Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

nerdeyse yakın bir hayat anlattın şuan bana inşallah bizde hzuurla hayatımızı düzenimizi kurarız tesekkür ederim ememk verip yazdıgın paylaştıgın için gercekten artık kendimi daha iyi hissediyorum evide sigarayıde bebeğide zamana bıraktım artık sadece az yiyerek ortama alışmaya çalışacağım
rica ederim canim.
sadece anin tadini cikar.az yiyim deyip de cogu seyi gözünde koyma.
yeni evlisiniz esin disarida yemek yemeyi teklif ederse geri cevirme.sonra alisir hic götürmez.
kilonu korusan bile kâr.
beraber film izleyin.arada sende az da olsa ye katıl.ama daha sonra strese cevirme.
en özel anları kaçirmamak lazim.hayatı doya doya yaşa.
bu arada resimdeki sen misin?

rica ederim canim.
sadece anin tadini cikar.az yiyim deyip de cogu seyi gözünde koyma.
yeni evlisiniz esin disarida yemek yemeyi teklif ederse geri cevirme.sonra alisir hic götürmez.
kilonu korusan bile kâr.
beraber film izleyin.arada sende az da olsa ye katıl.ama daha sonra strese cevirme.
en özel anları kaçirmamak lazim.hayatı doya doya yaşa.
bu arada resimdeki sen misin?
çok tesekkür ederim
evet canım bnm fotografım

günaydın kızlar hergün oruca başlıyorum diyorum sonra duruurp durup akşam bir sürü şey yiyorum bi adapte olamadım ya psikolojik açlık yaşıyorum tartılmayada korkuyorum ne yapacagım ben ya kilo almak istemiyorum yeniden :KK43: :KK43:
dün bütün gün bişi yememedim
akşam büyük tabak mantı yedim 2 dilim su böreği yedim üstüne sususmlı çubuk karpuz yedim yetmez gibi bide çşkolata durduramıyorum kendimi nasıl kendime geleceğim ben ya bide sigarayı azaltmaya çalışıyorum bebek için sigara içmedikçe yemek yiyorum :KK43::KK43::KK43::KK43:
bu bir süreç aslında.. bir süre sonra bitecek muhtemelen ama işte bu süreci mümkün olduğunca az zararla kapatmak önemli.. ben evlendikten sonra 3 ayda 5 kilo almıştım... :olamaz: halaa onun ceremesini çekiyorum..Allahım kolaylık versin bacım..

Selam kızlar dünkü menüm
Sabah 12:00 yoğurt icine kuruyemiş ve meyve
Akşam 18:30
Haşlanmış mısır omlet

Bugün sabah 11:00
menemen 2 dilim ekmek
Siyah üzüm
Akşam 17:00
Bolca Semizotu salata ayran

bu bir süreç aslında.. bir süre sonra bitecek muhtemelen ama işte bu süreci mümkün olduğunca az zararla kapatmak önemli.. ben evlendikten sonra 3 ayda 5 kilo almıştım... :olamaz: halaa onun ceremesini çekiyorum..Allahım kolaylık versin bacım..
İnşallah canım bnmde derdim az zaarrala atlatmak bi düzenime dönsem kenime gelsem eşimde alışssa bi oruç düzenime falan sonrası kolay inşalalh

maşallah cok güzelsin.
ayrica gelinlik cok yakismis.
simdi dovecem seni.Allah aşkina manken gibi tipin var.niye stres yapiyorsun.
ben gercek resim degildir diye düsündüm.katalog cekimi filan sandim.
benim kilom daha fazla.
ben öleyim o zaman😣
ya canımsın tesekküe ederim tipim minyon ondan kazanıyorum boyum kısa yoksa kilom çok değilde bide hep alt bölgede kilolarım gelinlik bunun için mükemmel saklayıcı :halay: :halay: ordan yırttım düğündede abiyem balıktı ama giremedim onun içine alttan dar oldu mecbur yeni aldık burdaki düğüne inşallah dedim ama böyle giderse gelinliğe bile giremem galiba ne bulsam yiyorum:KK43::KK43::KK43:

ya canımsın tesekküe ederim tipim minyon ondan kazanıyorum boyum kısa yoksa kilom çok değilde bide hep alt bölgede kilolarım gelinlik bunun için mükemmel saklayıcı :halay: :halay: ordan yırttım düğündede abiyem balıktı ama giremedim onun içine alttan dar oldu mecbur yeni aldık burdaki düğüne inşallah dedim ama böyle giderse gelinliğe bile giremem galiba ne bulsam yiyorum:KK43::KK43::KK43:
geliklerin sirtinda payi oluyor.girersin stres yapma.
basenin cok degil.dogru bi secim yapmissin.A tipi almakla.
bence her harukarda güzelligin bicok seyi örter.pozitif düsün.

