Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selam kızlar
Ben bugün 16/8 yaptım
30 dakika boosted
25 dakika bölgesel yaptım

Menülerimi ilerleyen zamanlarda paylaşırım kendimi pek hazır hissetmiyorum şu an

Pazartesi günkü kilomu pazartesi sabah bildiririm.

Ama 4 Ağustos if baslama kilom 77.3
3 Ağustos pazartesi kilom 76.8
Bugün tartıda eksim bana göre iyiydi darısı Pazartesiye olsun

C CANSE16 Canım sırt için sana tek bir hareket atıcam özelden onu yap düzenli olarak kısa sürede sonuç almaya başlarsın. Yürüyüş ile olmaz sırt bölgesel çalışman lazım. :/

@mutlumuyum ki Balım mat egzersizleri, minder egzersizleri diye google veya instagramda aratırsan çok sayıda çok çeşitli egzersizler çıkıyor. Yatay pozisyonda vücuduna çok yük bindirmeden çalışıyorsun bu sayede hem sıkılaşıyorsun hem de dirençsizlik gibi sorunlar yaşamıyorsun. :)
cok tsk ederim ilgilendigin icin🌺🌺🌺

O tebrikler hem yavrunun ilk adımları hem de -500 için 🤩👏
Balık da mi sevmiyorsun canım ?
Ya da bitkisel kaynaklı proteinleri tüketmeye özen göster canım 🥰

Afiyet olsun 🥰
Ara çok sağlam olmuş kurabiye ve meyve aynı öğünde fazla 🙈
Menüdeki protein çok az canım onları arttırırsan daha da iyş verim alırsın sporundan

Ay helal 👏
Helal 🧿
Helal 🧿
72 saat ya 🤩🥰🏆
Sonuca da çok sevindim canım süper sonuç 2 kg yağdan 👍😍

Sen de öyle 😍🥰
Ay dayan dayan dayanmasan çıkar bir anda üste
Nasılsa gidecek sen o hain kilodan daha azimlisin 🤩

Canım bol bol su, mümkünse yürüyüşü veya sporunu arttır
İlave olarak form çayları tüketebilirsin işine yarıyorsa
Ve menülere çok dikkat canım 🥰

Ay gerçekten şu aralar tam ihtiyaç olan bir görsel grupta 👏🤩🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Canım inşallah feraha çıkarsın tez zamanda 🙏💐
Kilo alma da duraklama olur hayatta fırsat buldukça gel canım kopmamak İçin 🥰

Afiyet olsun inşallah iyi sonuç alırsın 🙏🤩

Canım notumu aldım 👍
Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰
Yarın daha iyi olur eminim 🤩
Çok teşekkür ederiz 🤩. Balığı pandemiden dolayı açıkta alıp tuketmedim ama salamura ve füme olabilir,haklsiin, ona yöneleyim .Bugün sırf protein fazla olsun diye mercimek ve yumurta tuketmistim halbuki😄. Açıkçası sömürerek emen bir bebeğim var, o yüzden çok da kismadim ara öğünlerden, ama kilo vermezsem kısıcam,aklimda☺️

Mesajları okumadan önce bugünkü menüyü yazmak istedim. Bugün 25. saatte sayacı durdurdum. 25 saatlik dilimde sadece su içtim. Bugün ise;
20:30 1 kase tavuk çorbası, mercimek yemeği, yarım kase yoğurt, peynirli marul salatası.
21:30 1 çorba kasesi kavun.
2 litre su tamamlandı.
Saat 23:00 te sayacı tekrar başlatacağım.

