Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Canım gayet güzel ve doğru yapıyorsun protein ağırlıklı beslenme yağ kaybını sağlar
İlavem çiğ veya pişmiş sebze, salata , ve yoğurt ayran ekle menüne inan çok daha iyi olacak

Oglen bi haslanmis yumurta bi dilim beyaz peynir 2 minik dilim kasar zeytin 2 tane grissini . Aksam yemegi olarak da bi tabak zeytinyagli barbunya 3 4 dilim karpuz biraz da cerez yedim gunu kapattim ama yemeklerin saat araligi az oldugu icin simdi biraz midem agriyo 3 chloe videosu 30 dk leslie 30 dk eliptik 20/4 e devam

28/7 menüm 18/6

12.30: 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 10 zeytin, yeşillik, domates salatalık çay
14.30 civarı 1 yeşil elma
Birazdan: ızgara köfte 5 tane, 1 bardak ayran vs bol yeşil salata yiyeceğim
Su, Yeşil çay, kahve, madeN suyu, form çay içtim
8kilometre yürüdüm

işte aslında eş dışında kimseye söylememek lazım
moral motivasyon bozuyorlar
en güzeli 7-8 kilo verince , onlar fark edince , gururlanmak

Benim esim de bozuyo arada benim moralimi ama mecbur soyluyorum ayni evde olunca bana diyo ki sen gene zaten birakcan 3 hafta destek oldu simdi yakindir birakirsin diyo

slm kızar,
10.30 yeşil çay
13.00 2 kaşık labne peyniri, 12 zeytin, domates, salatalık, maydanoz, dereotu, nane, 2 adet ceviz, 1 dilim ekmek
15.30 meyveli activa
17.00 1 kase patlıcan çorba, çoban salata, 5 köfte, 1 bardak kefir
3 litre su
saat 19:00- 21 arası yürüyüş (bu hafta son yürüyüşüm olur muhtemelen yarın akşam yolculuk)

valla sirf o yüzden bir kac kisiye soyledim canim ben.
Şimdi o bir kac kiside nasil gidiyor diye sorar oldu ayni devam diyorum. 5 gitti 6 ya doğru gidiyor filan diyorum. Hiç takma bide diyetteyim diye düşünme diyette degilim herşeyi yiyirum gilan de kendi kendine. Yoksa bi yerde cabuk pes ediyo beyin...
Zaten herseyide yiyoruz et süt yumurta peynir sebze kuruyemis öyle degilmi ama

Harikasın

çalıştıgımız yerde mecbur anlıyorlar işte bayramda kaynana kayınbaba elti derdi var bide hastalık yüzünden bayrama istediğim kiloyuda veremedim....çok moralsiizm bugün ya
Diyetteyken diyetten yemekten ve kilodan konuşunca diyetim zorlasiyo o yuzden konusmuyorum de ikide gülücük at geçsin bitsin. Sen tavrini sert yumusak koy bak daha konusuluyomu. Diyettekine yemek tarifi verir bizim bazı insanimiz

Benim esim de bozuyo arada benim moralimi ama mecbur soyluyorum ayni evde olunca bana diyo ki sen gene zaten birakcan 3 hafta destek oldu simdi yakindir birakirsin diyo
Afiyet olsun menü güzel
Eşini görüp yüzüne ‘hiçte bile, göreceksin bak ‘ demek isterdim
Afiyet olsun yürüyüş de süper
Patlıcan çorba ilk kez duydum desen ayıp olur mu
25 dk kaldı orucum bitiyor spordayım sonra eve gidip orucumu açacağım inş
Haydi afiyet olsun şimdiden

bende ilk defa duydum

birgun insallah ısmarlarim size

Merhaba günlük öğünümü teke düşürdüğümden artık 1 haftalık paylaşım yapıp o tabloya katılmak istiyorum
Saat 12 civarı kahvaltı yapıyorum günde 2 öğün yeme cesaretimi kaybettim diyebilirim kilo almaktan korktuğumdan birkaç gündür tek öğün yiyorum ve gece mide bulantılarım oluyor malesef ama sabır
Kahvaltıda
Peynir, zeytini 7 taneden fazla yemiyorum
sadece çilek reçelinden 1 çilek yedim
Ekmek asla kullanmıyorum
Çok az kaşar yedim
Bol miktarda domates ve salatalık tüketiyorum fakat tuzlamıyorum
Çay

bu sabah tartıldım ve 49 günlük diyetin sonucunda 11,6 kilo vermiş bulunmaktayım ilk 15 gün çok rahat kilo verdim ve verdiğim kilo gözle görülür bir şekilde belli oluyordu fakat artık 60lara yaklaştıkça kilo vermede zorlanıyorum sanırım bu hafta 2 gün diyet bozdum ve 1 haftada biraz kilo aldım ve yinede diyeti bozdum diyerek bırakmadım bu hafta -0,3 kg ile haftayı kapatmış bulunmaktayım

Selam kızlar ben paylaşım yapamadım Bugun 8 de türk kahvesi 11 de 1 dilim kızartılmış kepekli ekmek 1 yumurta 3 zeytin küçük bir avuç yağsız lor yedim.
Akşam 17.00 da 1 kase sebze çorbası ve biraz salata ile günü kapattım.
Adetim leslie 30 dk yapabildim karnım ağrıdı çok.
Bir de canım sürekli tatlı istiyor kendimi mutsuz hissediyorum sanırım adetten dolayı oldu

Dimi ama niye birakiyim ki . Tamam biraz pis bogaz olabilirim ama gayette iradeliyim ben kacamak falan da yapmiyorum . Sporumu da ihmal etmiyorun . Tek sorun yeterli su icememem

Aaaa benimki

Bi de şey diyor

Yemeği bu kadar seven biri zayıflayamaz ahahah evet yemeği sevdiğim.dogrudur

Bana diyo ki gidiyim de Hamburger menu alip yiyim . Bak bide menu yani patatesli sogan halkali falan . Cok canim cekiyo oyle diyince ama gayet cool bi sekilde yeee diyorum ama alt metni senin benim diyetimle zorun ne zalımın oglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…