8
Fark 3.8
Bir haftada çok iyi sonuç aldım . Tek ogun ve bol spor çok ise yaradi. Umarım herkes ıyi sonuçlar alır bugun
Bir zamanlama yok gün içi saatlerine göre ayarlayabilirsin zaten emziriyor isen çok çok uzun saatler veya çok ağır açlıklar yapmadan ilerleGün içinde bayağı hareketliyim.
Trampolini ve bisiklete binmeyi çok seviyorum.
Peki ben emziriyorum.
İlla bir zamanı var mı.
Süper sonuç tebriklerGünaydın herkse
Gecen hafta 104.3
bugün 103.15
Fark 1.15
1 haftadır aranıza katıldım. Cok zorlandığım anlar baş agrısı çektiğim anlar oluyor ama ufak kaçamaklar da olsa devam edeceğim. Şimdilik genelde 17.7 -16.8 şeklinde devam ediyorum. Alışıncaya kadar.
Harika tebriklerGecen hafta kilo 65.2
Bu hafta kilo 63.9
Fark 1.300
iyi başladık sanki haftaya eksiler gelmeye devam etsin hadi