Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

canım dediğin gibi et tutuyor ama bütçeyi zorluyor arada bir denge bulmak lazım
Dediklerine kayılıyorum çocuklar herseyi yemeli gerçekten elimden geleni yapıyorum umarım değişirler 🙏🥰

Olur 🥰

Tabi kolaylıklar canım 🥰

Hava insanı çok etkiliyor moral olarak eğlenceli şeyler izle belki modunu yükseltir canım 🥰

Haşlanmış mantar yoğurt sarımsakLı bi meze 🥰

Canım bu da iyi baksana yağ kalmamış 👏🤩
Bundan sonra vucüd dengene göre hareket edersin 🙏😍

Nice yıllarınız olsun 🥰

Süper 🙏😍🥳🧿 tebrikler canım

İnsallah burada beraberce veririz ne güzel anlatmışsın 🥰

ben yazarım zaten arkadaşlar da yazar gördüklerini tekrar hoşgeldin🥰

Harika harika sonuç çok tebrikler canım
Tüm hayatında hedeflerine yansısın bu başarı 👏😍🤩🥳🧿
ne duydum ne gördum ne yedim 😁 nerelisin?

Menüm: sabah 3 haşlanmış yumurta,1 dilim siyez ekmeği üstü zeytinyağı acı biber,kekik,yanda domates salatalık tatlı biber yeşil zeytin, sallama rooibos çay
ara türk kahvesi,şekersiz bihterli çoklıt
öğlen tavuk bonfileli mayonezli köz patlıcanlı maydanozlu sirkeli salata
ara yeşil çay,armut ve hindi füme
akşam whey proteinli smoothie
ara dukan birası
spor 9200 adım sadece
su 3 lt
rooibos çay ne be ortim?

Günün menüsü
18.30: acılı Adana(Pilavı yemedim) , salata 🥗 , ve kola
Bol su 💧
Birazdan dukan birası yapıp içeceğim bakalım tadı nasıl 🤣
Meyve: üzüm 🍇 ve mandalina 🍊

Son düzenleme:
Bugün menüm:
sabah siyez ekmeğine süzme peynirli ve biber salçalı tost,domates salatalık maydanoz yeşil zeytin(üstüne biraz zeytinyağı,kekik, acı biber) ve yanında türk kahvesi
ara beyaz çay,1 armut ve hindi füme
öğlen çok az yağda levrek fileto ve maydanoz,domates soğan sirke limonlu salata
ara whey protein
akşam kakaolu ballı çilekli tarçınlı yulaf lapası,yine türk kahvesi
3 lt su, yürüyüş 6 bin adım ve spor 15 dk leslie ye benzer youtube videosu yaptım.

Bugün menüm:
sabah siyez ekmeğine süzme peynirli ve biber salçalı tost,domates salatalık maydanoz yeşil zeytin(üstüne biraz zeytinyağı,kekik, acı biber) ve yanında türk kahvesi
ara beyaz çay,1 armut ve hindi füme
öğlen çok az yağda levrek fileto ve maydanoz,domates soğan sirke limonlu salata
ara whey protein
akşam kakaolu ballı çilekli tarçınlı yulaf lapası,yine türk kahvesi
3 lt su, yürüyüş 6 bin adım ve spor 15 dk leslie ye benzer youtube videosu yaptım.
boncuğum gözün aydın 60 lara inmissin😍😍😍

vanilyalı bir arkadaş ta içmiştim yıllar evvel beğenmemiş tim.
Ay ben herşeye meraklıyım değişik ne görsem alasim gelir 😜😜
En güzeli cnm :KK36:çünkü hep aynı şeyler olunca diyet sıkıcı oluyor.
ben de aromalı türk kahvelerine taktım bu aralar .Hoşuna giden tavsiye edeceğin var mı? değişik meyveli mesela . Sadece çilekli denedim ona kakao da koyunca çilekli çikolata gibi oldu tavsiye ederim :rolleyes:

