Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

aynen oyle canim.bu hafta bende bazi aksilikler oldu.spora tam basladim.ertesi gün topuk dikeni cikti.üstune basamadim.o bitmeden kas spazmi oldu kaburga bolgemde.ustüne günlerce kabizlik karin agrisi idrar yapamama.bu hafta canimla ugrasmaktan spor aklimdan uçup gitmiş.sen hatirlatmasan daha da aklima gelmezdi inan.
bundan sonra yine baslarim canim.tsk ederim😘motivasyon icin😍😍😍

tebrikler kaptanim.sonunda seytanin bacagini kirdin.helal olsun.maşallah.
geriye kaldi 5 kilo.ekim ayı farkindaliklarla basladi.ve inaniyorum ki sorunsuz bi sekilde bu ay hedefine ulasacaksin😍😍😍

kaptanim bende kilomu takvime kaydediyorum.gecen ayin 5 inde 78.5 mişim.bugün baktim.77.5 bu 1 ayda 1 kilo vermisim.gelde cinnet geçirme😅
Canım çok teşekkürler
Anlaşılan sen de ben de aynı zorlukta bir ay geçirmişiz benim de geçen ay karnem çok kötü bu ay toparlayalım insallah yaklaştık hedeflere 🙏😍
Ben şaka maka tek öğünle 1 ayda 73ten 65.3 e düştüm ya :) herkes daha fazla verme diyor şaşırıyorum ama vermem gerek daha :KK55:
Tebrikler gerçekten
Sen kimseyi dinleme en iyisini sen bilirsin 👏🤩😍
İyi aksmlar güzel hanımlar nasıl gidiyor kilo verme aralıklı oruc.ben bu hafta sıkı bir uygulama yapamadım ama neden bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ 😅 yinede sanırım bir kilo eksim var yarın sabah tartilc inşallah. Ben pazartesi sabahları tartiliyorum. Grupla aynı gün değil tartı günüm sanırım.
Ya vallahi tebrik ediyorum sizii maşallah gerçekten 🙏 darısı bana diyorum. Ben sizin gibi 96 ile başladım bakalım şu ana kadar 6 kilo verdim bir ayda. İnş sizin gibi 70 leri görecem bende ☺ yarın sabah bende tartilcam bakalım bu hafta sıkı tutamadım ama ne gittiyse kar diyorum 😉
Çok teşekkürler bekliyorum sonucunu 🥰
Ne olursa olsun hedefe varacağından eminim 🙏🤩
Selam kızlar 🥰🥰 inşallah grup aynen devam ediyordur. Nihayet telefon aldım ve geldim:olamaz:

Bu aralar dikkat edemiyorum pek. Gruptan uzaklaşınca saldım ne yalan söyleyeyimve dikkat de etsem bir süre sütlü tatlılar vs yiyeceğim. Bebeğimin süt alerjisi tamamen geçmiş mi diye öğrenmek için yemem lazım. Yarın tartılsam da tam sonucu vermeyecek regl ödeminden dolayı. Birkaç güne tam kilom çıkar ortaya. İnşallah çok almamışımdır😊 Neyse gruba dönüşle toparlarım inşallah.
Hoşgeldin canım 😍

burada tekrar Rotaya girersin bence
Ertelemeden tartıl ne olursa olsun , çözüme bir adım yaklaşırsın😍🙏
Selam güzel hanımlar musmutlu bir hafta olsun hepimize inşallah 🤲🏻
Bu hafta herkes iyi kilo vermiştir inşallah haydı bayanlar sallayalım sayfayı 🤣🤣
ilk kilo bildirimi benden gelsin 😃
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta: 66
Fark: 2.5
kızlar bir buçuk ayda 9 kilo ya süperrr ötesi daha vermem gereken kilo çok ama motivem tavan 🤫 iyi ki siz varsınız kaptanım tebrik ederim sayfamız çokkkkk güzel maşallah bize 🧿🧿
Süper tebrikler canım 👏🤩
iyi ki sende varsın 😍
Günaydın arkadaşlar🥰
Kilo bildirimim
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 55.8
Fark 3.8
Bir haftada çok iyi sonuç aldım . Tek ogun ve bol spor çok ise yaradi. Umarım herkes ıyi sonuçlar alır bugun🥰🥰🙏🧿
Valla bravo süpet sonuç 👏😍🤩
Gün içinde bayağı hareketliyim.

Trampolini ve bisiklete binmeyi çok seviyorum.

