- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #9.821
Hoşgeldinizslm bende aranıza katılmak istiyorum.ama daha yeni üye oldum.pek bilgim yok site ve kullanımla ilgili.kabul edip yardımcı olursanız sevinirim.
Afiyet olsunDünün menüsü
11: haşlanmış yumurta peynir zeytin domates çay
14: etli barbunya yemeği
1500 ip atladım
100lük set şeklinde atlıyorum yaklaşık 1 er dk ara ile, o ara nefesim fazla kesilmiş olabilir molayı uzatmışım10-15 gündür ip atlamayınca tıkanmıştım ondan dolayı pzt günü 1000 işkence gibiydi artık 1500 zorluyorum
Avizeye geçmiş olsunbahçede atlayabilirseniz çok güzel olur
pazartesi tartıda arti cikmiyormusun?Bakış açısını değiştir.
Ben cuma cumartesi pazar canımın istediğini yiyorum.
Hafta içi 4 gün karbonhidrat almıyorum.
Dengelenmiş oluyorum.
bana bulgur da yaramiyor.hemen ödem oluyor.aslinda ağzimi tamamen kapatsam iyi olur.Günaydın güzel hanımlar
Güzel neşeli harika bir gün diliyorum hepinize
Canım bence iradesiz olsan bu kadar yol iletleyemezdin bence bir geçiş dönemi yaşıyorsun.
Bu dönemi atlatmanın yolu ekmekten kesin kurtulmak başka yolu yok o daha da acıktırıyor
Onun yerine sevdiğin başka alternatif koysan?
çünkü o ekmek veya pasta tamamen şeker düzeyini eski seviyelerine çıkartıp daha da acıktıracak
Tavsiyem -şekerini daha kontrollü çıkartacak karbonhidrata (Bulgur Tam bugday yulaf vs gibi )yönelmen -(normalde karbonhidratları azaltma taraftarıyım ama belli iştah açıkken azar azar kontrol edebilirsin
bizim evde yemek seçme durumu var maalesef Mutfak işi hiç bitmiyor
Afiyet olsun bence çok değilsadece makarna buğday da olsa, kızartma da çok tercih etmeyelim Arada bir olur
Afiyet olsunsporlar
Afiyet olsun
Menü az ama karbonhidrat çok , biraz protein eklemek kolay kilo verdirir daha tok tutar
Afiyet olsun canım
Regl haftası tartıya küsün ya
o isteksizlik regl kaynaklıdır ağır spor değil de sadece bi 30 dakika yürüyüş yapsan modunu düzeltir bence
Afiyet olsunsporlar da
Bence o zaman bol protein ve sebze veya salatalar mı yapsan? Belki o tok tutarak zamanla normal düzenine geçmeye yardım ederpazartesi tartıda arti cikmiyormusun?
önceki günler yiyorsun cünkü
bana bulgur da yaramiyor.hemen ödem oluyor.aslinda ağzimi tamamen kapatsam iyi olur.
yemek secenler eşin mi çocuklar mi?
bizde yemek secen yok.esim ne yaparsam yer.cocuk da seçmiyor.ben sormam ne yapayim diye.canım ne istiyorsa evde ne varsa onu yaparim.sana Allah kolaylik versin canim.bir ömür mutfakta olmak da zor.
bana et iyi geliyor.aslinda hergün et ve salata yesem 1 ayda rahat 7 kilo gider.ama bütçe kısmi var.hergün er tavuk yapamam.Bence o zaman bol protein ve sebze veya salatalar mı yapsan? Belki o tok tutarak zamanla normal düzenine geçmeye yardım eder
Eş de çocuk da maalesef seçiyor yemek bizde
Biri pilav der biri makarna biri sebze der öbürü asla yemez
Gerçekten çok zor ben eskiden de olsa peynir ekmek olsun yeter derdim şimdi zaten aralıklı oructa ne varsa uyduruyorum kendime ama dediğin gibi bir ömürboyu mutfak
Çok uğraştım ama olmuyor
Merak ettim ben j de yarın yapacağım bakalım içinde limon var oruc fazında içiliyor muKızlar dukan birasında yeşil çay yaprakolmak zorunda mı yoksa sallama yeşil çay ile de olur mu?
Orucu açmaya yakın içilebilir diye biliyorum canımMerak ettim ben j de yarın yapacağım bakalım içinde limon var oruc fazında içiliyor mu
Canım ya ben ayni zamanda cuma takımlarında da yarışıyorum ya.pazartesi tartıda arti cikmiyormusun?
önceki günler yiyorsun cünkü
bana bulgur da yaramiyor.hemen ödem oluyor.aslinda ağzimi tamamen kapatsam iyi olur.
yemek secenler eşin mi çocuklar mi?
bizde yemek secen yok.esim ne yaparsam yer.cocuk da seçmiyor.ben sormam ne yapayim diye.canım ne istiyorsa evde ne varsa onu yaparim.sana Allah kolaylik versin canim.bir ömür mutfakta olmak da zor.