- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
-
- Konu Sahibi blondeaddict
Hmmm tahmin etmiştim neyse sağlığada zararlı zaten deyip kenara çekiliyorumHem de ne bozulma:))
Alkol kalorisi çok yüksek içeceklerden, en masumu şarap ama o bile bi kadeh bi porsiyon meyve oluyor ve malum aç olduğumuz aralıkta meyve yemiyoruz
Hoşgeldin evineMerhaba,
Sağlık sorunlu, aile sorunlu 10 gün sonunda evime döndüm. Yarın sabah itibariyle diyetime devam edeceğim. Sadece bir iki lokma yedim bu dönemde ama alkol aldım o da kilo olarak geri dönmüştür yarın tartılacağım çok canım sıkkın
canım bravoSabah tam saatine uyamasamda. Öğleden sonra çok dikkat ettim. En son 5te yemek yedim. Onun dışında sadece su içtim. Yarın 12ye kadar birşey yemicem.haydi allah bismillah
Menü güzel , yürüyüşMerhaba bugün geç kaldım hemen yazıyorum menüyü.
sabah 11:00
2 yumurtalı omlet 5-6 zeytin bir dilim ekmek yeşillik
Ara öğün:Bir muz iki kayısı
Akşam. 19:00
Bir tabak ıspanak yanında sarımsaklı yoğurt
Bol su 1 Türk kahvesi 1 fincan filtre kahve
14.000 adımla yürüyüşümü yaparak kendi rekorumu kırdım ve günü verimli bi şekilde kapattım
Maşallah size.. gerçekten süpersiniz..Hanımlar günaydın
Yazdıklarınızı okuyamadım birazdan bakacağım ama bugün tartı günüm ilk güzel haberi vereyim istedim
Eveetttt bu hafta -2 gitmiş
85 kiloyum mutluyum gururluyumilk sayfa ilk postta da güncelledim
Dolayısı ile 1.5 ayda Aralıklı oruç ile giden 11 kilo oldu
Dün bahsettiğim gibi bugün saat 12.30 civarı açacağım Omad deneyimi iyi gitti arada yapabilirim gibi görünüyor
yeni başlayanlarda yalnız değilim..Merhabalar. Bana da yeriniz var mi acabagunlerdir sizleri okuyup baslama motivasyonunu ariyordum. Bir ara kisa bir sure deneyip birakmistim. Dun itibari ile yeniden basladim. Sayenizde bu sefer birakmam umarim.
Merhaba hoşgeldinizMaşallah size.. gerçekten süpersiniz..
Aralıklı oruçla ilgili araştırma yaparken bu sayfaya denk geldim. yazdıklarınızın tamamını değil ama baya bi kısmını okudum. uzun zamandır aklımdaydı başlamak. sanırım sizin yazdıklarınızla bende biraz gaza geldim..
41 yaşındayım. Kendimi bildim bileli kilo sorunuyla uğraşıyorum. öyle çok yüksel kilolarda olmadım hiç daha önce ama 65-66 bandında oluyordum genelde. ama kendimi çok kilolu hissederdim. masa başı işte çalıştığım için hareket imkanımız baya bi kısıtlı oluyor. spor salonlarına gitmeye vakit ayırma şansım yok ama artık havalar düzeldiği için haftanın her günü olmasada 3-4 günü işten eve yürüyerek gitmeyi planlıyorum. bu da yaklaşık 50-60 dk yürümek demek. (Hiç yoktan iyidir dimi?) zaten eve gidince hareketsiz olma şansım hiç yok. 20 aylık oğlum var. saolsun 2 dk durmuyoruzBoyum 160 cm. yaklaşık 80 kiloyum. en az 15 kilo vermek zorundayım. Çünkü kilo kaynaklı kendimi rahatsız hissettiğim çok anlar oluyor. kesinlikle eskisi gibi aktif hissetmiyorum. bazen evde bişeyi yapmaya çok üşeniyorum. Oğlumun hızına yetişmekte çok zorlanıyorum mesela... sabah uyanırken çok zorlanıyorum. bazen dizlerimi kırarken bile zorlandığımı hissediyorum. Halbuki önceden çok aktif pratik bir insandım. ama hamilelikti doğumdu lohusalıktı derken kilo olayım tavan yaptı.
Bugün bu saate kadar kahvaltı yaptığım için 8 saatlik süreyi ayarlamakta zorlanabilirim ama en azından daha az ve dikkatli beslenerek bugünü böyle kapatabilirim. ama yarından itibaren bende 16/8 uygulaması şeklinde başlamak istiyorum. Bundan sonra bende sıkı takipçiniz olarak buralardayım..
Net kilomu sabah tartılınca söyleyebilirim ama.. Birde Haftanın belirli bir günü var mı tartı günü olarak onu tam anlayamadım. Eğer öyleyse bende o günlerde size katılmak isterim.. :)
Tabi kiMerhabalar. Bana da yeriniz var mi acabagunlerdir sizleri okuyup baslama motivasyonunu ariyordum. Bir ara kisa bir sure deneyip birakmistim. Dun itibari ile yeniden basladim. Sayenizde bu sefer birakmam umarim.
Süper süper hoşgeldiniz tekrardanyeni başlayanlarda yalnız değilim..
