Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Onu okudum ve öyle gelmek istedim zaten. Cok güzel kilolar vermissiniz benimde cok ihtiyacim var. Pazartesi tartilip baslangic kilomu yazarim.
Hosgeldin canim :KK200:
Dogru yerdesin:KK9:
Çok güzel kilo veriyorlar
Bende yeniyim:KK25:
Alışmaya çalışıyorum.

Günaydın sevgili ekibim:KK68:

Hosgeldin canim :KK200:
Dogru yerdesin:KK9:
Çok güzel kilo veriyorlar
Bende yeniyim:KK25:
Alışmaya çalışıyorum.

Günaydın sevgili ekibim:KK68:
Cok saolasin cnm. Cok ümitliyim. Dogum yapali 2 yil oldu. Emzirmeyi birakmaya calisiyorum. 2 oglum var baska cocukta düsünmüyorum. Artik sira eski fit halime dönmeye geldi. Hamileliklerimde cok kilo aldim, yolum cok uzun ama sizleri görüp motive oldum. Ins hep beraber basaracagiz🥰

Cok saolasin cnm. Cok ümitliyim. Dogum yapali 2 yil oldu. Emzirmeyi birakmaya calisiyorum. 2 oglum var baska cocukta düsünmüyorum. Artik sira eski fit halime dönmeye geldi. Hamileliklerimde cok kilo aldim, yolum cok uzun ama sizleri görüp motive oldum. Ins hep beraber basaracagiz🥰
Canim Ben 2 ay normal diyet yaptım 6.200 gitti.
Bu ay if yapıp sonucu karsilastiricam.
Spor yap çok önemli
Leslie boosted var çok etkili
Tempolu yürüme imkanın varsa yürü
Eliptik bisikleti n varsa çevir gitsin

Profilinde hesap detaylarından kilo cetveli hazırlayabilir sin istersen

Allah bağışlasın.
1 oğlan da benim var.
Pandemi den sonra kısmetse bir çocuk daha istiyorum.
Hayırlisiyla olsun hayırlıysa.
Ben kilo verme hizima göre karar vericem.
İlk hedefim 75
Sonraki 73
Sonraki 70
Allah hepimize dayanma gücü versin.
Diyet gerçekten sağlam irade istiyor.
Istikrarlı bir şekilde sporu aksatmamak lazım.

Kizlar bende if yapmaya basladim. 10cu yakimda yarisiyorum. Hatta 4 gundur falan yapiorum sanirim 76.8 ile basladim bugun 74.7 yim saskinim. Ben nasil daha once boyle birsey yapmamisim. Konuyu arastirdikca dahada saskinlik icersindeyim. Boyozumu gevregimi dondurmami herseyimi yedim halbuki. Hatta bilmedigim icin strese gireidm acaba daha cok kilo alirmiyim bunları yerken. En en cok ta sasirdigim biz vucudumuza eziyet ediomusuz ya yiyerek
Sende hoşgeldin canım.
Eskiden nasıl besleniyor dun ki?
Kalori hesabı mi?
Akşam yemeği ve sabah kahvaltı arası kaç saat açlık süren olurdu normal diyet yaparken?
8 kiloyu kaç ayda verdin if ten önce?

Canim Ben 2 ay normal diyet yaptım 6.200 gitti.
Bu ay if yapıp sonucu karsilastiricam.
Spor yap çok önemli
Leslie boosted var çok etkili
Tempolu yürüme imkanın varsa yürü
Eliptik bisikleti n varsa çevir gitsin
Gecmiste eliptik bisikletim vardi o eskidi simdi yenisini alacagim ins... Saolasin cnm...

Selamlar sevgili diyetdaslarim yoldaslarim , dun cosmadan canimin her istedigini yiyorum diyen ben bugun kahvaltida bir cosmusum ki anlatamam 😂 ayiptir soylemesi sigara boreginden sosise sosisten pastirmaya herseyden bolca yedim 😂 midem baya kuculmus suan karin agrisi cekiyorum 😂 bugun daha bisey yiyemem, zaten dunyalari yedim daha ne yiyim yani 😂😂 bu hafta biraz salmis gibi oldum ama insanin arada salmaya da ihtiyaci oluyo 😂

Tsk ederim. Kilo vermeyi cok istiyorum. Biliyorum emek vermeden basaramam. Yardimlarinizla ve cabalarimla basaririm umarim.

Ben 5 haftada 8.2 Kilo verdim . Basladigimda 87.7 kiloydum . Ama sporla beraber yaptim . Ve sadece belimden 10 cm inceldi gobegim de 12.5 cm inceldi . Sporla beraber yaptiginda tartida eksi gormesen bile vucudunun incelmesini fark ediyorsun . Benim sana tavsiyem her hafta vucut olculerini de yaz . O daha cok Motive ediyo insani .

Ben 5 haftada 8.2 Kilo verdim . Basladigimda 87.7 kiloydum . Ama sporla beraber yaptim . Ve sadece belimden 10 cm inceldi gobegim de 12.5 cm inceldi . Sporla beraber yaptiginda tartida eksi gormesen bile vucudunun incelmesini fark ediyorsun . Benim sana tavsiyem her hafta vucut olculerini de yaz . O daha cok Motive ediyo insani .
Evet cnm cok haklisin her zmn tartida görmüyoruz farki incelmekte önemli. Spor olarak ne yapiyorsun ne önerirsin bana?

