Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

ne duydum ne gördum ne yedim 😁 nerelisin?
Yemek sitelerinde görüp denemiştim tavsiye ederim çok güzel oluyor 🥰
Günün menüsü
18.30: acılı Adana(Pilavı yemedim) , salata 🥗 , ve kola
Bol su 💧
Birazdan dukan birası yapıp içeceğim bakalım tadı nasıl 🤣
Meyve: üzüm 🍇 ve mandalina 🍊
Afiyet olsun kola her zaman olmuyor ondan bir şey demedim 🙈🥰
Bugün menüm:
sabah siyez ekmeğine süzme peynirli ve biber salçalı tost,domates salatalık maydanoz yeşil zeytin(üstüne biraz zeytinyağı,kekik, acı biber) ve yanında türk kahvesi
ara beyaz çay,1 armut ve hindi füme
öğlen çok az yağda levrek fileto ve maydanoz,domates soğan sirke limonlu salata
ara whey protein
akşam kakaolu ballı çilekli tarçınlı yulaf lapası,yine türk kahvesi
3 lt su, yürüyüş 6 bin adım ve spor 15 dk leslie ye benzer youtube videosu yaptım.
Gayet güzel
Afiyet olsun 🥰
İyi akşamlar bugünki menüm
12 omlet dometes 5 adet zeytin yarım turp
14 1 avuç kuru üzüm ve ceviz
19 taze börülce bol salata
Gün içinde 3.5 litre su
4km yürüyüş
Şuanda 350 kaloriyi yakıp spordan çıktım.kuş gibiyimm.eve gidip rahat bir uyku çekeceğim.herkese iyi gecelerr
Menü de spor da gayet iyi afiyet olsun 🙈

Yemek sitelerinde görüp denemiştim tavsiye ederim çok güzel oluyor 🥰

Afiyet olsun kola her zaman olmuyor ondan bir şey demedim 🙈🥰

Gayet güzel
Afiyet olsun 🥰

Menü de spor da gayet iyi afiyet olsun 🙈
mantar ile yoğurt hiç bir arada yemedim galiba 😁 sanki balık yoğurt ikilisi gibi mantar zehirli olur da yoğurt da gitmez mi aceba diye ne bilim işte saçma bir düşünce🤣🤣🤣

ama kaşarla çok yakışıyor hehe :oops:
kız yeniyordur zaten 😁😁 sonuçta kültür mantarı 😜😜geçen pazardan aldığım hastalıklı çıktı da attım bir kilo çöpe 🙄daha önce de bir kez olmuştu 🙄marketten almak en temizi😁mantarı çok severim ben köz olur senin dedigin kaşarlı olur çorbası pilavı her türlü bayılırım 😜😜

kız yeniyordur zaten 😁😁 sonuçta kültür mantarı 😜😜geçen pazardan aldığım hastalıklı çıktı da attım bir kilo çöpe 🙄daha önce de bir kez olmuştu 🙄marketten almak en temizi😁mantarı çok severim ben köz olur senin dedigin kaşarlı olur çorbası pilavı her türlü bayılırım 😜😜
Off kremalı makarnası da olurr ben yatayım en iyisi:skandal::KK70: iyi geceler cnm ortimm :KK68:

İyi geceler, merhaba. :)) Yıldönümü ayağına bu akşam fena cozuttum. Aldığım kalorileri saatlerce spor yaparak ve günlerce aç kalarak eritebilirim herhalde. 🙂😱 İyi ki 21. saatte yemeye başlamışım.
17:10 1 kupa sütlü soğuk kahve
19:30 hamburger partisi yaptık eşimle. Kalori hesaplamaya korkuyorum ama tahminimce bin kalori civarı belki daha fazladır yediklerim.
22:00 yarım fincan şekersiz kahve
23:00 1 ince dilim elmalı rulo pasta

2 litre su ve 1 saat egzersiz.

