şaşırdim.dogrusu.
ifi bırakip nasil bi diyete gecmis.yani ara vermis.biraz ayrintili sorarmisin arkadasina.saatler önemli degil mi?yani aksam yenilebiliyormu?
tayt giyince niye aklina geldim kız
valla pop iyidir ya.kadinsi bi her zaman daha güzeldir.
bence çok eritme.ha kilo ver ama fazla da gitmesin.
benim aklimda 2.cocuk var.bide kizim olsa guzel.olur.tabi Allah sağlıkla hayirlisiyla versin inş.
senin kizinin durumu daha kötü.biberon almamasi cok zordur eminim.aç kaliyor diye kendimizi yiyoruz.
benim oğlum.emzik almadi.biberonu aliyordu.ama ben inat ettim.mama vermek istemedim.kilo alimi iyiydi.sütümle de idare ediyordum.biberona alisir da memei birakir diye hep korktum.o dönemler baya sancili gecirerek kendime eziyet etmisim.
tabi dogum ve sonrasi da hic kolay olmadi.bidr zor gecen her an mide bulantisi ve kusma sorunu.son aylar da reflü.baya cok sey yasadik ama değer.
o kadar sıkıntıya rağmen iyiki olmus diyorum.simdi gözümü kapatip bildiğim halde
2.cocuğu yapmaya razıyım.
normalde gürültüyü sevmem ama bi evin cocuk cıvıltısıyla dolu olmasini cok severim.ha bide cok sabirliyim.kırılmıs dökülmüs kirlenmis hesabinda degilim.yesinler icsinler döksünler yeterki canlarina bisey olmasin kafasinda bi anneyim.
kolay kolay sinirlenmem.bi eksi tarafim varsa uykuya çok düşkünüm.bu huyum olmasa gözüm kapali 4 5 cocuk yaparim.