Evet arkadaşlar vallaha da buldum- insanlık için küçük ama benim tatlı manyağı bünyem için büyük bir adım😁
Kakao yağı, hindistan cevizi yağı(opsiyonel), hurma pekmezi-normal pekmez bal ya da keçiboynuzu unu hatta kullanıyorsanız tatlandırıcı da olabilir- bunları karıştırıp içine isterseniz kuruyemiş ya da meyve kurusu ekleyebiliyorsunuz-muşsunuz yani😅
Kakao da var tabi kakao oranı sizin bitter sevme durumunuza göre. Çocuklar için sütlü de istiyordum ama tarif bulamadım artık bitter yesin zıpalar (aklıma şey geldi yine millet aç ağçç😅)
Kalorisini hiiç bilmiyorum ama karbonhidrat oranı çok düşük. Hayır her malzemeyi aldım da insan bi de kalıp alır di mi🙈
Yarın deneyip yazarım-nasıl anlatıcaksam...

kızlar ben bugün sapıttım.
hep o eşimin yüzünden.kac gündür önumde yiyip icmedigi kalmadi.bende seytana uydum😣
yumurtlama ve regl zamanlari şeker istegim.tavan yapiyor.yoksa diger günler istemiyorum.
12 de siradan kahvaltimi yaptim.
öğlen 1 tane choco ring yedim.
sonra kendimi tutamadim
2 paket 3 lu satilan minik citoslardan yidim.
doymadim üzerine 1 tabaktan biraz az kiymali makarna ve 3 4 tane biber turşusu yedim.
16.20 de sonlandirdim ama ins kilo olarak dönmez bana.
bugün 60 mekik cektim.
40 dakika yürüyüs yaptim.
bide bunlari yiyince kabızim çozüldü.
ins yarin arti cikmam.
bide karar aldim.pazartesi öğlene kadar uzun oruc tutacam.buda ceza olsun bana.

Ya ağlarım ama😢😢
Ben de harıl harıl evde diyet çikolata yapımı videoları izliyorum🤣🤣🤣
Bu arada thef tohumu çayı duyan-kullanan oldu mu?
blondeaddict blondeaddict acaba oruç penceresinde içilebilir mi ki?
Canım kullanmadım ama biliyorum
Yüksek protein ve lifi var kalorisi de yüksek bir tahıl olmasa sebebi ile oruç fazında kullanmanın doğru olmadığını düşünüyorum 😊

