- 27 Haziran 2020
- 191
- 684
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.021
Her sabah pilates yapıyor, ben yine uzaktan izliyorumkadinlarin tsh calismiyor.üstüne östrojen yağ depolama seviyesini arttiriyor.
bi yumurtalamada şişiyoruz bi regl de.
habire şişiyoruz.
annen de cok zayifmis gercekten.masallah.
Ben tatli yerine if yaparken yağ oranını arttirdim biraz .
Haşlanmış yumurta salatalık filan 2 aydır sıkılmıştım.Hele çiğ maydonoz beni benden aldı.Zorla yiyodum.
Artık lezzet odaklıyim
Bir ay deneme süresi tuttum kendime sonucu heyecanla bekliyorum.
ama erkekler uzun ve kasli oluyor....bazisi 100 kilo belli bile olmuyor...balkon göbekli değilseOlsun, sen o genetiği değiştiriyorsun şimdi. Ama gerçekten genetigin çok etkisi var bir yandan da.
Benim de babam 100 kilo. 2 annem=1 babam
Baştan bana da söyleseydin yaBen bastan beri soyleyim zaten lezzeti onde tutmasam daha cok Kilo verirdim de sevmedigim seyleri yiyip mutsuz olmak istemiyorum
Izlememmi ahhh ahhhEn büyük kötülüğü insan kendine yapıyor, izliyo musunuz aldıkları derileri gördükçe
Aha birine benzettim bu kafayi.. Buldum bennnnBen bastan beri soyleyim zaten lezzeti onde tutmasam daha cok Kilo verirdim de sevmedigim seyleri yiyip mutsuz olmak istemiyorum
Olan olmuş yarına dikkatle devamDayanamadım 1 kase çorba birazda çubuk kraker yedim yarına 20/4 yapayım
Afiyet olsun hem çorba hem 2 dilim ekmek biraz fazla canım aynı öğünde birde karpuz varSelam kizlar menüm
Sabah 6:00 da (4:00te kalkmıştım)
yoğurt içine uzum fındık
Öğlen 12:30 da
2 ceviz büyük bir avuc badem
Akşam30
1 kase domates çorbası,
Yoğurtlu kabak sote 2dilim ekmek
Karpuz salata
17:00 nescafe
HoşgeldinMerhaba hanimlar nasilsiniz birkac hafta gelemedim araniza
Sali gunu diyetisyene basladim aralikli oruc verdi hadi bakalim inşallah guzel bir baslangic olur kilolarimi veririm
Ozel tarifler verdi onlari uyguluyorum 16-8 saat araliginda besleniyorum
Afiyet olsunSabah
Cigkofte marul cay
Aksam 5
Pide kendim yaptim 1 yada 1.5 yemis olabilirim1 bardak ayran
1 saat sonra yesil cay limonlu
1 saat sonra seftali(canim. Cok tatli cekti)
2 litre su
Spor. Yok
16+8
O çok güzel tebrikler4 gün sonunda 1 kg vermişim
Hoşbuldum canım arkadaşım seni ziyarete geldim
estagfurullah canim.ben degil artik herkes herseyi bilebilir.bilgi çağindayız.Her sabah pilates yapıyor, ben yine uzaktan izliyorum.
Çok haklısın kuzum, sen vücut işleyişini daha iyi bilrsin.
hosgeldin canim.hadi bakalim diyetisyene de baslamişız.daha kolay ve motive olur hersey.Merhaba hanimlar nasilsiniz birkac hafta gelemedim araniza
Sali gunu diyetisyene basladim aralikli oruc verdi hadi bakalim inşallah guzel bir baslangic olur kilolarimi veririm
Ozel tarifler verdi onlari uyguluyorum 16-8 saat araliginda besleniyorum
Iyi yaptın canım gel aradaHoşbuldum canım arkadaşım seni ziyarete geldim
Biraz önce denedim canımrosebatum canım Hindistan cevizi yağı ağız temizliği için genelde öneriyorlar ama aralıklı oruç İçin şart değil
Tabi bunu açlık evresinde yaparsan yutmamak şartı ile ağzı çalkalamak İçin bir sürü Bilgi var internette bi bakarsın
Inslalah canim yarinki menude ne var dusunmedimAfiyet olsun
Karbonhidrat çok ağırlıklı olmuş yarın biraz sebze yoğurt ve protein olsa süper olur
O çok güzel tebrikler
ama erkekler uzun ve kasli oluyor....bazisi 100 kilo belli bile olmuyor...balkon göbekli değilse
Baştan bana da söyleseydin ya
Kendime iki ay eziyet mı ettim şimdi