Yarın açlık süremi uzun tutup, 24 saat geçmeden egzersiz yaparsam bugün yediklerimin çeyreğini falan anca harcarım herhalde. :))

Herkese iyi geceler , butun gun bakamadim sonrada koltukta sizmisim . Bizim oglana dolap aldik kurulumuydu temizligiydi yerlestirmesiydi mahvetti beni . Bide ekstra medikal malzemeler var . Imdat diyip kacacaktim bi yerden sonra
Menu ise
Sabah kasarli tost ve sut
Aksam yemegi de cig kofte ve eccik cips bide arada olalanin bogurtlenli sufle var 😂 bugun saglikli yiyecek olayi sifirdi . . Su desen 2 bardak anca icmisimdir . Spor desen zaman yoktu ona da zaten . Kotu bi gundu . Toparlamaya calistikca batiyo gibi hissediyorum. Buda bana hic ama hic iyi gelmiyo. Napmam lazim bilmiyorum. Kilom kaldi 74.5 da 1 gram inmiyo asagi . Inmedikce sinirleniyorum . Bi tanidigimizda yapiyo diyet ve spor . Vucut kışa hazirlik yaptigi icin tutuyo yaglari dedi . Biraz moralim bozuk yeme konusunda da kaciriyorum biraz farkindayim ama vazgecmis degilim. Oyle yada boyle 60 li kilolara incem . Su ara vucudum beynim ve irademle savas halindeyim 🙄🙄

Bir de şeyi soracaktım kızlar. Şu vücut kitle endeksi altında yazı yazıyor ya. İşte şu kadar kilo olmanız gerekir diye. Onu nereden yapıyorsunuz? :dua:

Herkese iyi geceler , butun gun bakamadim sonrada koltukta sizmisim . Bizim oglana dolap aldik kurulumuydu temizligiydi yerlestirmesiydi mahvetti beni . Bide ekstra medikal malzemeler var . Imdat diyip kacacaktim bi yerden sonra
Menu ise
Aksam yemegi de cig kofte ve eccik cips bide arada olalanin bogurtlenli sufle var 😂 bugun saglikli yiyecek olayi sifirdi . . Su desen 2 bardak anca icmisimdir . Spor desen zaman yoktu ona da zaten . Kotu bi gundu . Toparlamaya calistikca batiyo gibi hissediyorum. Buda bana hic ama hic iyi gelmiyo. Napmam lazim bilmiyorum. Kilom kaldi 74.5 da 1 gram inmiyo asagi . Inmedikce sinirleniyorum . Bi tanidigimizda yapiyo diyet ve spor . Vucut kışa hazirlik yaptigi icin tutuyo yaglari dedi . Biraz moralim bozuk yeme konusunda da kaciriyorum biraz farkindayim ama vazgecmis degilim. Oyle yada boyle 60 li kilolara incem . Su ara vucudum beynim ve irademle savas halindeyim 🙄🙄
Kendimden değil ama kardeşimden örnek vereceğim. Lise yıllarında kardeşim neredeyse o zamanki kilosunun yarısı kadar kilo verdi. Bir diyet listesi uygulamadı ama yine de yediklerine dikkat ediyor, haftada dört gün spor salonuna gidiyordu. Son öğününü de akşam en geç 6 da yemiş oluyordu. İlk zamanlar gerçekten çok hızlı kilo verdi. Bazen de aylarca aynı kiloda kalır, gram eksilmezdi ya da o kadar dikkat etmesine rağmen artı olabilirdi. Şimdi neredeyse 10 yıl olacak bu sürece başlayalı. İstediği kiloya ulaşalı çok uzun zaman oldu ama hala spora devam ediyor. Birlikte cips yediğimiz, fast food yediğimiz çok oldu-oluyor. Bazen gece 2 de kokoreç yemeye giderdik. Sürekli bir ksıtlama uygulayarak ya da hayatımızdan her şeyi çıkararak bir süre dayanabiliriz sonra her şey eskisinden daha kötü olabilir. Kilo vermek gerçekten çok uzun bir süreç. Malesef ki sürecin uzunluğundan dolayı psikolojik olarak yıpranıyoruz da farkında olmadan. Sanırım bazen vücut dinlenmek istiyor. Siz hedefinizi biliyorsunuz, bu yolda ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız. Varsın olsun iki ayda değil beş ayda olsun. Asıl uğraşınız hedefinize ulaştıktan sonra o kiloyu korumakta başlayacak. Ama güzel bir haber vereyim; spor bundan sonra hep hayatımızda olursa yıllarca o hedef kiloda kalabiliriz. :) 🙂 Lütfen kendinizi üzmeyin, ana değil, sürece odaklanırsanız ve bunun uzun bir yol olduğunu tekrar hatırlarsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. 🥰

