- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.735
- Konu Sahibi blondeaddict
- #9.261
2-3 saat aramiz hemşeri sayılırızİç Anadolu, hadi daraltayim Ürgüp:). Başkentte, köyde çalışirkrn de çocuklar çok getirirdi, tuzlayıp yerdik:). Hemşeri miyiz yoksa?
İç Anadolu aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 saat aramiz hemşeri sayılırızİç Anadolu, hadi daraltayim Ürgüp:). Başkentte, köyde çalışirkrn de çocuklar çok getirirdi, tuzlayıp yerdik:). Hemşeri miyiz yoksa?
Kaptanim ödül yemeği yedin mi ?Bende bugün kapatırken yarında dahil uzun oruç tutarım diye hesap etmiştim ama yarın öğleden sonra bahçede komşularla görüşeceğim davet ettiler, o sebeple vazgeçtim
O saate kadar ya 18/6 olur ya 20/4 bakalım
Abartılı bir şey zaten yemem ama onların yanında sürekli kahve içemem ( uzun oruçta normal çay içemiyorum midem bulanıyor ) çünkü muhtemelen bolca çay olacak
Çeşit çeşit ot var memleketlerimizde, hep Ege'yi bilirler ama, İç Anadolu da bu konuda iyidir:)2-3 saat aramiz hemşeri sayılırız
İç Anadolu aynen
yemlik baska canim.çildirim dere kenarlarinda olur.tadi tereye benzedigi icin su teresi denir.Yemlik deriz biz, çıldırım o ,di mi? Canım çekti şimdi:)
Dereotu da güzel kız, tuzlu limonlu olunca. Gördüm resmini su Teresinin. Ben de kuzu kulağını çok severim, kendinden ekşi ya.yemlik baska canim.çildirim dere kenarlarinda olur.tadi tereye benzedigi icin su teresi denir.
yuvarlak yapraklari var.
yemlik yesik soğan gibi ama daha ince.esimde cok sever.ama ben sevmem.
ben rokayi cok severim.tereyi severim.kisaca otlara bayilirim ama yemlik ve dereotu hariç.
bide kuzu kulağini sevmemDereotu da güzel kız, tuzlu limonlu olunca. Gördüm resmini su Teresinin. Ben de kuzu kulağını çok severim, kendinden ekşi ya.
Acı sizin kültürünüzde önemli yer tutuyor, bir de bulgur sanırım:)bide kuzu kulağini sevmem
sende benim sevmedigim otlari seviyorsun.ben ekşiyi ic sevmem.
limonu hele hic sevmem.
benim damak tadimda acı tatli tuzlu ilk sirada yer alir.eksiye yer yoktur.
çay ocağı bizim kurumda da kapalı.. bizde salama çay ve kahve modunda takılıyoruz macburen.. çaysızlık çok zor çookkkk...merhaba kızlar çok yoğundumm yine virüs yüzünden personel azaltıldı her iş bize kaldı hiç birşeye bakamıyorum yoğunlukda bişide yiyemedim.
sadece iki ısısırık poaça yedim 2,5 litrede su içtim gün bitti çay kahve yasak kurumda bakalım nereye gidecek bu düzen bide regl oldum onun stresi bi yandan iş bi yandan nasıl bir gündü anlamadım bendee....
bende artık içanadoluluyum2-3 saat aramiz hemşeri sayılırız
İç Anadolu aynen
Ooo maşallahbende artık içanadoluluyum
aynen canim.acı biber olmazsa olmaz.bide bulgur ile yapilan köfteler.Acı sizin kültürünüzde önemli yer tutuyor, bir de bulgur sanırım:)
çok geçmiş olsun.. acaba gidip bir test mi yaptırsan?KIZLAR YA BENDE BİR MİDE BULANTISI HASIL OLDU AĞZIMIN HİÇ TADI YOK METALİK BİR TAT VAR ORUÇ YAPAMIYORUM 2 GÜNDÜR UFAK UFAK BİŞİLER ATMAYA ÇALIŞIYORUM AĞZIMA COVİD OLDUGUM ZAMANKİ TADA ÇOK BENZİYOR ONDAN BİRAZ KORKUYORUM İNŞALLLAH REGLDENDİR DİYE KENDİMİ AVUTUYORUM.
DİKKAT EDİYOEUM AĞIR ŞEYLER YEMİYORUM.
BUGÜN SABAH BİRAZ KURU MEYVE YEDİM.BİRAZ BADEM VE CEVİZ YEDİM
ÖĞLEN ÇEYREK ŞEFTALİ BİRAZDA YOĞURT YEDİM.
BOL BOL SU İÇTİM ÇAY KAHVE YOK ZATEN
şu süreçde hastaneye gitmeyede korkuyorumolan bi daha olmaz diyorlar ya ona biraz güvendim ama bende bilmiyorum canım ya bir kaç gün bekleyeceğim bakalım ne olacakçok geçmiş olsun.. acaba gidip bir test mi yaptırsan?