Selam kızlar ben dünden beri if yapmıyorum bir kabızlık durumu var cumadan beri keten tohumu, activa yoğurt, actimel, şeftalili çay içiyorum şimdilik tık yok zaten tartıda da artı çıkmıştım moralim de yerlerde 😔
Sabah yarım saat eliptik yaptım kahvaltım da ise acılı menemen 1,5 dilim çavdar ekmeği yedim bugün ki sporum sanırım bu olacak akşama misafirim var ev işi ve hazırlık yapacağım yarına görüşürüz hepimize bol eksili hafta olur inşallah 😍

Evet cnm cok haklisin her zmn tartida görmüyoruz farki incelmekte önemli. Spor olarak ne yapiyorsun ne önerirsin bana?
Leslie boosted walk yapiyorum ben sabahlari arkasindan 20×2 mekik 20×2 squat 30 sn×2 plank . Aksamlari da bazen yarim saat bazen 1 saat eliptik arkasindan gene ayni hareketler . Bunlar benim sabit sporum . Gecen 2 hafta boyunca chloe tingin 2 haftalik incelme programini da ekledim. Yada bazen direnc bandi veya jimnastik cubuguyla da yapiyorum . Ama baslangicla sadece leslie ve eliptik vardi . Zamanla arttiriyorum .

Leslie boosted walk yapiyorum ben sabahlari arkasindan 20×2 mekik 20×2 squat 30 sn×2 plank . Aksamlari da bazen yarim saat bazen 1 saat eliptik arkasindan gene ayni hareketler . Bunlar benim sabit sporum . Gecen 2 hafta boyunca chloe tingin 2 haftalik incelme programini da ekledim. Yada bazen direnc bandi veya jimnastik cubuguyla da yapiyorum . Ama baslangicla sadece leslie ve eliptik vardi . Zamanla arttiriyorum .
Sporun bayagi güzel cnm eminim zayiflaman üzerinde fazlaca etkisi olmustur. Suanda eliptik bisikletim yok arastiriyorum kisa zamanda edinecegim insallah. Gecmiste voitin eliptigini kullandim artik cok ses yapmaya baslamisti tasinirken kiraciya biraktim öyle geldim. Suanda ip atliyorum leslie yapmaya baslayacagim. Bugün ilk günüm insallah bu motivasyonla devam ederim🤲

Günaydın kızlar 🥰
Harika bir pazar günü diliyorum yarın tartı günü
Ay güzel haber 🥰
İnşallah gerisi gelsin 🤩
Teşekkür ederim başkanım inşlalah ya 63 çizgisi kırılma noktamda şükür kırdım şimdi hedef 60 çizgisiii yola devam beraber

Sende hoşgeldin canım.
Eskiden nasıl besleniyor dun ki?
Kalori hesabı mi?
Akşam yemeği ve sabah kahvaltı arası kaç saat açlık süren olurdu normal diyet yaparken?
8 kiloyu kaç ayda verdin if ten önce?
Canim benim bazi kotu aliskanlikalarim vardi mesela gunde 1 bardak su icmek gibi. Su icmessem mesela bir kac gun aliyorum kilo. Ben bide insulun hastasiyim ilacimi duzenli iciyorum eskiden asla icmezdim.
Pandemide eve abur cubur alamadik. Sadece temel ihtiyaclarimizi aldik. Disardan yemek soylemedik virusten dolayi malum. Herseyimiz kısıtlaninca disarida cikmayinca zorladim bol suyumu ictim sabah kahvalti aksam bormal yemek yedim ole verdim. Bide ben pandemide ilaci ma basladim. 1 ay full mide bulantisi yapti. Vucut alisana kadar katlanmak zorundaydim. Oyuzden de hic bisi yiyemedim. Bu surecte zayiflama gruplarinda devam ettim. 75 e geldim. Gecen ara verdim. Hemen 76.8 oldum 77 de sen ona. Sonra if gordum bauagi arastirdim. Basari motivasyonlari izledim. 4 gundur yapiyorum. Soktayim. Dun boyozumu dondurmami yedim. Onceki gun gevrek yedim. 2 kilo eksideyim.
Ben bide sabah kahvaltiyi asla sevmem oylesine yiyordum. Evdekileride alistirdim pandemide zaten 12 yedik hep simdi 12 12.30 de yiyiyoruz aksamida erken yiyiyoruz. 6 da kapanis. Bana uyan 18+6 canim rahat yapiyorum.

Sporun bayagi güzel cnm eminim zayiflaman üzerinde fazlaca etkisi olmustur. Suanda eliptik bisikletim yok arastiriyorum kisa zamanda edinecegim insallah. Gecmiste voitin eliptigini kullandim artik cok ses yapmaya baslamisti tasinirken kiraciya biraktim öyle geldim. Suanda ip atliyorum leslie yapmaya baslayacagim. Bugün ilk günüm insallah bu motivasyonla devam ederim🤲
Kilo gecmisini guncellesen herkes gorebilir cok iyi olur 😊 benim alttaki yuvarlak seylerden yani 😊

X