Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

slm bende aranıza katılmak istiyorum.ama daha yeni üye oldum.pek bilgim yok site ve kullanımla ilgili.kabul edip yardımcı olursanız sevinirim.
Hoşgeldiniz 🥰
Aralıklı oruçla ilgili ilk sayfa ilk postta grup kurallarımız ve oruç ile ilgili bilgiler var okursanız yardımı olur
Her gün menü paylaşıyoruz ve pazartesi günleri saat 14.00 e kadar kilo bildirimimiz var uygunsa bekleriz ☺️
bu arada biraz tanıyabilir miyiz sizi?

Dünün menüsü
11: haşlanmış yumurta peynir zeytin domates çay
14: etli barbunya yemeği
1500 ip atladım

100lük set şeklinde atlıyorum yaklaşık 1 er dk ara ile, o ara nefesim fazla kesilmiş olabilir molayı uzatmışım😂 10-15 gündür ip atlamayınca tıkanmıştım ondan dolayı pzt günü 1000 işkence gibiydi artık 1500 zorluyorum😅
Avizeye geçmiş olsun🙈😂 bahçede atlayabilirseniz çok güzel olur
Afiyet olsun 🥰

Bakış açısını değiştir.
Ben cuma cumartesi pazar canımın istediğini yiyorum.
Hafta içi 4 gün karbonhidrat almıyorum.
Dengelenmiş oluyorum.
pazartesi tartıda arti cikmiyormusun?
önceki günler yiyorsun cünkü
Günaydın güzel hanımlar
Güzel neşeli harika bir gün diliyorum hepinize 😍

Canım bence iradesiz olsan bu kadar yol iletleyemezdin bence bir geçiş dönemi yaşıyorsun.
Bu dönemi atlatmanın yolu ekmekten kesin kurtulmak başka yolu yok o daha da acıktırıyor
Onun yerine sevdiğin başka alternatif koysan?
çünkü o ekmek veya pasta tamamen şeker düzeyini eski seviyelerine çıkartıp daha da acıktıracak
Tavsiyem -şekerini daha kontrollü çıkartacak karbonhidrata (Bulgur Tam bugday yulaf vs gibi )yönelmen -(normalde karbonhidratları azaltma taraftarıyım ama belli iştah açıkken azar azar kontrol edebilirsin
bizim evde yemek seçme durumu var maalesef Mutfak işi hiç bitmiyor 🙈😂

Afiyet olsun bence çok değil 🥰 sadece makarna buğday da olsa, kızartma da çok tercih etmeyelim Arada bir olur

Afiyet olsun 🥰 sporlar 👍👏

Afiyet olsun 🥰
Menü az ama karbonhidrat çok , biraz protein eklemek kolay kilo verdirir daha tok tutar

Afiyet olsun canım 🥰
Regl haftası tartıya küsün ya 😂

o isteksizlik regl kaynaklıdır ağır spor değil de sadece bi 30 dakika yürüyüş yapsan modunu düzeltir bence 🥰

Afiyet olsun 🥰 sporlar da 👏
bana bulgur da yaramiyor.hemen ödem oluyor.aslinda ağzimi tamamen kapatsam iyi olur.
yemek secenler eşin mi çocuklar mi?
bizde yemek secen yok.esim ne yaparsam yer.cocuk da seçmiyor.ben sormam ne yapayim diye.canım ne istiyorsa evde ne varsa onu yaparim.sana Allah kolaylik versin canim.bir ömür mutfakta olmak da zor.

Bugünkü menü 23/1 yaptım

yoğurtlu mantar salata,haşlanmış 2 tavuk baget tavuklu yeşil salata
Maden suyu yeşil çay kahve bol su içtim
7 km yürüdüm

bana bulgur da yaramiyor.hemen ödem oluyor.aslinda ağzimi tamamen kapatsam iyi olur.
bizde yemek secen yok.esim ne yaparsam yer.cocuk da seçmiyor.ben sormam ne yapayim diye.canım ne istiyorsa evde ne varsa onu yaparim.sana Allah kolaylik versin canim.bir ömür mutfakta olmak da zor.
Bence o zaman bol protein ve sebze veya salatalar mı yapsan? Belki o tok tutarak zamanla normal düzenine geçmeye yardım eder ☺️
Eş de çocuk da maalesef seçiyor yemek bizde 😩
Biri pilav der biri makarna biri sebze der öbürü asla yemez 🙈
Gerçekten çok zor ben eskiden de olsa peynir ekmek olsun yeter derdim şimdi zaten aralıklı oructa ne varsa uyduruyorum kendime ama dediğin gibi bir ömürboyu mutfak
Çok uğraştım ama olmuyor

11.00 de menemen 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin maydanoz marul
Arada kahve yanına badem ve kayısı
17.30 dünden kalan 7 8 kaşık makarna yanına yogurt ve yeşillik.
Bol bol su içtim 1 saate yakın zumba yaptım.

