Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İyi aksamlar
Sabah
2 közlenmiş kapya biber
3 Haslanmıs yumurta
2 kuru kayısı
7 top peynir
3 burgu peynir
2 karper

Ara
Türk kahvesi

Aksam
100gr ton balığı
Salata

Diyete basladığımdan beri ilk KEZ 26 gram karbondidrat ile günü kapattım çok şükür
Bugun yarım saat yüzdüm yarım saat yürüyüs yaptım. Şimdilik 3 lt de su. 4 e tamamlarım inşallah 1 tane de yeşil çay içeceğim az sonra. Sonra da yatış

12 ağustos 2020 menüm
Öğlen
2 yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
3-4 zeytin
Dereotu
Nane
Biber
1 çay kaşığı tahin-pekmez
2 bardak çay

Akşam
3 yemek kaşığı zeytinyağlı barnunya
1 kase uoğurt( dünkü menünün aynısı)

ara öğün
Yarım çay bardağı 25 gramlık proteinli süt
Şekersiz nescafe
Kayısılı form çayı( canımız,ciğerimiz)

Ay be güzel insülin hastası olarak örnek bir durum
İnşallah bir gün tamamen kurtulduğunu da görürüz
İnsanlar hersey ilaçla olacak diye düşünüyor ama bilmiyorlar ki beslenme bir çok şeyin bası
İlaç Doktor karşıtı filan değilim yanlış anlaşılmasın sadece yemesini düzeltmeyip ilaç ile şekerini düzenli tutmaya çalışan o kadar çok kişi biliyorum ki maalesef çok üzülüyorum
Kabızlık konusuna hiç girmiyorum bende çok olmuyor ama valla konunun genel belası

Merhaba
Saat 4 te kozlenmıs patlıcan ile karnıyarık yaptım kucuk patlıcanlarla 3 tane yedim yanında salata ve yogurt Bugun tartıda 74.8 i gordum kendime gittim bıraz alısverıs yaptım 1 saat yuruyus olmus oldu o da bana oraya gidip gelme 1 saat bol su ve kahve 2 fincan yesılcay da ıctım suya devam

Merhaba menü bildiriyorum 11de yoğurt hurma ceviz tarçın,
ara öğün çiyalı yeşil çay içtim
14 öğle yemeğinde haşlama hindi ve yeşil salata,
16 ara öğün kahve ceviz
18 akşam yemeği semizotlu cacık ve 2 haşlanmış yumurta yedim
spor 30 günde kilo ver programında 370 kalori,
yürüyüş de 6000 adım 240 kalori
sevgiler herkese

13 de
Domates salatalık
Peynir Zeytin
Haşlanmış Yumurta

18de
Menemen
Az patates salatası
3 4 dilim karpuz

Kayısı form çayımı da içtim şimdi doğru zamanda mı içtim bilmiyorum ilk defa içiyorum
Tam kapanış öncesi içti isen sorun yok
Afiyet olsun

Afiyet olsun
Gayet iyi yapmışsın karbonhidratı kısmak, yerine sağlıklı protein yeşillik yoğurt vs ekle göreceksin hem daha az acıkacaksın hem de umarım tartıya da yansısın

Son düzenleme:
rosebatum canım Hindistan cevizi yağı ağız temizliği için genelde öneriyorlar ama aralıklı oruç İçin şart değil
Tabi bunu açlık evresinde yaparsan yutmamak şartı ile ağzı çalkalamak İçin bir sürü Bilgi var internette bi bakarsın

O anlamad demedim 16 yada 18 20 saat yemek yememenin insani hasta edecegini falan dusunuyolar sanki biz agzimiza lokma koymuyomusuz gibi dusunuyolar
Senn gerçekten çok tatlısın ya
Ne de güzel anlatmış

Geçen hafta yeğenim diyete başladi bende destekledim suyunu öğünlerinin bazıları ni sporlarını filanpaylaştı.if yapmadı öyle yapmış birşeyler.
6 gün sonra tartilmis kilo aynı
Garibim kıtlık psikolojisi ile ne yediyse kilosunu korumuş.
Anında moral sıfır bıraktı diyeti.

