- Konu Sahibi blondeaddict
- #9.241
bende bagirsak icin düsündum.ins ise yarar.dun yapmadim.bugün yaparim artik.Hayır:)).1 hafta falan denemiştik, sonra sıkıldım:).ama bağırsakları çalıştırıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bagirsak icin düsündum.ins ise yarar.dun yapmadim.bugün yaparim artik.Hayır:)).1 hafta falan denemiştik, sonra sıkıldım:).ama bağırsakları çalıştırıyor.
Düzenli dene bence, bir hafta falan.bende bagirsak icin düsündum.ins ise yarar.dun yapmadim.bugün yaparim artik.
tavsiyelerini dikkate alacağım kaptanım..Selam canım
Aslında çok yememişsin tavsiyem gerekirse arada ayran kefir tarzı birsey içmen Yanında belki 2 ceviz yada 5-10 badem . Onlar genelde tatlı isteğini kesiyor ve tok tutuyor
Afiyet olsunHerkese selamlar , gun menusunu simdiden yazabilirim.
Kahvalti , yarim avakado , 1 tatli kasigi krem peynir , 10 gr cecil peynir kendi yaptigim mini diyet lavas salatalik .
Oglen yemegindede 150 gr hindi gogus ve incirli cevizli semizotu salatasi yiycem .
Sabah leslie yaptim yarim saat , ogleden sonra da 30 dk eliptik ve chloe yapcam .
SüperSelam kızlar
1 saat tempolu yürüdüm şimdi
O kadar kötü yaniKaptanım ben bugün menü belirtmesem olur mu dışarıdaydım ve çok yedim yazmak istemiyorum
Afiyet olsun da çildirim ne anlamadımslm kizlar.bugünku yediklerim
saat 10 da
az bisey beyaz peynir
5 zeytin
domates
avuc ici kadar somun ekmek
1 tane bayram çikolatasi (ece)
saat 13 de
1 nektarin
1 minik mürdüm eriği
1 avuç çerez (yerfistigi,ciğ antep,dut kurusu)
saat 14.30 da
1 tabak kısır
1 bardak ayran
2 biber tursusu
roka, çildirim
bolca su çay yürüyüş.
Canım Allah kolaylık versin.Biraz vitamin içeren sebze meyve de ye akşam mutlaka madem işte sıkıntı oluyor.Kendine dikkat et.merhaba kızlar çok yoğundumm yine virüs yüzünden personel azaltıldı her iş bize kaldı hiç birşeye bakamıyorum yoğunlukda bişide yiyemedim.
sadece iki ısısırık poaça yedim 2,5 litrede su içtim gün bitti çay kahve yasak kurumda bakalım nereye gidecek bu düzen bide regl oldum onun stresi bi yandan iş bi yandan nasıl bir gündü anlamadım bendee....
tsk ederim.Afiyet olsun
Süper
O kadar kötü yani
Tamamdır yarın dikkat
Afiyet olsun da çildirim ne anlamadım
canım maden suyuyla istediğin çayı demleyip soğutup karıştır inanamıcaksın verdiği hafifliğe yatmadan 2 saat önce filan.merhaba kızlar çok yoğundumm yine virüs yüzünden personel azaltıldı her iş bize kaldı hiç birşeye bakamıyorum yoğunlukda bişide yiyemedim.
sadece iki ısısırık poaça yedim 2,5 litrede su içtim gün bitti çay kahve yasak kurumda bakalım nereye gidecek bu düzen bide regl oldum onun stresi bi yandan iş bi yandan nasıl bir gündü anlamadım bendee....
Canım kolaylıklar diliyorum çok zor zamanlardan geçiyoruz bir an önce bitse şu covidmerhaba kızlar çok yoğundumm yine virüs yüzünden personel azaltıldı her iş bize kaldı hiç birşeye bakamıyorum yoğunlukda bişide yiyemedim.
A bilmiyordum teşekkürlertsk ederim.
diğer adı su teresi.yuvarlak yaprakli derelerde biten bi ot.
Afiyet olsunSlm kızlar,
13.00 te 2 kk beyaz pynir, 7 zeytin, maydanoz, dereotu, domates salatalık, 1 dilim ekmek
14.00 şekersiz türk kahvesi+ 1 hurma
17.00 1 kepçe mercimek çorba+5 kaşık nohut yemeği+1 bardak kefir
Yemlik deriz biz, çıldırım o ,di mi? Canım çekti şimdi:)slm kizlar.bugünku yediklerim
saat 10 da
az bisey beyaz peynir
5 zeytin
domates
avuc ici kadar somun ekmek
1 tane bayram çikolatasi (ece)
saat 13 de
1 nektarin
1 minik mürdüm eriği
1 avuç çerez (yerfistigi,ciğ antep,dut kurusu)
saat 14.30 da
1 tabak kısır
1 bardak ayran
2 biber tursusu
roka, çildirim
bolca su çay yürüyüş.
Nerelisin kız?Yemlik filanYemlik deriz biz, çıldırım o ,di mi? Canım çekti şimdi:)
İç Anadolu, hadi daraltayim Ürgüp:). Başkentte, köyde çalışirkrn de çocuklar çok getirirdi, tuzlayıp yerdik:). Hemşeri miyiz yoksa?Nerelisin kız?Yemlik filan