Peki ben emziriyorum.
İlla bir zamanı var mı.
Bir zamanlama yok gün içi saatlerine göre ayarlayabilirsin zaten emziriyor isen çok çok uzun saatler veya çok ağır açlıklar yapmadan ilerle 🥰
Günaydın herkse
Gecen hafta 104.3
bugün 103.15
Fark 1.15
1 haftadır aranıza katıldım. Cok zorlandığım anlar baş agrısı çektiğim anlar oluyor ama ufak kaçamaklar da olsa devam edeceğim. Şimdilik genelde 17.7 -16.8 şeklinde devam ediyorum. Alışıncaya kadar.
Süper sonuç tebrikler 👏🤩😍
Gecen hafta kilo 65.2
Bu hafta kilo 63.9
Fark 1.300
Harika tebrikler 👏😍🤩

iyi başladık sanki haftaya eksiler gelmeye devam etsin hadi 🧿🙏🤩😍❤️

herkese merhabakızlar geçen hafta izinliydim bakamadım buraya hiç bide idkkat etmedim şuan kendime çok kızıyorum....
kilo bildirimi olarak baya artıdayım
2 hafta önce 59,5 düm
geçen hafta 60,9 idim
bu hafta 63,5 oldum nasıl bu kadar hızlı aldım aklım almadı ama yeniden beni tetikledi iyi oldu bana akıllanmadığımı anladım. ve yeniden oruca başladım.
ilk hedef min 24 saat oruç yapıp ödemi atıp yoluma devam etmek son 2 hafta çok şımardım ama kendime geldim bu sabah itibari ile inşallah sizde durumlar iyidir hanımlar herkese ve kendime bol eksili bir hafta diliyorum sizleri seviyorum :KK200: :KK200: :KK200:

Kızar ya hiç mi ekmek yemiyorsunuz. Ekmek konusu ne durumda hayatınızda. Benim bu hafta canım çok istedi ekmek. Küçük minik kaçamaklar yaptım 🙈 inş kilomu etkilemez artı yönde 😅
Merhaba günaydın 😊 yaklaşık 4 aydır bir dilim dahi yemedim, bir ara her şeyi ekmek olarak gördüğüm dahi oldu, ara ara yine canım istese de eskisi kadar aramıyorum yemediğinizde farkı çok daha iyi anlayacaksınız😅

günaydınnn yoğun bir hafta sonundan sonra herkese slmm.geçen haftanın ortasında başladım aralıklı oruca.hafta sonu ipin ucu biraz kaçtı ama önemli değil.bu hafta acını çıkaracağım inşallah.başlangıç kilom 75 bu sabah 73.90 hiç fena değil sankiii haftaya -1.100 ile başlıyorumm herşeye rağmen motivasyon tavannnn:KK76:

herkese merhabakızlar geçen hafta izinliydim bakamadım buraya hiç bide idkkat etmedim şuan kendime çok kızıyorum....
2 hafta önce 59,5 düm
geçen hafta 60,9 idim
bu hafta 63,5 oldum nasıl bu kadar hızlı aldım aklım almadı ama yeniden beni tetikledi iyi oldu bana akıllanmadığımı anladım. ve yeniden oruca başladım.
ilk hedef min 24 saat oruç yapıp ödemi atıp yoluma devam etmek son 2 hafta çok şımardım ama kendime geldim bu sabah itibari ile inşallah sizde durumlar iyidir hanımlar herkese ve kendime bol eksili bir hafta diliyorum sizleri seviyorum :KK200: :KK200: :KK200:
Canım hoşgeldin 🥰
Bende de öyle olmuştu biranda +2 oldu gerçekten anlayamamıştım 🙈
Bence düzene girersin daha oturmadı o kilo o sebeple çok zorlanmazsın inşallah 🙏
Planın güzel kısa zamanda istediğin yerde olacağını biliyorum 😍

günaydınnn yoğun bir hafta sonundan sonra herkese slmm.geçen haftanın ortasında başladım aralıklı oruca.hafta sonu ipin ucu biraz kaçtı ama önemli değil.bu hafta acını çıkaracağım inşallah.başlangıç kilom 75 bu sabah 73.90 hiç fena değil sankiii haftaya -1.100 ile başlıyorumm herşeye rağmen motivasyon tavannnn:KK76:
Gayet güzel tebrikler 👏🙏😍

herkese günaydın... bol keyifli günler.. :KK24:
Öncelikle eksi çıkan arkadaşları tebrik ediyorum.. çok güzel sonuçlar alınmış maşallah hepinize.. :super::sampiyon:
Gelelim bana... :KK43:
Hafta sonu pek dikkat edemedim malum.. bu sabah regli oldum... :KK43: sabah tartıldım tabiki de + çıktım... :KK43:((

Geçen hafta : 75.2
Bu hafta : 75.9
Fark : +700 gr :olamaz:
Tabiki regli olmamın etkisi büyük ama bende pek dikkat edemedim.. çok üzgünüm..:olamaz: Şu 75 sınırını bi kıraydım iyi olacaktı amaaa.. umutlar yine ileri günlere kaldı.. :KK43:
hepinize bol eksili günler... işler çok yoğun.. fırsat bulursam gelirim yine...görüşmek dileğiyle..