tebrikler canim.maşallah iyi vermissin.umarim duzenin ömur boyu devam eder😍
Amin inşallah teşekkür ederim😍🌸
Harika harika sonuç çok tebrikler canım
Tüm hayatında hedeflerine yansısın bu başarı 👏😍🤩🥳🧿
Teşekkür ederim kaptanım😍💐

Dünkü menüm
10: haşlanmış yumurta domates peynir zeytin közlenmiş kırmızı biber çay
15: etli bamya, makarna ve ayran
1500 ipimi atladım

Selam kızlar
Çok güzel bir gün diliyorum 😍
İyi geceler, merhaba. :)) Yıldönümü ayağına bu akşam fena cozuttum. Aldığım kalorileri saatlerce spor yaparak ve günlerce aç kalarak eritebilirim herhalde. 🙂😱 İyi ki 21. saatte yemeye başlamışım.
17:10 1 kupa sütlü soğuk kahve
19:30 hamburger partisi yaptık eşimle. Kalori hesaplamaya korkuyorum ama tahminimce bin kalori civarı belki daha fazladır yediklerim.
22:00 yarım fincan şekersiz kahve
23:00 1 ince dilim elmalı rulo pasta

2 litre su ve 1 saat egzersiz.

Yarın açlık süremi uzun tutup, 24 saat geçmeden egzersiz yaparsam bugün yediklerimin çeyreğini falan anca harcarım herhalde. :))
Afiyet olsun mutlu vakit geçirmişsiniz 💐
Bir iki güne tokatlayabilirsin bence dert etme sadece bugüne dikkat ve mümkünse spor 🥰
Menu ise
Ay evde iş olunca yemek düzeni de şaşıyor zor işler halletmişsin güle güle kullanın inşallah
Canım bende dediğin şeyleri yaşıyorum biliyorsun 4 aydır tıkır tıkır veren ben bu ay sallantıdayım 😩
Ama şunu yapıyorum zaten pazartrdi tartılıyorum sadece birde ilk zamanki disiplini uygulamaya çalışıyorum vermesem de devam
Sen de güzel kilo verdin vucüdlar savunmaya geviyor da olabilir bozmadan biraz sabredelim bence Zafer geç de olsa bizim 🤩😍❤️
Günaydınlar
Dünkü menüm
5 köfte bol yeşil salata mercimek çorbası
Tek öğün yapıyorum... Herkese güzel bir gün olsun🥰🥰🥰
Afiyet olsun 🥰
Hanımlaarr :halay: 65.3 ü gördüm bugün tartıda. Oluyor bu iş, oluyor. Kilo veremiyorum '' :KK17: '' mu diyorsunuz? O haldee tek öğün beslenin. :cool:
O tebrikler 👏😍
Bu aralar bende arada tek öğün ya da 20/4 yapıyorum bakalım göreceğiz sonuçları 😍
Amin inşallah teşekkür ederim😍🌸

Teşekkür ederim kaptanım😍💐

Dünkü menüm
10: haşlanmış yumurta domates peynir zeytin közlenmiş kırmızı biber çay
15: etli bamya, makarna ve ayran
1500 ipimi atladım
Afiyet olsun 🥰

12.30 1 bucuk haslanmış yumurta yarım avokado 2 dilim peynir 2 ceviz 7 zeytin domates salatalık 1 tatlı kasığı keten tohumu karıştırıp salata yaptım 1 dilim ekmek .
Dukan birası içtim bol su içtim. Spor yok daha akşam yürüyüş belki
17.30 1 tabak yumurtalı taze fasulye. 1 kase ayran corbası.

X