- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.308
-
- Konu Sahibi blondeaddict
:) Migren atağından dolayı bugün başlama durumum iptal oldu saat 16:00 gibi kahvaltı yapınca mümkün değil tabikiMerhaba öncelikle çok teşekkür ederim
Umarım güzel değişimlere hep birlikte ulaşırız
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla başlanır inşallah:) Migren atağından dolayı bugün başlama durumum iptal oldu saat 16:00 gibi kahvaltı yapınca mümkün değil tabikiYarın inşallah normal insan saatinde uyanıp başlayacağım:) Sizden ilhamla günlük olarak yazacağım yediklerimi saatleriyle:) Bu arada 1 aylık total kilo kaybınızı merakla bekliyorum:))
Evet buraya da yazmayı düşünüyorum birbirimize de sorumlu hissederiz güzel olur:) Birşey sormak istiyorum şimdi acaba açlıkla başlamak mı gerekir yada önceki yemek saatiyle miÇok geçmiş olsun. Sağlıkla başlanır inşallah
Yazmak iyi oluyor evet bir nevi sorumluluk oluyor , burada da paylaşabilirsiniz arzu ederseniz
Bir aylık değişimi bende merakla bekliyorum
Çok memnun olurum yazarsanız ne güzel olurEvet buraya da yazmayı düşünüyorum birbirimize de sorumlu hissederiz güzel olur:) Birşey sormak istiyorum şimdi acaba açlıkla başlamak mı gerekir yada önceki yemek saatiyle mi? Yani ben az önce 5 kaşık kısır yedim 8 de yeme işini bitirsem ve açlık kısmıyla mı başlasam sizce?
Bir an önce başlamak istiyorum o sebeple açlıkla başladım benn:) Her akşam gün sonu raporumla buradayımÇok memnun olurum yazarsanız ne güzel olurAçıkçası ben tokluk ile başlamıştım cesaret edememiştim ilk gün açlık ile başlamaya
Bu işin kuralı ne bilmiyorum ama kolayıma giden bu olmuştu
Süper o zamanBir an önce başlamak istiyorum o sebeple açlıkla başladım benn:) Her akşam gün sonu raporumla buradayım
Merhaba hoşgeldinizMerhabalar bende if saatlerini araştırırken bu güzel paylaşımı gördüm bugünden itibaren inşallah bende katılmak istiyorum
Kilom 75 şimdilik hedefim 65 sizlerle motive olup başaracağıma inanıyorum
Teşekkür ederim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırızMerhaba hoşgeldiniz
Umarım hep beraber güzelce veririz
Benim de hedef 65 ama yolum sizden uzun umarım tıkır tıkır veririz
Günaydın canım menü süper benceGÜN RAPORU
27 Mayıs
13:00 Haşlanmış 1 yumurta 1 parça Tulum Peynir
16:00 2 kaşık kısır
20:00 Izgara tavuk salata
3 Lt su , 2 Fincan Yeşil Çay , 3 Kahve
3 km yürüyüş ( Aslında 6 km yapıyorum ama midem tuttu zorla yarısını bitirdim)
Selamm:)Günaydın canım menü süper bence
Hedefin nedir aralıklı oruç ile ilgili ?
Muhteşem bir motivasyon harika bir fotoSelamm:)
Totalde 20 kg vermek istiyorum ama daha fazlasına hayır demem:)) Benim yaş ve tiroid sorunundan dolayı yavaş gider kilolar ama olsun pes etmek yok:) Olmak istediğim Alev'i foto atayım bana da motivasyon olsun
Teşekkür ederim:) Alev hanımlar fotoda 72 kilo çok şükür ki Allah biraz boy vermiş de bu kilolar normal oluyoMuhteşem bir motivasyon harika bir fotobence yapacağız
Benim de çok uzun yolum hali ile 30 kilo ve yaş da var
Pes etmeyelim
Aynen boy olunca belli olmuyor saklanıyor kilo verince de manken gibi olurTeşekkür ederim:) Alev hanımlar fotoda 72 kilo çok şükür ki Allah biraz boy vermiş de bu kilolar normal oluyoÖnerebileceğin püf noktaları var mı canım?
Sabah büyük bardak yarım limonlu suyu yapıyorum.
Extra önerilerin varsa denerim