2 hafta önce 59,5 düm
geçen hafta 60,9 idim
Ama hedefe ulastiktan sonra boyle olacak bende oyle yapmayi planliyorum artik boyle amac fazla kilo almamak

Canım hoşgeldin 🥰
Bende de öyle olmuştu biranda +2 oldu gerçekten anlayamamıştım 🙈
Bence düzene girersin daha oturmadı o kilo o sebeple çok zorlanmazsın inşallah 🙏
Planın güzel kısa zamanda istediğin yerde olacağını biliyorum 😍
tesekkür ederim başkanım psikoljik açlık yaşıyorum ondan oluyor nedenini anlamadım evde kalınca sıkılmkatab galiba

Selam güzel hanımlar musmutlu bir hafta olsun hepimize inşallah 🤲🏻
Bu hafta herkes iyi kilo vermiştir inşallah haydı bayanlar sallayalım sayfayı 🤣🤣
ilk kilo bildirimi benden gelsin 😃
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta: 66
Fark: 2.5
kızlar bir buçuk ayda 9 kilo ya süperrr ötesi daha vermem gereken kilo çok ama motivem tavan 🤫 iyi ki siz varsınız kaptanım tebrik ederim sayfamız çokkkkk güzel maşallah bize 🧿🧿
Günaydın arkadaşlar🥰
Kilo bildirimim
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 55.8
Fark 3.8
Bir haftada çok iyi sonuç aldım . Tek ogun ve bol spor çok ise yaradi. Umarım herkes ıyi sonuçlar alır bugun🥰🥰🙏🧿
Günaydın herkse
Gecen hafta 104.3
bugün 103.15
Fark 1.15
1 haftadır aranıza katıldım. Cok zorlandığım anlar baş agrısı çektiğim anlar oluyor ama ufak kaçamaklar da olsa devam edeceğim. Şimdilik genelde 17.7 -16.8 şeklinde devam ediyorum. Alışıncaya kadar.
Gecen hafta kilo 65.2
Bu hafta kilo 63.9
Fark 1.300
Günaydın ve iyi haftalar 😍
Motivasyonunuz bol, başarılı mutlu bir hafta olsun 🙏🤩

Bu Hafta:70
Geçen hafta :71.5
Fark : -1.5 🙏
Her gün yediklerimi yazdım bu sayfaya 17.00 gibi yedim. Her gün 20 bin adımdan fazla yürüdüm. Haftada 4 gün reformer pilates yaptım. Bir haftadır bu sistemi uyguladım zaten ve ciddi bir sikilasma da oldu. Bugün işe gelirken olmayan elbisemi rahatlıkla giyebilmem dünyalara bedel🥰
Günaydın
Gecen hafta 92.8
Bu hafta 92.7
Fark - 100 🙈
Bu hafta yoğun gecti diywtimi bozmadım ama hayırlısı haftaya çok gider inşallah 😊
Geçen hafta: 64.30
Bu hafta: 63.30
Fark: -1kg
Daha eksileri görmüştüm dün tartı yokmuşçasına kaçamaklarla anca bu kadar😡😂
Geçen cuma : 70,2
bugün 69,0
fark -1,2 kg reglime rağmen olleyyy bahane yok kızlaarr :21:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.coknguzel kilolar verilmis.masallah diyorum.ins devami gelir kızlar.

günaydın balllaaaar :KK200:
geçen hafta kilom sabitti
ama bugün çok çok çok mutlu oldum tartılınca
aslında çok da sıkı yapmıyordum eskisi gibi hedefe yaklaştığım için
ama yine de gitmiş kilolar
çok mutluyum
hedefime son 1-2 kilo kaldıı

geçen hafta :57,4
bu hafta : 56,5
fark : 900 gram

2 hafta önce 59,5 düm
geçen hafta 60,9 idim
Cnm kızma ama vücudunu o kadar zorladın ki ve aç kaldın çok, o da depolamaya çalışıyor işte :) bence ortalama bi diyetle verip öyle devam etmek daha iyi
Sen bilirsin tabii tatlım :KK19:

X