Yaaa siz bir harikasınız gerçekten alkışlamalara doyamıyorum şu an darısı başımıza inşallahHanımlar günaydın
Yazdıklarınızı okuyamadım birazdan bakacağım ama bugün tartı günüm ilk güzel haberi vereyim istedim
Dün bahsettiğim gibi bugün saat 12.30 civarı açacağım Omad deneyimi iyi gitti arada yapabilirim gibi görünüyor
Merhabalar tekrarTabi kihoşgeldiniz
Menüleri bekliyoruz o zaman, hedef ve belirli bir sistem belirlediniz mi aralıklı oruçta?
Süper süper hoşgeldiniz tekrardan
Yeni, eski yok başlamadığımız her gün bize eksi yazıyor
Zaten bu sistem kolay arkadaşlar sadece ilk etapta saat kısıtlayın, azar azar şekerli ve karbonhidrat tarzı( pilav makarna beyaz ekmek vs) azaltın yada tamamen kısıtlayın
Gerisi gelecek göreceksiniz
çok teşekkür azimle devam ediyorumYaaa siz bir harikasınız gerçekten alkışlamalara doyamıyorum şu an darısı başımıza inşallah
bugün tüm kozmos bir araya geldi sırf spor salonuna gitmeyeyim diye şakır şakır yağmur yağıyorzaten saç telim kadar iradem var yazık bana
Nys ben de kocaman bir temizlik yaptım no pain no gain
Afiyet olsun pizza. Ben olsam bugün ofiste nohut ve varsa yoğurt yerim tabi bu tamamen benim görüşüm.Merhabalar tekrarHic bir plan programim yok ne yalan soyleyeyim. Sizleri taklit etmeye calisacagim. 12-13 yil olmustur herhalde bir donem yine buralardaydim ama o zamanlar 56 kg dan inmeye calisiyordum epey de vermistim. Yillar sonra 77 kg ile donmek ki cocuk falan da yapmadim ben. Baskalarini dusunmekten kendime hic sira gelmedi bir kac yildir ki. Bu kilolar da o donemin eseridir. Simdi de anne, anneanne, is derken kendim icin dusunemiyorum, yasayamiyorum. Epeydir canim pizza cekiyordu :) dun 13:30 gibi yedim. Aklimda kalacagina midemde kalsin dedim :) O saatten sonra su, sade kahve ve yesilcaydan baska bisey tuketmedim. Bugun ofis gunum isteyim ve yemekte kremali mantar corbasi, etli nohut, pilav, sekerpare var. ne yapayim simdi ben? Tatli yemeyeyim zaten de nohut falan da agir gelecek simdi. Aksama kadar uzatsam mi acaba. Aksam evde salata corba yaparim. Is yerinde ogle yemegi olayina cozum bulmam gerekecek sanirim. Karantina zamaninda evdeyken rahat rahat yapmadim ya ona yanarim. Is yerinde ogle yemegi konusundaki bilgi ve tecrubelerinizi dort gozle beklerim.
Tebrikler canım senin adına çok sevindimHanımlar günaydın
Çok teşekkürler canım umuyorum tartı da bir süre sonra aynaya eşlik edecektir, nereye kadar direnecekTebrikler canım senin adına çok sevindimdarısı buradaki bütün canlara hepimiz istediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde düşeriz inşallah
Benim 9 gün sonra tam 1 ay olacak ama henüz yüzümü sevindirecek kilo kaybım olmadı
Ama pes etmek yok tartıda görmesem bile aynada sıkılaştığımı görmek bile beni mutlu ediyor
Merhaba hoşgeldiniz
Çok teşekkür ederim öncelikle. Kendinizi anlatmışsınız aslında hikayeler hep tanıdık
Doğum hareketsiz hayat kilolar sağlıksız beslenme yoğun iş veya ev işi ile süren hayatlarımız arasında bize hiç vakit yok sonrasında gelsin kilolar
Okumuşsunuz zaten ne ise onu yazıyorum ben kendimi tekrar etmeyeyim kendinize uygun program oluşturun ne olur ilk etapta zorlamayın zamanla değişiyor her şey enerji artıyor aralıklı oruçla. Yürüyüş çok etkili olur evden işe işten eve derken bence
Belli bir tartı günümüz yok herkes kendi programını uyguluyor, diyet listemiz de yok, kim hangi aralıklı oruç sistemini yapıyorsa yapabilir sadece günlük menü yazın, oradan birbirimize bir sorumluluk oluyor, hatanız olsa da, bozsanız da yazın burada negatif eleştiri yok
Size motivasyon İçin dev hizmet96 dan 85 e daha tabi çok yol var ama
akşam yemeğini daha erkene çekme şansı var ise kahvaltıyı biraz daha öne çekebilirsin de alışma açısından 16/8 mi yapacaksın ?Hoşbuldummm..:) Bu akşam itibari ile başlıyorum o zaman.. Muhtemelen ilk öğünümü öğlen yiyeceğim. 2. öğünümü de akşam 8 de yerim muhtemelen. en uygun böyle oluyor çünkü. sabah kahvaltı olayına da alışkınım ama bakalım nasıl 12 olacak saat .. yarın sabah itibari ile hadi inşallah...
Evet kesinlikle göreceksinayy ben de gorebilecek miyim acaba boyle zayifladigimi.. Bin masallah nazar degmesin azmine. Darisi da benim basima :)
Size motivasyon İçin dev hizmet96 dan 85 e daha tabi çok yol var ama
akşam yemeğini daha erkene çekme şansı var ise kahvaltıyı biraz daha öne çekebilirsin de alışma açısından 16/8 mi yapacaksın ?