Kesinlikle güçlü bir irade şart bütün diyetlerde.
Ve inanmak sabretmek lazım.
Birde regl bitince filan başlamak lazım.
Tatlı krizleri filan baslamadan vücudu alirtirmak lazım.
Kişisel kanaatim.Bilimsel sonuçları konusunda fikrim yok.

Aynen . Esas obur turlusu hasta ediyo . Vucuda dinlenme sansi vermiyoruz. Surekli biseyleri ogutmeye sindirmeye calisiyo zavalli bedenciklerimiz hic dönup kendine bakim yapamiyo . Ama aralikli oruc ile kendiyle de ilgileniyo yenileniyo

Ay ne güzel çok iyi yapmışsın , alışveriş candır
Afiyet olsun
Canım afiyet olsun
Bir şey hatırlatayım canım , Öğün araların biraz sık geldi bana. eğer tok isen ara öğün tüketmek zorunda değilsin hatta aralıklı oruçta çoğu kişi iki büyük öğün yapıp o arayı da boş bırakıyor tercih senindir
Sadece standart diyet tavsiyelerindeki gibi sürekli ata öğün yapın mantığı olmasın, bu gereksiz bir şeydir

Selam kizlar menü mü yazayim
17.00
1 tabak kavrulmuş kiymali yogurtlu kabak
20.00
3 kepçe sehriyeli yogurt corbasi
1 maden suyu 3 litre su
Günü kapattim
Afiyet olsun

Aslinda tatli istedigimizi bastirabilecek cok guzel diyet tarifler var . Ama biz isin kolayina kacip cikolataya siginiyoruz genelde

Aslinda tatli istedigimizi bastirabilecek cok guzel diyet tarifler var . Ama biz isin kolayina kacip cikolataya siginiyoruz genelde
Ben Sağlıklı diye hurma incir dut kurusu filan aldım
Baktim yedikce yiyesim geliyor.
Bir alerji oldum iyileşeyim diye yedim.
Kabız oldum incir bol bol yedim .
Sonra bı da eve sokmadim.
Çikolatadan beter 1 tane hurma ya da incir yiyince kendimi durduramıyor um.
Bitter bazen kahve yani o kadar

Bugün karbonhidratı azalttım ondan cnm ama farkı hissediyorum gerçekten .Böyle iyi şimdilik ama teşekkür ederim :)

Eşin de yapsin aralıklı orucu, kötü örnek sana.Senlik birşey yok arkadaşım, adam nefsinle oynamış . Biz evde ailecek aralıklı oruç yapmaya başladık,annem ilk günden 400 gram verdi bile. Evdeki herkese yaptırmak en iyisi, hepimizin sağlığına yarar, genç-yaşli

Evet ya, bu diyet çok güzel. Uzun vadeli yapilabilen ideal beslenme tarzı. İkinci sınıf bitti galiba oglusunun, 3'e geçti, benim biciriklar -ogrencilerim-ile yaşıt.

11 Ağustos
Sabah: Yeşillik, yumurta, çecil peyniri, karpuz,1.5 dilim ekmek
Ara: Kakaolu, tarçınlı, Türk kahveli süt-yag yaktırıyor, tavsiye ederim-. 1 kurabiye, 1 meyve
Akşam:Manca (Kozlenmis biber, patlıcan vs salatası), çorba.
5 km orta tempoda yürüyüş.

12 Ağustos
Aynı kahvaltı
Ara:1 meyve, 1 parça bitter,aynı kahve.
Akşam:4 köfte, 1kepçe çorba,1 dilim ekmek, 1bardak ayran.
Spor: Yüzme

Bende oruca devam ama şuan misafirlikteyim 2 hafta kadr sürecek inş tartıda artı görmem dikkat edyrm yne ama sonuçta kndi evin gibi olmuyor inş pişman olmam gittiğime gideceğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…