- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
24.05 Menü
14: 1.5 haşlanmış yumurta, 1 sosis, bolca yeşillik
16: 5-6 çilek
18.30: et sote, cacık, 2 etimek
5.5 kilometre yürüdüm
Yarın tartı günüm Aralıklı oruçta 21 gün oluyor bakalım ne çıkacak
Çok teşekkürler canımMenün çok güzel canım. Ben if diyetine başladım. Senin sonucu merak ediyorum
25.05 Bugün Aralıklı Oruç Diyetimin 21.günü ve 89 kiloyum
21 günde toplam giden -7 kilo
İlk hedef 85 e kaldı 4 🎖
Çok teşekkürler canım sen ne zaman başladın? İlk defa mi yapıyorsun ?Çook iyi canım maşallah
18/6 saat penceresi değilmi24.05 Menü
14: 1.5 haşlanmış yumurta, 1 sosis, bolca yeşillik
16: 5-6 çilek
18.30: et sote, cacık, 2 etimek
5.5 kilometre yürüdüm
Yarın tartı günüm Aralıklı oruçta 21 gün oluyor bakalım ne çıkacak
7 kilo süper25.05 Bugün Aralıklı Oruç Diyetimin 21.günü ve 89 kiloyum
21 günde toplam giden -7 kilo
İlk hedef 85 e kaldı 4 🎖
Bayram demedim hem yürüyüşümü yaptım, hem de saatime ve gıdama dikkat ettim menüyü birazdan yazacağım
Çok teşekkürler canım sen ne zaman başladın? İlk defa mi yapıyorsun ?
Evet canım 18/6 uyguluyorum normalde18/6 saat penceresi değilmi
Çok teşekkürler inşallah böyle gitse hep7 kilo süper
Tahmin ederim . Bende inanılmaz rahat hissediyorum şekerli şey veya açlık atağı hissetmiyorum hiçDaha önce kısa bi denem olmuştu ama onda bile iyi gelmişti. Şimdi en az bir ay yapmak istiyorum
Eksilsinde uzun olsun cnm bende 14 yıl önce 3 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm akşam 5 ten sonra hiç yemedim sabahta 11 de kahvaltı yapardım 1 gün evde 2.gün 2 saat yurudumÇok teşekkürler inşallah böyle gitse hep
Daha yolum çoook uzun
Ay muhteşem helal olsun büyük başarıEksilsinde uzun olsun cnm bende 14 yıl önce 3 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm akşam 5 ten sonra hiç yemedim sabahta 11 de kahvaltı yapardım 1 gün evde 2.gün 2 saat yurudum2 haftada bir kebabımıda yedim başardım çok şükür ama 2.hamilelik derken 3 hamilelik derken şu an 69.5 kiloyum ama hamile kalmasam kilo dahi almıyorum bu yanını çok seviyorum
Tahmin ederim . Bende inanılmaz rahat hissediyorum şekerli şey veya açlık atağı hissetmiyorum hiç
Bir ayda bayağı farklılık olur bence
Umarım beraberce veririz
Merhaba öncelikle çok teşekkür ederimSelamm
Aralıklı oruç beslenmesini araştırırken en samimi paylaşımı buldum sanırım:)
Ben de başlamak istiyorum ve çok umutluyum:)