İyi akşamlar kızlar ben hiç Bişi yiyemedim midem almıyor 1 bardak bile gelmez karpuz kayısı suyu içtim
Bir dilim domates yedim kusacaktım resmen bende gene sadece su içmeye devam ettim inşallah hastalanmam ya ama çok iyi hissediyorum 3 de 1 saat spor yaptım eve geldim kışlık menemenlikleri yaptım eşimin hafta içi yediyi keteleri yaptım evi temizledim ütü yaptım daha şimdi oturdum ama hala enerjim var 🙄🙄
Canım susuz kalma yeter 🥰
Bir anda vucüda sürekli bir şey sokma zaten
Yarın çok daha fazla düzene girersin inşallah
Haftada en fazla 2 kere %50 bitter cikolatali cikolata yiyorum ben valla 😂 eher abartmicana inaniyosan sende turk kahvesinin yaninda falan bi iki kare yiyebilirsin. Insan kendini cok kisitlayinca da diyet yapmasi kalmiyo.
Onun İçin diyorum ben doğrusunu yazayım menü İçin ama gerisi yeme penceresinde kişiye özel 🥰
Herkesin bünye, iştah, istek Farklı çünkü 😊
slm bu gunku menumuya yazayim butun gin disardaydim yeni eve gelebildim,
saat 10.30 2 yumurtadan omlet 1 kk beyaz peynir, domates, salatalik, 8 zeytin
16:00 2 adet tavuk cöp şis, ayran,cok az salata ve 1 cay kasiginin ucuyla limonlu dondurma
su icemedim disardaydim saat 1 de yatarim yatana kadar 2lite su hedefim
Afiyet olsun 🥰
Çok teşekkür ederiz 🤩. Balığı pandemiden dolayı açıkta alıp tuketmedim ama salamura ve füme olabilir,haklsiin, ona yöneleyim .Bugün sırf protein fazla olsun diye mercimek ve yumurta tuketmistim halbuki😄. Açıkçası sömürerek emen bir bebeğim var, o yüzden çok da kismadim ara öğünlerden, ama kilo vermezsem kısıcam,aklimda☺️
Balık önemli canım mutlaka al yap salamura da olur,
Bebeği de kendini de çok kısıtlamamak İçin kaliteli beslenme önemli badem ceviz vs de tüket kontrollü olarak 🥰
Mesajları okumadan önce bugünkü menüyü yazmak istedim. Bugün 25. saatte sayacı durdurdum. 25 saatlik dilimde sadece su içtim. Bugün ise;
20:30 1 kase tavuk çorbası, mercimek yemeği, yarım kase yoğurt, peynirli marul salatası.
21:30 1 çorba kasesi kavun.
2 litre su tamamlandı.
Saat 23:00 te sayacı tekrar başlatacağım.
Tebrikler 25 saat İçin 🤩🧿
Afiyet olsun 🥰
Çık hoşuma gitti bu sayfa hepiniz çok samimisiniz :))) çok güzel kilolar vermişsiniz beni çok motive ettiniz hepiniz. Sırf size verdiğim sözden dolayı ufak bi kaçamak bile yapmadım. Umarım bu hep devam eder bu sefer istediğim kiloya kavuşurum 🥰🥰 buradaki herkes çoookk zayıflar İnşallah 🤣🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür 🥰
Evet evet bozmadan devam ediyorsun sen de çok iyi sonuçlar alacaksın yakında 🥰
Mrb bende katilabilirmiyim. Yeni üye kabul ediyor musunuz?
Tsk ederim. Kilo vermeyi cok istiyorum. Biliyorum emek vermeden basaramam. Yardimlarinizla ve cabalarimla basaririm umarim.
Hoşgeldin tabi ki 🥰
Menülerini bekliyoruz
kızlar ben bugün sapıttım.
hep o eşimin yüzünden.kac gündür önumde yiyip icmedigi kalmadi.bende seytana uydum😣
yumurtlama ve regl zamanlari şeker istegim.tavan yapiyor.yoksa diger günler istemiyorum.
12 de siradan kahvaltimi yaptim.
öğlen 1 tane choco ring yedim.
sonra kendimi tutamadim
2 paket 3 lu satilan minik citoslardan yidim.
doymadim üzerine 1 tabaktan biraz az kiymali makarna ve 3 4 tane biber turşusu yedim.
16.20 de sonlandirdim ama ins kilo olarak dönmez bana.
bugün 60 mekik cektim.
40 dakika yürüyüs yaptim.
bide bunlari yiyince kabızim çozüldü.
ins yarin arti cikmam.
bide karar aldim.pazartesi öğlene kadar uzun oruc tutacam.buda ceza olsun bana.
Geçmiş bitmiş afiyet olsun 🥰
Oruç ceza değil dinlenme İçin ödül olsun 😉
Beynini hep öyle düşünmeye sevk et canım 💐

Onun İçin diyorum ben doğrusunu yazayım menü İçin ama gerisi yeme penceresinde kişiye özel 🥰

Afiyet olsun 🥰

Bebeği de kendini de çok kısıtlamamak İçin kaliteli beslenme önemli badem ceviz vs de tüket kontrollü olarak 🥰

Afiyet olsun 🥰

Çok teşekkür 🥰

Hoşgeldin tabi ki 🥰
Menülerini bekliyoruz

Yarindan itibaren menü paylasimi yapacagim. Pazartesi de kilomu ve diger bilgilerimi veririm🤩

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰

Çok teşekkür 🥰

Hoşgeldin tabi ki 🥰
Menülerini bekliyoruz

tsk ederim canim kaptanim😘😘😘😘😘😘😘😘

Canım kullanmadım ama biliyorum
Yüksek protein ve lifi var kalorisi de yüksek bir tahıl olmasa sebebi ile oruç fazında kullanmanın doğru olmadığını düşünüyorum 😊
Tamam o zaman oruç saatime denk getirip yemeği yarım saat sonra yiyeyim😃
Kendi kendimin kobay faresi oldum yemin ederim iki gram versem bari🙈

X