- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
Canım ettim ettimblondeaddict etiketin var kontrol et mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ettim ettimblondeaddict etiketin var kontrol et mutlaka
Canım selam -700 iyi bence14/6 sabah 11:00
Bir haşlanmış yumurta domates salata bir adet yağsız kabak mücver 2 dilim ekmek
Ara öğün : 2 kayısı 3-4 tane ahududu
Akşam 19:00
Yarım kase domates çorbası 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı 4 kaşık et sote yanında yoğurtlu semizotu
9.200 adamla günü tamamladım
Bugün tartılma günüm dü arkadaşlar -700 yarım kilodan fazla vermişim..Bu hafta öğünlerde çok istikrarlı olamadım ve hala regl olmadım yarın gebelik testi yapıcam bana şans dileyin
Bu diyet gerçekten işe yarıyor ben bazı öğünler fazla yememe rağmen yarım kilodan fazla verdim gerçekten istikrarlı bi şekilde devam etsem bir ayda istediğim kiloya kavuşurum gibi geliyor bana, yinede sonuçtan çok memnunum..16 saatlik açlık süresini hep korudum ama haftaya daha iyi olacak inşCanım selam -700 iyi bence
Ay hadi hayırlısı Allahtan inşallah
Önemli olan verim almak zaten. Bence de istikrarlı olarak devam edilirse sonuç geliyor en azından ben öyle gördüm kendimdeBu diyet gerçekten işe yarıyor ben bazı öğünler fazla yememe rağmen yarım kilodan fazla verdim gerçekten istikrarlı bi şekilde devam etsem bir ayda istediğim kiloya kavuşurum gibi geliyor bana, yinede sonuçtan çok memnunum..16 saatlik açlık süresini hep korudum ama haftaya daha iyi olacak inş
Ay maşallah , 1 haftada 700 gr çok iyi bence.. benimde yarın inşallah vermişimdir 700 gr.. şeytana uydum hafta ortası tartıldım 200 gr dı14/6 sabah 11:00
Bir haşlanmış yumurta domates salata bir adet yağsız kabak mücver 2 dilim ekmek
Ara öğün : 2 kayısı 3-4 tane ahududu
Akşam 19:00
Yarım kase domates çorbası 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı 4 kaşık et sote yanında yoğurtlu semizotu
9.200 adamla günü tamamladım
Bugün tartılma günüm dü arkadaşlar -700 yarım kilodan fazla vermişim..Bu hafta öğünlerde çok istikrarlı olamadım ve hala regl olmadım yarın gebelik testi yapıcam bana şans dileyin
İyili doğmuş paşa :) Allah uzun ömürler versinnnnGünaydın millet!!
Dün oğlumun doğum günüydü yazamadım zaten iki gün pek diyet de yapamadım ama neyse no matter
Bu sabah tartıldım 86,200 yaniiiii yaklaşık 1,600 gr gitmiş ohh be bi rahatladım
Ben burda okuduğum verilen her gramdan inanılmaz motive oluyorum o nedenle hemen paylaştım
Aynen öyle ben zaten bazı günler kahvaltıda falan çok yiyordum ama iki günde bir yürüyüş yaptım gerçekten istikrarlı bi şekilde devam edilse ayda 4-5 kilo verilebilir..Hatta canlı örnek olarak konu sahibiz 5 haftada 9 kilo verdiAy maşallah , 1 haftada 700 gr çok iyi bence.. benimde yarın inşallah vermişimdir 700 gr.. şeytana uydum hafta ortası tartıldım 200 gr dı
Kız her hafta 1 kilo versek ayda 4 kilo süper bence, çünkü eyvah eyvah ölüyorum denilecek bir diet deil
Günaydın nice güzel yaşları olsunGünaydın millet!!
Dün oğlumun doğum günüydü yazamadım zaten iki gün pek diyet de yapamadım ama neyse no matter
Bu sabah tartıldım 86,200 yaniiiii yaklaşık 1,600 gr gitmiş ohh be bi rahatladım
Ben burda okuduğum verilen her gramdan inanılmaz motive oluyorum o nedenle hemen paylaştım
Canım dediğin gibi istikrarla devam ayda -4 olsa 3 ayda çok büyük değişiklik yaAynen öyle ben zaten bazı günler kahvaltıda falan çok yiyordum ama iki günde bir yürüyüş yaptım gerçekten istikrarlı bi şekilde devam edilse ayda 4-5 kilo verilebilir..Hatta canlı örnek olarak konu sahibiz 5 haftada 9 kilo verdi
3 kilo süper bir haftaya takılma aylık ve hissettiğin değişimlere bakgünaydınlarrr.. tartı günü geldiii :)
01/06 75kg
08/06 72.700 (-2.300)
15/06 72Kg(-700g)
2 haftada -3kilo
Şükür tabiiki mutluyum ama bu haftaki kilo kaybı prk güzel olmadı nedense :/
Ama toplamında süper :)
İnşallah Geçeb hafta direnç haftamdırda şimdi güzeelce gider kilolar
Ayyy maşallah.. hadi bu kıyafet seçmek vermek bol bol olsun inşallah.. bir bakmışsın hepsini mecburen yenilemişsinGünaydın nice güzel yaşları olsun
-1.6 süper ya çok tebrik ederim acayip mutlu oldum
Canım dediğin gibi istikrarla devam ayda -4 olsa 3 ayda çok büyük değişiklik ya
Güzel örnek olduğum için mutluyum sağolasın devamını getirelim persembe de ben tartılacağım adet de bitmiş oluyor bakalım meraktayım bende
3 kilo süper bir haftaya takılma aylık ve hissettiğin değişimlere bak
ay acayip motive oldum ne güzel sonuçlar ❤
Ben kıyafet dolabında bugün bir kısım değişikliklere gideceğim 9 kilo sonrası bazı şeyler dev gibi geliyor ki o halde olduğumu düşününce üzülüyorum niye kendime bınu yaptım diye. Gerçi şimdi de manken değilim ama çok farketmiş kıyafetler, inanamadım. Ama bu da bi ders belki. O sebeple şu an çok bol olan şeyleri ayıracağım sonra da vereceğim İhtiyac sahibine.
Ay inşallah o günler de gelirAyyy maşallah.. hadi bu kıyafet seçmek vermek bol bol olsun inşallah.. bir bakmışsın hepsini mecburen yenilemişsin
Kesinlikle doğruÇok çok teşekkürler arkadaşlar az ya da çok giden her 100 gr bizim sağlığımıza biraz daha yaklaşmamız demek umarım hepimiz ideal kilomuza sağlıkla (ve olabilecek en kısa sürede) ulaşırız
benim dolap yenileme sonbahara muhtemelen