ben de aromalı türk kahvelerine taktım bu aralar .Hoşuna giden tavsiye edeceğin var mı? değişik meyveli mesela . Sadece çilekli denedim ona kakao da koyunca çilekli çikolata gibi oldu tavsiye ederim :rolleyes:
damla sakızlı aldım çok severim zaten 😁😁
Güllü lokumlu olanı aldım ama öyle sine aman aman sevmem sırf değişiklik olsun diye😜😜
Jacobs Gold Nescafe almış eşim yumuşak sanki içimi eh fena değil 🤣🤣🤣
Menenjic severim ama bayadir almıyorum 😁😁
Kolombiya kahve güzel dedi bir arkadaş ama içmedim 😜😜

çilekli hiç içmedim 😜
Diyet kahve tarifi var tarçın kahve kakao hindistan cevizi yağı süt karışimi bir arkadaş çok seviyor 😁

damla sakızlı aldım çok severim zaten 😁😁
Güllü lokumlu olanı aldım ama öyle sine aman aman sevmem sırf değişiklik olsun diye😜😜
Jacobs Gold Nescafe almış eşim yumuşak sanki içimi eh fena değil 🤣🤣🤣
Menenjic severim ama bayadir almıyorum 😁😁
Kolombiya kahve güzel dedi bir arkadaş ama içmedim 😜😜
Gold ben de seviorm aynen :KK200:
Menengiç bayağı marka var ama şeker de oluyo bazısında süt tozu da çok olunca içemiorm.Senin aldığın saf menengiç mi? :dondurma:
Hıı eveet güllü lokumlu bitti bende iyi hatırlattın cnmm yarın alayımm :rolleyes:
Filtre kahve aromasını alamıyorum menüde yazıyo da tropik aromalı yok çiçek esintili alamayınca sinir oluyorm içmiyorm o yüzden :KK70:
İnternette muzlu,karamelli filan çıkuyo reklam bi ara denicem yine türk kahvesi :KK70:
Sen çay mı daha çok seviosn kahve mi

İyi akşamlar bugünki menüm
12 omlet dometes 5 adet zeytin yarım turp
14 1 avuç kuru üzüm ve ceviz
19 taze börülce bol salata
Gün içinde 3.5 litre su
4km yürüyüş
Şuanda 350 kaloriyi yakıp spordan çıktım.kuş gibiyimm.eve gidip rahat bir uyku çekeceğim.herkese iyi gecelerr

Gold ben de seviorm aynen :KK200:
Menengiç bayağı marka var ama şeker de oluyo bazısında süt tozu da çok olunca içemiorm.Senin aldığın saf menengiç mi? :dondurma:
Hıı eveet güllü lokumlu bitti bende iyi hatırlattın cnmm yarın alayımm :rolleyes:
Filtre kahve aromasını alamıyorum menüde yazıyo da tropik aromalı yok çiçek esintili alamayınca sinir oluyorm içmiyorm o yüzden :KK70:
İnternette muzlu,karamelli filan çıkuyo reklam bi ara denicem yine türk kahvesi :KK70:
Sen çay mı daha çok seviosn kahve mi
menengiç kavanozda sulu sulu pelteli alıyordum sütle şekerle açarak içerdim ama diyette hiç yapmadım.
Filtre aynen aroma adı var 2-3 çeşit aldım ama aroma adı var tadı hiç yok eser miktarda mı ne yahut filtre tadı daha baskın
Diyetten önce çayciydim yanına sürekli tatlı filan yerdim çünkü .Ama yine günde mutlaka bir fincan orta kahve içerdim çikolata veya lokum ile.
Diyette kahve ci oldum tok tuttuğu için.
Ama işte aromalilar yemek penceresinde içiliyor.
O yüzden sabah bir Türk kahvesi bir sade Nescafe içiyorum kahvaltıya kadar😜

İyi geceler.
12.30 kahvaltı biraz agırdı yazmayayım 😁
Araladsa dukan birası yaptım cok sevdim bol su içtim.
19.00 da 3 Tane haslanmış içli köfte spor yapamadım.

X