Sucuklu yumurta ile gitti challenge 😂😂😂 neyse canim saolsun 😂 pazar gunu bi daha yapcam zaten 😂
kız sucuğu mangala atican.sonra da ekmek arasina koyacan oyle yicen.yapmişken alâsinı yapsana.
ay ağzımın suyu akti😋
bu arada 75 partisi ne oldu?hedefe yaklastin mi?bence o zamana sakla kendini.bian evvel yemek icin😅

He yaa ömür boyu di mi >.< benim yakın hedef70 kg step tahtası için :KK70: 65 güçlü buz kırıcı blender için en uzak da 54-55 ortim <3 :*
Orti 55 muhteşem olursun 🤩🤩🤩
Beraber olucaz🤗
Ben bakayım eski kilolarım ya direnç gösterir mi filan yaşayıp görücem😉
Bu hafta listeye giriyor musun?
Haftaya mı süren doluyor 😁

kız sucuğu mangala atican.sonra da ekmek arasina koyacan oyle yicen.yapmişken alâsinı yapsana.
ay ağzımın suyu akti😋
bu arada 75 partisi ne oldu?hedefe yaklastin mi?bence o zamana sakla kendini.bian evvel yemek icin😅

Bence bu hafta en fazla 1 Kilo gidecek. Cunku regl 2. Gunde kesildi dun sabah tartida 79 gordum 😂😂 bu sabah 76.8 tekrar . Odem gitti yani . Pazar gunu bi daha yapinca 75 kusur cikarim. Aslinda 75 kusur de de yapabilirim partiyi bence sonucta 75 var mi var 😂 kusurunu napcan 😂😂😂

Dün yazamadım
03.09 menü
12 de
Domates
Sahanda yumurta
Peynir zeytin
Çay

18de
Etli bezelye yemeği
Cacık

Bugün daha siftahı yeni yaptım akşam yazarım menüyü😊
bir de bir şey sormak istiyorum üst bacakları nasıl inceltebilirim mat egzersizlerini de hiç sevmem🙈

Selam kızlar herkes iyi mi 😍
Ancak gelebildim bugün koşturmaktan 😂
Bir yazdıklarınızı okuyup geleyim
Merhaba Aralıklı oruçla -20 kilo vermişsiniz 3 ayda. Bende yapıyorum şu anda ve günde 1000-1100 cal ile besleniyorum sabah kahvaltısını atladım. Öğlen 12 gibi başlıyorum 16 gibi meyve yogurt en geç 19 da akşam yemegi. Siz nasıl bir sistem uyguladınız rica etsem yazabilir misiniz? 2,5 hafta da 4,3 kaybettim ben.

Selam kızlar
Bugünkü menüm
11.00
Zeytin yağda kızarmış 2 yumurta
10 zeytin
1 yemek kaşığı kabak çekirdeği
Maydanoz dereotu biber domates salatalık

16.30
Dolu bir tabak kabaklı tavuk sote
Lahana turşusu
Birkaç gündür yürüyüş yapamıyorum 😔
Afiyet olsun 🥰
Bugünkü linç im amaan menüm 😂
12:30 kıymalı yumurta
19:30 $$!$€?,$ tmm tmm lazanya 🙈
bu hafta kilo almadan kapatırsam tmm dır.. sporda yok. Beni örnek almayın , bu hafta böyle 😂
amanin lazanya 🙈 pek de severim afiyet olsun devamı gelmesin 😂😍
Merhaba bugün menüm :16/8
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi,2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç.
Öğle ızgara köfte ve bol yeşillikli salata
Akşam taze fasülye yemeği ve ayran
Aralarda bol limonlu yeşil çay, maden suyu, 3 litre su
Spor : 30 dk leslie,30 dk step aerobik,yürüyüş de 7367 adım
Afiyet olsun spor da iyi 🥰👍
İyi akşamlar, herkese merhaba. İki gündür bildirim yapamadım.

