Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Menüm
Mantarlı tavuklu kaşarlı 1 tabak yemek
Bol salata ve ayran
2 türk kahvesi 2 yeşilçay 3 litre su
23670 adım yürüyüş 1 saat pilates
Yarın tartı sonucunu çok merak ediyorum🥰
Herkese iyi akşamlar

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰

Ben de 71 de neredeyse 3 hafta geçirdim biraz sabır ve bu ara spordan kopmamak lazımmış onu anladım 🙈

Tabini ilk sayfa ilk postta grup için tüm bilgiler var uygunsa bekleriz
Tanıyabilir miyiz seni 🥰

Canım ben sporu çok azaltmıştım onun da çok etkisi var birde ara yaptım ya o mahvetti beni
Çok teşekkürler canım 🙏😍

Afiyet olsun 🥰
Tabi ki.
2 evlat annesiyim.
Yurtdışında yaşıyorum.
17 aylık bebeğim var o yüzden çalışmıyorum.

Gebelikten önce 58dim.
Şuan 71.3um.
Doğum sonrası kilo veremedim.
Gebelikten 2 yıl öncesi 80lerde idim.

Diyet ve sporla 58dusmustum ama şuan neden spor diyet düzeni oturtamadim

Tabi ki.
2 evlat annesiyim.
Yurtdışında yaşıyorum.
17 aylık bebeğim var o yüzden çalışmıyorum.

Gebelikten önce 58dim.
Şuan 71.3um.
Doğum sonrası kilo veremedim.
Gebelikten 2 yıl öncesi 80lerde idim.

Diyet ve sporla 58dusmustum ama şuan neden spor diyet düzeni oturtamadim
Allah bağışlasın yavrularını 🧿
Daha önce aralıklı oruç tecrübesi var mı ?
burada eğer kurallara dikkat edersen rahatlıkla verirsin sağlıklı protein ve sebzeler bolca
Karbonhidrat mümkün olduğunca azaltıp ve özellikle şekerli gıdalar almıyoruz
ve bir de yapabildiğin kadar spor 🥰

Önceki mesajlardan hatırlarsanız Chloe Ting için beni gaza getirmiştiniz. 🙂 Devam ediyorum ama tek başıma kalakaldım :). Aslında regl iken spor yapmak insanın üstündeki gerginliği alıyor. Özellikle bu zamanlarda daha da yoğunlaşabilirsiniz. Malesef ödem sorunu oluyor ama ödem yağ artışı değil. Bu sebeple fazla rakamlara takılmamak lazım diye düşünüyorum. Bu konuya katılmadan önce 4 ay boyunca istisnasız her gün 1 saat spor yaptım. Alışkanlık kazanmışımdır diye düşünürken araya bir şeyler girince aylarca spor yapmak aklıma bile gelmedi. Spor yapmak, sporu hayatımızın bir parçası haline getirmek sanıldığı kadar kolay değilmiş aslında onu anladım. Bazı alışkanlıkları kazanabilmemiz için çok daha fazla uğraşmak ve sabretmek gerekiyor. Bir doktor kontrolünde hayatımda düzenli egzersiz yok dediğimde, şimdiye kadar çok şey kaçırmışsın, kendine kötülük etmişsin ama bu bundan sonra da öyle olacak anlamına gelmiyor demişti. Bu söz aklımın bir köşesinde. Ne yapıyorsak veya ne yapmıyorsak kendimize.🥰
aynen oyle canim.bu hafta bende bazi aksilikler oldu.spora tam basladim.ertesi gün topuk dikeni cikti.üstune basamadim.o bitmeden kas spazmi oldu kaburga bolgemde.ustüne günlerce kabizlik karin agrisi idrar yapamama.bu hafta canimla ugrasmaktan spor aklimdan uçup gitmiş.sen hatirlatmasan daha da aklima gelmezdi inan.
bundan sonra yine baslarim canim.tsk ederim😘motivasyon icin😍😍😍
Günaydın kızlar
Harika bir pazar günü diliyorum 😍
Evet bugün diyette 5.ayım bu sebeple yarını beklemeden tartıldım ve 70 kiloyum 😍 Sevindim çok zor oldu bu ay çünkü 🙄

toplam kilo kaybı :26 oldu ve bence bir eşik atlattım artık alt imzada normal sınıra gelmişim 🥳
Üzücü yanı ise bir ay boyunca 71-73-70 aralığında oynamışım bence çok vakit kaybı olmuş bu ay spordan uzaklaşmamak gerek ve birkaç günlük ara bana iyi gelmemiş bu belli 😞
Hatalarımdan öğrenip devam edeceğim 🤩

Ana tabloda kilomu yarın tartı günümüzde düzenleyeceğim belki bugünde biraz düşer
Hepinize sevgiler 🥰
tebrikler kaptanim.sonunda seytanin bacagini kirdin.helal olsun.maşallah.
geriye kaldi 5 kilo.ekim ayı farkindaliklarla basladi.ve inaniyorum ki sorunsuz bi sekilde bu ay hedefine ulasacaksin😍😍😍

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰

Ben de 71 de neredeyse 3 hafta geçirdim biraz sabır ve bu ara spordan kopmamak lazımmış onu anladım 🙈

Tabini ilk sayfa ilk postta grup için tüm bilgiler var uygunsa bekleriz
Tanıyabilir miyiz seni 🥰

Canım ben sporu çok azaltmıştım onun da çok etkisi var birde ara yaptım ya o mahvetti beni
Çok teşekkürler canım 🙏😍

Afiyet olsun 🥰
kaptanim bende kilomu takvime kaydediyorum.gecen ayin 5 inde 78.5 mişim.bugün baktim.77.5 bu 1 ayda 1 kilo vermisim.gelde cinnet geçirme😅

slmlar.grubun akılsızı geldi.bi bakalim ne kadar sacmalamısım.
saat 11 de
5 yk menemen
el kadar ekmek
1 lokma peynir
sekersiz cay

saat 14 de
3 mürdüm eriği

saat 15 de
3 yk tavuklu türlü
yarim tabak tavuklu bulgur pilavi
yarim bardak ayran
4 5 tane süs biberi turşusu

saat 16.da
2 armut
7 8 tane üzüm

misafirlige gittik yemeğe.ancak bu kadar tuttum kendimi.dengesiz bi menü olmuş.

masallah.tek öğün cok zor ya.ben 3 gun yaptim bu hafta 4.gun bozdum.8 kilo gitmis.tebrikler.
Zor ama sadece 2 hafta :KK35: sonra alışınca bağımlısı olunuyor. :confused: 3 ay daha yapsam efsane olur mesela. Bir de hayat tarzı olarak düşünüyorum, kilo alınmaz, daha ne olsun :-)

X