slmlar.bugünku menüm
saat 9 da
pasta tabaginda menemen
somun ekmegin ucundan
1 mandalina suyu
saat 16 da
3 kabak+3 yk yoğurt+3 ceviz ve baharat
Benimki yeter iyisin boyle diyo . . Ama ben kararliyim 58 60 falan olmak istiyorum . Onun nasil sevdigiyle ilgilenmiyorum ben kendimi nasil hissedecegim o onemli benim icin
Insan kendi icin yasamali bence .
zaten oyle.bende nasil iyiysem o kiloda olmaliyim.
lafi açılmısken insanlarin beni gördugü yerde yeter artik zayiflama diyisine sinir oluyorum.
yani onlara ne dimi.
gecen bi komsu bana kilo mi verdin dedi.evet dedim.baya gitmis dedi.4 kilo daha ver yeter boyun uzun dedi.
bende 15 kilom falan var dedim.
yok verme o kadar bi ısrarlar bi ikna cabası.
neymis yaş geciyormus yakismazmis.kamburlasirmis insan.
bende yasimda daha bisey yok dedim.
bende kötü durmaz dedim.oncedrn 5t tim iyidim dedim.
öyle bi bakisi varki yasimin kücük olduguna inanmamalar.kendisinin 18 yasinda oglu var.
benimki daha 2 yasinda.
neymis bekarlikla karistirma.ona bakarsan bende bekarliktan 15 kilo fazla.evliyken baska.
ve daha sacma sapan bi sürü laf
karsi komsu da yeter daha verme diyip duruyor.
ben bu kilolari size sorarak almadim.size sorarak da vermiyorum dicem birine bi gün.
eskiden iyi niyetliydim.ama artik anliyorum ki insanlar kıskanc çekemiyor.
zayif olmak manken gibi görünmem zorlarina gidiyor.gözlerinde gorebiliyorum.
sirf bu yüzden sitenin bahçesine artik gidesim gelmiyor.
2 3 gün once morelim cok bozuldu o konusmadan sonra.
buraya da beni anlayanlar olur diye yazdim.icime atinca stresli oluyorum.
[/QUOTE]
Afiyet olsun
Bu tür komşu arkadaş vs kategorisindeki vatandaşların hepsi yapamayacakları şeyi başkasının başarmasından doğacak sonuçları görüp rahatsız olurlar sebep bu
gül geç bana ay yeter artık dediklerinde “niyeymiş “ diyorum bir sürü konuşuyorlar sonra bende gülüyorum gıcık oluyorlar çok eğlenceli
Kaptanım sen pztsi kesin yeşildesin .. ay maşallah sana
Ayyy inşallah canım yaaaa
Canlarım bugünkü menüm :
13:30=1 haşlanmış patates, 3 dilim peynir, 3 dilim sucuk, 1 tane haşlanmış yumurta
30 dk yürüyüş
Bol bol su
Afiyet olsun
Merhaba kızlar
Bugünkü menüm kahvaltı 10:00
Sahanda yumurta
1 dilim ekmek kepek
5 zeytin
3 dilim peynir
1 muz
Öğle yemeği 15:30
1 tabak mantı Ama yanında şarap içtim çok canım çekti
14.500 adım 3 litre su
Afiyet olsun olur arada
Yarın bol su biraz yürüyüş sorun olmaz inşallah
İyi akşamlar :) Bugün 21/4 yaptım
17:30 1 bardak süt, 1 tane muz
20:00 ezogelin çorbası, 2 tane zeytinyağlı biber dolması, 1 kase yoğurt, salata.
2,5 litre su. Uyumadan 2 saat önce su alımını yavaşlatacağım. Yarın sınavda zor durumda kalmak istemiyorum.
Başarılar diliyorum canım Allah emeklerini boşa çıkartmasın
Kizlar kiraz sapi yerine kiraz sapli form almisim ya. Buda ise yararmi?
İçenler var ben de içtim kayısıdan daha iyi gelmişti ama sürekli kullanmıyorum ben
zaten oyle.bende nasil iyiysem o kiloda olmaliyim.
lafi açılmısken insanlarin beni gördugü yerde yeter artik zayiflama diyisine sinir oluyorum.
yani onlara ne dimi.
gecen bi komsu bana kilo mi verdin dedi.evet dedim.baya gitmis dedi.4 kilo daha ver yeter boyun uzun dedi.
bende 15 kilom falan var dedim.
yok verme o kadar bi ısrarlar bi ikna cabası.
neymis yaş geciyormus yakismazmis.kamburlasirmis insan.
bende yasimda daha bisey yok dedim.
bende kötü durmaz dedim.oncedrn 5t tim iyidim dedim.
öyle bi bakisi varki yasimin kücük olduguna inanmamalar.kendisinin 18 yasinda oglu var.
benimki daha 2 yasinda.
neymis bekarlikla karistirma.ona bakarsan bende bekarliktan 15 kilo fazla.evliyken baska.
ve daha sacma sapan bi sürü laf
karsi komsu da yeter daha verme diyip duruyor.
ben bu kilolari size sorarak almadim.size sorarak da vermiyorum dicem birine bi gün.
eskiden iyi niyetliydim.ama artik anliyorum ki insanlar kıskanc çekemiyor.
zayif olmak manken gibi görünmem zorlarina gidiyor.gözlerinde gorebiliyorum.
sirf bu yüzden sitenin bahçesine artik gidesim gelmiyor.
2 3 gün once morelim cok bozuldu o konusmadan sonra.
buraya da beni anlayanlar olur diye yazdim.icime atinca stresli oluyorum.
Valla ya bu ara benim de en sinir olduğum şey "yeter daha fazla kilo verme" demeleri. 6 7 kilom daha var diyorum. Yok mu olacaksın diyor arkadaş. Zaten boyum kısa yani. Kemikler ince. Halen göbek var. Sırtım 2 kat. Bacaklarım baya kalın. Nasıl incecik olabilirim ki. Maske sayesinde yüzün çökmüş diyemiyor artık en azından
Bana yeter deyip duruyor kendisi 180 boy ve incecik, 1 gr fazlası yok görünürde ama sürekli zayıflamam lazım diyor. Asla da diyetini bozmaz. E bana neden yeter deyip duruyorsun değil mi? Anlayamadım doğrusu
[/QUOTE]
Kıskançlık sebebi maalesef çünkü ya onu geçersen diye düşünür bu tür tipler sanki yarış gibi benim bir arkadaşım vardı aynı tip
Takma hiç işine odaklan o kendi kendine konuşsun dursun
Ben bugün bütün hafta yediklerimden arınayım biraz diye aç kalayım dedim. Sadece akşam yemeğinde yoğurt, 1 şeftali, bir avuç üzüm, 1 ceviz bir de yarım avuç kadar yer fıstığı yedim. 19 saat açlık sonrası.
Yarın da aynısını yapacağım inşallah.
Afiyet olsun