Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Tüm before after fotolar keto diyetinde çıkıyor zaten bi araştırmak lazım. Bu hafta tartı yüzümü güldürdü haftaya da inş

16/6 Menü 18/6
12.30: 2 kepekli etimek, 1 kibrit kutusu kaşar, 2 kibrit kutusu lor, yeşillik çay
16: 5 erik, 1 kayısı ( ne zamandır ilk Defa meyve yedim)
18 1 köfte, 5 yemek kaşığı barbunya, 2 yk bamya, salata ( her telden bir menü )
Çay, yeşil çay, kahve, maden suyu, su
8 kilometre yürüdüm

Y Yay77 A acikagve Bu arada keto ve omad konusunu ben de araştırıyorum
İkisi de ilgimi çekiyor ama şimdilik cesaret edemiyorum değişikliğe
Keto beslenmesi bana zor geldi sürekli gıdaların karbonhidrat protein hesabı yapacaksın vücudunun ketozise girmesini sağlayacaksın ve karbonhidratı tamamen sebzelerden alacaksın 1 dilim ekmek yersen vücudun ketozisten çıkıyor tekrar sil baştan oluyor
Omad diyetini yeni duydum bir araştırıyım kafama yatarsa neden olmasın onu da denerim

Evet keto nun şartı çok aynen. Yordu beni baştan
Omad ( one meal a day) günde tek öğün beslenme bizim aralıklı orucun bir sonraki aşaması gibi
Çok Videolar var YouTube da oradan da bakabilirsin

Sporu hiç sevmiyorum ne olacak benim halim

16/6 kahvaltı 14:0
İki yumurtalı omlet yanında 3 adet küçük sosis domates salata zeytin
Ara öğün
4-5 tane yeşil erik çok az kiraz
Akşam 19:00
Bir kase domates çorbası
2 dilim baklava başka bişey yemedim ama
Bol su + kahve

Spor konusunda bende çok tembeldim gerçekten son birkaç ayda başladı bu düzenim hep söylüyorum öncesinde 1 kilometre yürümek bile yük gibiydi. Ben azar azar yaptım sana tavsiyem sevebileceğin bir şey bul, yürüyüş olur, Leslie olur, Zumba olur ne bileyim onu da 20 dakika yap sadece günde azar azar arttır eminim bir süre sonra istediğin birşey mutlaka bulacaksın
Tabi baklava da yeme

Haklısın valla ama sırf aylar sonra baklava yedim diye yemek yemedim

Merhaba hanımlar ben hala devam ediyorum ama 3 gün üstüne düşmedim kiloda sabit kaldım ama özüme dönmem geç olmadı az önce leslie yaptım yürüyüşe çıksam daha iyi olacak ama napalım. Bir yerden sonra kılo vermek zorlaşıyor ya yağ eritmek ne zormuş yapması ne kolay halbusüü

Selam
Ne kadar oldu başlayalı? Kilo kaybı var mı?
Leslie iyidir ya, ben severim , yıllar evvel bir ara çok yapardım şimdi hava iyi dışarıda yürüyorum yağmurlarla Leslie ye geçerim bende

Evet keto nun şartı çok aynen. Yordu beni baştan
Omad ( one meal a day) günde tek öğün beslenme bizim aralıklı orucun bir sonraki aşaması gibi
Çok Videolar var YouTube da oradan da bakabilirsin
Omad benim yaptığım 20/4 İf miş haberim yokmuş
Ben tek öğün besleniyorum 45-50 dk hit kardiyo,tabata yapıyorum bugün benim tartı günüm ama yüzüm gülmedi neden çünkü +600 gr almışım nerde hata yapıyorum ben
Beni gören inceldiğimi söylüyor ama tartı hayır incelmedin diyor 74.1 kg çıktım başta ölçülerimi alsaydım en azından 1-2cm incelmişim diye avuturdum kendimi aylık mı tartılsam ne moralim bozuluyor böyle kızlar yaaa ne yapayım

Merhaba bende araniza katılabilirmiyim. 10 gündür çok iyi yürüyüş yapıyorum 10bin adımdan fazla yürüyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama malesef kilo gitmiyor. Belki bu aralıklı oruç sayesinde kilo veririm. blondeaddict gerçekten 1 ayda 8 kilo mu verdin. Süpersin..tebrik ediyorum.
Boy:1.59
Başlangıç kg: 74
Hedef kg: 60

Bu hafta regl olucam aşırı şişkinliğin var. Ne zaman başlamalıyım aralıklı oruca

Selam
Ne kadar oldu başlayalı? Kilo kaybı var mı?
Leslie iyidir ya, ben severim , yıllar evvel bir ara çok yapardım şimdi hava iyi dışarıda yürüyorum yağmurlarla Leslie ye geçerim bende
24 gün olmustur konusmustuk unutmussun18/6 yapıyorum 4 kilo verdim hala sabit sıkılaşmam gerek tabi yürüyüşe çıkıcam eşimin iş saatine göre ayarlayıp o daha verimli ben çünkü ince belliyim kalca var belim inceledi bile eriyecek yerlerde yürüyüşle olur herhalde

Bazen diyoruz o kadar dikkat ediyoruz neden vardır illa bir sorun aslında suyu az içiyorsun dur belki ekmek kontrolu yoktur geç yiyorsan atıştırma devamsa birde kiloyu kaç yılda aldık tabi hızlı gitmez bende çabalıyorum istediğin zaman başla ilk hafta zor gelir sonra alışıyorsun aç gibi olmuyorsun

Ya ben de bayılmıyorum yok mutluluk hormonu salgılatıyor vs ama bu 30günfit uygulaması hem ücretsiz hem kolay-nispeten- hem de harcadığın kaloriyi görünce mutlu oluyorsun. Keto eğer öyleyse hiç bulaşmayayım yaşam boyu yapamayacaksak ne anlamı var? Hani verilecek 2-3 kilom olsa ok de

Vücut yağ analızı yapan bir tartıda tartılma imkanın var mı belki kas kütlen artıyordur?

Bence hiç durma erteledikçe uzuyor. Bi de madem yeni başlayacaksın birkaçımızın yapmadığını yap ölçü al mesela ki kilo farkı az olsa da en azından incelmeyi görürsün rakamlarla

Bence hemen başla cnm 16/8 ile başlarsan seni zorlamaz eğer bazı kurallara dikkat edersen İnan ki zor değil yeter ki isteyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…