- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.735
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #9.861
ne duydum ne gördum ne yedimcanım dediğin gibi et tutuyor ama bütçeyi zorluyor arada bir denge bulmak lazım
Dediklerine kayılıyorum çocuklar herseyi yemeli gerçekten elimden geleni yapıyorum umarım değişirler
Olur
Tabi kolaylıklar canım
Hava insanı çok etkiliyor moral olarak eğlenceli şeyler izle belki modunu yükseltir canım
Haşlanmış mantar yoğurt sarımsakLı bi meze
Canım bu da iyi baksana yağ kalmamış
Bundan sonra vucüd dengene göre hareket edersin
Nice yıllarınız olsun
Süpertebrikler canım
İnsallah burada beraberce veririz ne güzel anlatmışsın
ben yazarım zaten arkadaşlar da yazar gördüklerini tekrar hoşgeldin
Harika harika sonuç çok tebrikler canım
Tüm hayatında hedeflerine yansısın bu başarı
rooibos çay ne be ortim?Menüm: sabah 3 haşlanmış yumurta,1 dilim siyez ekmeği üstü zeytinyağı acı biber,kekik,yanda domates salatalık tatlı biber yeşil zeytin, sallama rooibos çay
ara türk kahvesi,şekersiz bihterli çoklıt
öğlen tavuk bonfileli mayonezli köz patlıcanlı maydanozlu sirkeli salata
ara yeşil çay,armut ve hindi füme
akşam whey proteinli smoothie
ara dukan birası
spor 9200 adım sadece
su 3 lt
Çok teşekkür ederimNice yıllarınız olsun
köseli parantezi yanlislikla sildim.kendi yazdigin msjin altina gel canim.yaziyor.canım mesajın çıkmamış
Tatlım kahverengi bi çay , çeşit olsun diye almıştımrooibos çay ne be ortim?
vanilyalı bir arkadaş ta içmiştim yıllar evvel beğenmemiş tim.Tatlım kahverengi bi çay , çeşit olsun diye almıştımçikolatalısı vanilyalısı filan da var
boncuğum gözün aydın 60 lara inmissinBugün menüm:
sabah siyez ekmeğine süzme peynirli ve biber salçalı tost,domates salatalık maydanoz yeşil zeytin(üstüne biraz zeytinyağı,kekik, acı biber) ve yanında türk kahvesi
ara beyaz çay,1 armut ve hindi füme
öğlen çok az yağda levrek fileto ve maydanoz,domates soğan sirke limonlu salata
ara whey protein
akşam kakaolu ballı çilekli tarçınlı yulaf lapası,yine türk kahvesi
3 lt su, yürüyüş 6 bin adım ve spor 15 dk leslie ye benzer youtube videosu yaptım.
Yolundan geliyoruum aşkımboncuğum gözün aydın 60 lara inmissin
En güzeli cnmvanilyalı bir arkadaş ta içmiştim yıllar evvel beğenmemiş tim.
Ay ben herşeye meraklıyım değişik ne görsem alasim gelir
damla sakızlı aldım çok severim zatenEn güzeli cnmçünkü hep aynı şeyler olunca diyet sıkıcı oluyor.
ben de aromalı türk kahvelerine taktım bu aralar .Hoşuna giden tavsiye edeceğin var mı? değişik meyveli mesela . Sadece çilekli denedim ona kakao da koyunca çilekli çikolata gibi oldu tavsiye ederim
çilekli hiç içmedimEn güzeli cnmçünkü hep aynı şeyler olunca diyet sıkıcı oluyor.
ben de aromalı türk kahvelerine taktım bu aralar .Hoşuna giden tavsiye edeceğin var mı? değişik meyveli mesela . Sadece çilekli denedim ona kakao da koyunca çilekli çikolata gibi oldu tavsiye ederim
O da değişikmişçilekli hiç içmedim
Diyet kahve tarifi var tarçın kahve kakao hindistan cevizi yağı süt karışimi bir arkadaş çok seviyor
Gold ben de seviorm aynendamla sakızlı aldım çok severim zaten
Güllü lokumlu olanı aldım ama öyle sine aman aman sevmem sırf değişiklik olsun diye
Jacobs Gold Nescafe almış eşim yumuşak sanki içimi eh fena değil
Menenjic severim ama bayadir almıyorum
Kolombiya kahve güzel dedi bir arkadaş ama içmedim
menengiç kavanozda sulu sulu pelteli alıyordum sütle şekerle açarak içerdim ama diyette hiç yapmadım.Gold ben de seviorm aynen
Menengiç bayağı marka var ama şeker de oluyo bazısında süt tozu da çok olunca içemiorm.Senin aldığın saf menengiç mi?
Hıı eveet güllü lokumlu bitti bende iyi hatırlattın cnmm yarın alayımm
Filtre kahve aromasını alamıyorum menüde yazıyo da tropik aromalı yok çiçek esintili alamayınca sinir oluyorm içmiyorm o yüzden
İnternette muzlu,karamelli filan çıkuyo reklam bi ara denicem yine türk kahvesi
Sen çay mı daha çok seviosn kahve mi