İyi aksamlar dünkü Menüm
Sabah
3 yumırta
1 domates
1 salata
3 İncir 20gr Çiğ fıstık

Ara
Türk kahvesi

Aksam
Et sote ve salata
4lt su 2saat yürüyüş

Bugünkü Menüm
Sabah
4 Haslanmıs yumurta
40gr süzme peynir
1 karper
1 yemek kasığı kaymak
1 yemek kasığı bal
10 zeytin

Ara
1türk kahvesi
4 ceviz
10 badem

Aksam
5 köfte
1 minik karnıyarık
Salata

1 saat yürüyüş yaptım.
Bugün biraz fazla kaçırdım. Su da 2 bucuk içtim. Yarın tek öğün yaparak toparlayacağm inşallah. Allaha emanet herkes 💟

Bence o zaman bol protein ve sebze veya salatalar mı yapsan? Belki o tok tutarak zamanla normal düzenine geçmeye yardım eder ☺️
Eş de çocuk da maalesef seçiyor yemek bizde 😩
Biri pilav der biri makarna biri sebze der öbürü asla yemez 🙈
Gerçekten çok zor ben eskiden de olsa peynir ekmek olsun yeter derdim şimdi zaten aralıklı oructa ne varsa uyduruyorum kendime ama dediğin gibi bir ömürboyu mutfak
Çok uğraştım ama olmuyor
bana et iyi geliyor.aslinda hergün et ve salata yesem 1 ayda rahat 7 kilo gider.ama bütçe kısmi var.hergün er tavuk yapamam.
sebze yemekleri makarna tavu et karisik yapiyorum.ama öyle bi vücudum varki
sebze yemekleri bile odem yapiyor bazen.
senin işin zor kaptanim.hem cocuklar hem esin yemek seçmesi çok kötü.
benim babam yemek seçerdi.et tavuk balik yiyecek illa.bide yaptigini begenmez.herseye karisir.mutfaga gelir ben yapacam yada şunu getir bunu getir diye emirler verir.annemi bezdirirdi.bende bu hareketlerini gordükçe Allaha dua ederdim.Allahim sen bana mutfağa girmeyen yemeğe karismayan bi eş ver derdim.
duam kabul olmus demekki esim mutfağa zorla bile girmiyor.ben anlamam diyip kaciyor.ne pisirirsem yiyor kalkiyor.sevmedigi yemekler oluyor illa ama yemem demiyor.yiyip kalkiyor.
çocuğu da oyle alistiriyorum.herseyi yapiyorum.et yemeklerini cok yaparsam babam gibi olur diye korkuyorum.yada makarnayi cok yapsam baska bisey yemeyen cocuklardan olur diye endiseliyim.velhasil her yemeği yapmaya calisiyorum.ins cocuklarim ileride seçmez.kadını evde en cok yıpratan şey de yemek zaten.

Menu sabah 1 haslanmis yumurta 2 wasa avokado peynir ve 1 bardak sut .
Aksam yemegi konserve domates soslu balik ve kucuk bi kase tam bugday makarna . Arada gene jelibon yedim ama bugun dozunu kacirdim 🙈 spor da yok bugun . Biraz sirt agrim var . Dukan birasi (🤢) kahve ve cay ictim . Bu havalar bozdu yeminle yasam enerjim coktu . Bugun bi yagmur yagdi ortalik frlaket bide kapkaranlik hava . Ruhum daraldi . Bide cok usuyen bi tipim ben . Kansizligim da yok ama niye bilmiyorum . Butun gun battaniye altinda yatmak istiyorum .

Canım ya ben ayni zamanda cuma takımlarında da yarışıyorum ya.
Kızlarla detoks Challenge hep bir organizasyon yapıyoruz hafta içi temiz beslenip cuma kilo kaybı iyi oluyor.
Hafta sonunda ödül işte 🤣🤣🤣
Pazartesiden pazartesi ye buraya bildirince de dengelenmiş oluyor sonuçta her hafta kilo veriyorum şükür 😍

X