31.08.2020
13:00 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, maydanoz, 1 bardak süt, yarım avuç kuru üzüm, 1 dilim ekmek
20:00 fırında tavuk, domates çorbası

01.09.2020
15:00 avuç içi kadar bazlama, haşlanmış yumurta, yarım kapya biber, domates, peynir, zeytin, 1 bardak süt
Akşamüstü hastane işlerimiz vardı. Aldığımız sonuçlar bizi biraz üzdü. Akşam yemeği yediğimizde dokuzu geçiyordu. Biraz kafamız dağılsın diye gezmeye çıktık o sırada da gece 12 ye doğru dondurma yedim malesef.

02.09.2020
Dün dondurma yediğim ve geç saatte olduğu için bugün 20. saatte yemek yedim.
19:50 yoğurt çorbası, 3-4 kaşık makarna, büyük bir kase salata, 2 tane orta boy dilim karpuz.
20:30 maden suyu.
Hergün ikişer litre su.
Canım umarım aldığınız haber kısa sürede çözümlenebilir sağlıkla 🙏💐

Baklava mı oda ne?😁😁😜😜
O değil 2 bayramdır ağzıma baklava girmiyor şimdi niye hatırlattın 😁😁😁😁😁
Kaptan beni manipüle ediyor 🤣🤣🤣🤣

Canım su fazla kiloları bı verelim.
Daha sporla ne kaslar yapicaz😉😉😜😜
Dervişin fikri neyse 😂🙈
Karın baklavalarını kastetmişti tabi akıllar yemekte olunca 😍
çok teşekkür ederim kaptanım.. :KK36: yatana kadar çektim desem yeridir.. ama bugün iyiyim çok şükür... :KK39::nazar:
Geçmesine sevindim 💐
herkese günaydın.... :KK36:

02.09 tarihli menüm ile güne başlayayım...:)
12.00 : klasik kahvaltı+ karışık sebze yemeği
18.00 : 3 kaşık kadar erişte + 1 adet kıymalı patlıcan dolması +2-3 adet kızarmış kıl biber :olamaz: (ama çok seviyorum dayanamadım.. kardeşim yapmıştı..:super:)
gün içinde sade nescafe+çay ve bolca su)
şuanda mesaideyim. ilk öğünüm yine 12 den sonra..:KK39:
Afiyet olsun kolaylıklar işlerinde 🥰
günaydın kızlar hergün oruca başlıyorum diyorum sonra duruurp durup akşam bir sürü şey yiyorum bi adapte olamadım ya psikolojik açlık yaşıyorum tartılmayada korkuyorum ne yapacagım ben ya kilo almak istemiyorum yeniden :KK43: :KK43:
dün bütün gün bişi yememedim
akşam büyük tabak mantı yedim 2 dilim su böreği yedim üstüne sususmlı çubuk karpuz yedim yetmez gibi bide çşkolata durduramıyorum kendimi nasıl kendime geleceğim ben ya bide sigarayı azaltmaya çalışıyorum bebek için sigara içmedikçe yemek yiyorum :KK43::KK43::KK43::KK43:
Canım biraz rahat bırak kendini abartmadan güzel anın, mutluluğun tadını çıkar sen çok azimlisin uzun süreli artış olmaz mümkün değil
🙏❤️💐
günaydın
2.09.2020
sabah sekersiz turk kahvesi zinde tutuyor
14:00 köfte ekmek yedim yanında ayran mis
20:00 işyerinin eşli yemeği vardı beyti yedim :)
3lt su yeşil çay aralarda eve gelince 500 adet ip atladım cok terledim ip atlamakta iyiymiş :)
Afiyet olsun bugün ekmek vs tarzı şey yemezsen beytiden birden olmaz 🥰
Gunaydın dün unutmuşum menümü yazmayı 🙈
2 Eylül Çarşamba
Sabah
400 gr zeytinyağlı taze fasulye
100gr tavuk but
3 tane yumurta sarısı

Ara
1 tatlı kasığı hindistan cevizi yağlı kahve

Aksam
200gr Izgara gogus
3 adet taze soğan

3 bucuk lt su. Yarım saat yüzme.
Afiyet olsun gayet güzel 🥰
Sucuklu yumurta ile gitti challenge 😂😂😂 neyse canim saolsun 😂 pazar gunu bi daha yapcam zaten 😂
Ayyy 😂😂😂😂
Afiyet olsun bu da bir şey çok takılma 😍
Önümüzdeki maçlara bakalım 🏆

X