Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Mesaj yazmaya dermanım yok :)
Sabah 6 tarhana dök saat 19:40 yenice aldık eve, o arada yürüyerek endokrinologa git gel.. kadın tüm testleri yaptırmamı istedi,sorun var ama net olarak bişi diemem dedi.. bakalım 3 günlük testler var yapayım sonuçları çıksında bakalım belki neden duraksadı bu kilo verimi anlarız.. bıgün 14.000 adım atmışım çarşıya git gel

Arkadaşlar uygulaması da varmış bunun onu kullanan var mı

Şimdi indirdim de orucsun diyor sabah 9.44 e kadar yeme orucun bozulur dedi hahhahaha
Evet oruç takibi diye bir uygulama var kullanıyorum bende güzel
Mesaj yazmaya dermanım yok :)
Sabah 6 tarhana dök saat 19:40 yenice aldık eve, o arada yürüyerek endokrinologa git gel.. kadın tüm testleri yaptırmamı istedi,sorun var ama net olarak bişi diemem dedi.. bakalım 3 günlük testler var yapayım sonuçları çıksında bakalım belki neden duraksadı bu kilo verimi anlarız.. bıgün 14.000 adım atmışım çarşıya git gel
Canım kolay gelsin yorucu bir gün olmuş
Testler inşallah bi çıksın ben de merak ettim, paylaşırsın bizimle de. Ona göre de yönlendirir doktor inşallah

Herkese merhaba şimdi bakabildim yazışmalara cumartesi eşimin doğumgünüydü. Haftasonu şehir dışına gittik geldik her ikisi olunca ben diyet yapmadım bi de üstüne Cumartesi regl olunca sıkıntımdan bahsetmiştim veremiyorum ayın 26 sına randevu aldım troide baktırmak işin bu süre zarfında dikkat edicem sadece bi süre uzaklaşıcam aralıklı oruçtan . Ama yüne takipte kalıcam bakalım doktor ne diyecek ona göre bende yüne dahil olucam . Kilo verenleri tebrik ediyorum darısı hepimize :)

Herkese merhaba şimdi bakabildim yazışmalara cumartesi eşimin doğumgünüydü. Haftasonu şehir dışına gittik geldik her ikisi olunca ben diyet yapmadım bi de üstüne Cumartesi regl olunca sıkıntımdan bahsetmiştim veremiyorum ayın 26 sına randevu aldım troide baktırmak işin bu süre zarfında dikkat edicem sadece bi süre uzaklaşıcam aralıklı oruçtan . Ama yüne takipte kalıcam bakalım doktor ne diyecek ona göre bende yüne dahil olucam . Kilo verenleri tebrik ediyorum darısı hepimize :)
Selam canım inşallah sağlıklı haberlerini bekliyoruz
Sen fırsat buldukça gel yaz, hazır hissedince başlarsın 🥰

Herkese merhaba şimdi bakabildim yazışmalara cumartesi eşimin doğumgünüydü. Haftasonu şehir dışına gittik geldik her ikisi olunca ben diyet yapmadım bi de üstüne Cumartesi regl olunca sıkıntımdan bahsetmiştim veremiyorum ayın 26 sına randevu aldım troide baktırmak işin bu süre zarfında dikkat edicem sadece bi süre uzaklaşıcam aralıklı oruçtan . Ama yüne takipte kalıcam bakalım doktor ne diyecek ona göre bende yüne dahil olucam. Bişey daha söylemek istiyorum başka topiclerde hanımlar

Değişimlere bak

Eklentiler

• 1895B48B-5AC0-439B-91C4-256EE420B9EF.jpeg
    1895B48B-5AC0-439B-91C4-256EE420B9EF.jpeg
    150,4 KB · Görüntüleme: 77
  • B9263514-302F-41DD-AB29-F5C38AFBD675.jpeg
    B9263514-302F-41DD-AB29-F5C38AFBD675.jpeg
    247,3 KB · Görüntüleme: 79
Ya bu 😳 aralıklı oruç ve ketojenik diyetle

Eklentiler

• 4F2F0620-D0FD-44D4-8166-0D21A1790AC0.jpeg
    4F2F0620-D0FD-44D4-8166-0D21A1790AC0.jpeg
    155,6 KB · Görüntüleme: 72
Günaydınnnn💗💐💐💐💐
Dün yoğurt diyetine başladım menüyü yazmıştım zaten öncesinde. Çok iyi ama yoğurt beni uyutur dün akşam 8 de bi uyudum ohh misss yani erken uyuyunca acıkıp yemek riski olmuyor sanırım etkisi bu 😄😄
Sabah kardiyomu yaptım 1 saat şimdi de kahvaltımı yapıyorum 1 lt de limonlu suyumu içtim afffferin bana😁
Güzel verimli bir gün olsun hepimize🤗🤗

Dün youtubeda gezinirken tereyağlı türk kahvesi gördüm bir de sütlü tarçınlı zencefilli yeşil çay. Bununla ve diyetle çok kilo verdiğini yazanlar var.
Bu arada bayanlar sporun etkisinden olsa gerek 86 kilodayım ama 80 kiloyken ( yani 2 ay önce😭) giydiğim kıyafetler oluyor. Demek ki normal kiloda spor yapsak 1 beden ince görüneceğiz. Bu hayati bilgi de burada dursun😁😁💗

Günaydınnnn💗💐💐💐💐
Dün yoğurt diyetine başladım menüyü yazmıştım zaten öncesinde. Çok iyi ama yoğurt beni uyutur dün akşam 8 de bi uyudum ohh misss yani erken uyuyunca acıkıp yemek riski olmuyor sanırım etkisi bu 😄😄
Sabah kardiyomu yaptım 1 saat şimdi de kahvaltımı yapıyorum 1 lt de limonlu suyumu içtim afffferin bana😁
Güzel verimli bir gün olsun hepimize🤗🤗
Dün youtubeda gezinirken tereyağlı türk kahvesi gördüm bir de sütlü tarçınlı zencefilli yeşil çay. Bununla ve diyetle çok kilo verdiğini yazanlar var.
Bu arada bayanlar sporun etkisinden olsa gerek 86 kilodayım ama 80 kiloyken ( yani 2 ay önce😭) giydiğim kıyafetler oluyor. Demek ki normal kiloda spor yapsak 1 beden ince görüneceğiz. Bu hayati bilgi de burada dursun😁😁💗
Çok merak ediyorum yoğurt diyeti sonuçlarını
Süt veya tereyağı gibi ürünler oruç esnasında yasak, ama yeme pencerende içersen sorun yok canım.
kıyafetler kesinlikle daha fit duruyor bende yürüdüğüm için görüyorum farkı, devam edelim sonucu görelim 😍🥰

Selam canım tereyağlı yada hindistancevizi yağıyla yapılan kahveler gerçekten zayıflatıyor ama keto + if yaparsan etkisini görürsün
Spor yapıyorsan tartıya takılma çünkü yağ kaybı yanında vücut kas yaptığı için kilo vermemiş gibi görünse de vücut sıkılaşıyor ölçü almak daha doğru olur

X