Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İyi geceler beni de alır mısınız guruba. Ben 8 9 gun omce basladım diyete. Böyle destek olup motivasyonumuzu artıralım insallah
Beni de alır mısınız. 8 temmuz da 108 kilo ile başladım. Guncel kilom 103.6
28 yasındayım. Hedefim 65
Boyum 165
merhaba hoşgeldiniz 🥰
Umarım beraberce veririz
İlk sayfa ilk postta kurallarımız var bir okursanız menü paylaşımı ve Pazartesi haftada bir tartımız var
listeye 1 hafta deneme süresi sonrası ilave yapıyorum bu bir hafta ve Her gün menü paylaşımlarını bekliyoruz 🥰
Ben bu hafta veremenisim gibi hissediyorum bilemedummmm 🤔
Aman deme öyle vermişsindir🙏
Iyı geceler yada iyi uykular mi desem 😄
18/6
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13.00
3 hurma 2 incir karısık bir avuc ceviz fındık 1 bardakta cay
16.00 bir fincan kahve 1 avuc kavrulmamıs cekırdek
18.30 19.00
Dundrn kalma 2 adet Bulgurlu kıymalı dolmanın yanına z.yaglı taze fasulye yaptım 1 tane salatalık ve yogurt
2 lt su 40 dk tempolu yuruyus 😚
Afiyet olsun canım 👍
iyi geceler kızlar midem fena yazamadim
kahvaltı peynir zeytin salatalik marul 2dilim ekmek

1parça tavuk
semiz otu bolca
1saat yürüyüş
2lt su
sürekli çıkarıyorum midem yaniyor semizoyu dokundu yada terli içtiğimsoğuk sular maalesef
Ay çok geçmiş olsun üşütmüşsün belli ki dinlen canım umarım bugün toparlarsın 🙏💐
Günaydın kızlar

Yoğunluktan yazamıyorum

Bugün de yoğun

Cumartesi pazar da yoğun aahhaahah

Insaah pazartesi güzel sonuclar alırız
Günaydın canım kolaylıklar işlerinde
Pazartesi yeni rekoru kıralım inşallah 🤩🙏

Eveeet ilk sayfa liste güncelememe bitti arkadaşlar.Kontrol etmeniz ricasıyla
Şu an listede 35 kişiyiz
Bu hafta toplam bildirim sayımız: 27
(Bilgisayar başında olduğumdan 2 geç bildirimi de bu haftalık ekledim)
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO: 29.8 :KK71: :halay::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Herkesin emeğine azmine sağlık ne diyeyim ki gurur duydum ya iyi ki varsınız:KK71:
Bu postu şuracığa bırakayım haftasonu öncesi kimse bozmaya kalkmasın :KK76:
Bu hafta hedef 30 kilo üstü olsun mu :dua::dua::dua::spor:

merhaba hoşgeldiniz 🥰
Umarım beraberce veririz
İlk sayfa ilk postta kurallarımız var bir okursanız menü paylaşımı ve Pazartesi haftada bir tartımız var
listeye 1 hafta deneme süresi sonrası ilave yapıyorum bu bir hafta ve Her gün menü paylaşımlarını bekliyoruz 🥰

Afiyet olsun canım 👍

Ay çok geçmiş olsun üşütmüşsün belli ki dinlen canım umarım bugün toparlarsın 🙏💐

Tesekkür ederim hemen okuyacağım şimdi 😊😊 yalnız bir hafta deneme süresini anlamadım

Merhaba.
kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. Pandemi döneminde kendime yapabileceğim en büyük kötülüğü yaptım. Kilo aldım ve almaya devam ediyorum. 6 kg gibi fazlalığım var . yaş ve boy olarak bana çok
60kg yum an itibariyle boyum 153 cm . dün kendimi ufak kaçamaklarla denedim. Bugun bana uygun saatin 7,30 - 15,30 olduğuna karar verdim. çünkü ben sabah kahvaltısındn vazgeçemeyen ve yıllardır erken kahvaltı eden biriyim.
sadece sormak istediğim şey akşam 20,30 gibi yemeğe oturuyoruz. 15,30 da başlayacağım oruçta 20,30 da yoğurt yiyerek eşime eşlik edebilir miyim ? teşekkürler. yediklerimi akşam üzeri toplu olarak paylaşacağım. beni yönlendirirseniz sevinrim. Ayrıca postu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın :)

Tesekkür ederim hemen okuyacağım şimdi 😊😊 yalnız bir hafta deneme süresini anlamadım
Canım konu çok ilgi görüyor listeye eklenmek isteyip sonra konuya hiç uğramayan menü paylaşmayan, zamanında kilo bildirimi yapmayan veya katkıda bulunmayan arkadaşları maalesef listede takip etmiyorum daha doğrusu ekle çıkar derken takip edemiyorum.
Deneme süresi bunun için yani konuda devamlılığı olan, her gün menü veya grupta pozitif bir paylaşımı olan arkadaşlarla ilerliyoruz. İlk sayfada detaylı yazdım.
Çok yoğun çaba gösteren ve konsantre arkadaşlar var onlara haksızlık etmek istemiyorum. :KK5:

Son düzenleme:
Merhaba.
kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. Pandemi döneminde kendime yapabileceğim en büyük kötülüğü yaptım. Kilo aldım ve almaya devam ediyorum. 6 kg gibi fazlalığım var . yaş ve boy olarak bana çok
60kg yum an itibariyle boyum 153 cm . dün kendimi ufak kaçamaklarla denedim. Bugun bana uygun saatin 7,30 - 15,30 olduğuna karar verdim. çünkü ben sabah kahvaltısındn vazgeçemeyen ve yıllardır erken kahvaltı eden biriyim.
sadece sormak istediğim şey akşam 20,30 gibi yemeğe oturuyoruz. 15,30 da başlayacağım oruçta 20,30 da yoğurt yiyerek eşime eşlik edebilir miyim ? teşekkürler. yediklerimi akşam üzeri toplu olarak paylaşacağım. beni yönlendirirseniz sevinrim. Ayrıca postu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın :)
Merhaba hoşgeldiniz. İlk sayfa ilk postta kurallarımız ve aralıklı oruçla ilgili herşey detaylıca yazıyor ilk onlara bakmanızı rica ederim:KK24:
eger yeme pencerenizi 15.30 da kapatırsanız akşam yoğurt veya hiçbir sey yiyemezsiniz, sekersiz çay, şekersiz kahve, maden suyu veya bitki çayı vs dışında içecek de içemezsiniz.Orucun amacı sindirimi kapatmaktır.

Merhaba hoşgeldiniz. İlk sayfa ilk postta kurallarımız ve aralıklı oruçla ilgili herşey detaylıca yazıyor ilk onlara bakmanızı rica ederim:KK24:
eger yeme pencerenizi 15.30 da kapatırsanız akşam yoğurt veya hiçbir sey yiyemezsiniz, sekersiz çay, şekersiz kahve, maden suyu veya bitki çayı vs dışında içecek de içemezsiniz.Orucun amacı sindirimi kapatmaktır.

Tamamdır . Teşekkürler kolay gelsin banada sizede :)

kızlar aralıklı oruç diyetine 3,4 günlüğüne ara verip, İsveç yapmak istiyorum çünkü halen 60lardayım bu haftada kacamaklarım çok çok oldu. inş bu sizin için bir problem olmaz 3,4 gün isvec yapıp tekrardan aralıklı oruca devam edeceğim

merhaba hoşgeldiniz 🥰
Umarım beraberce veririz

Afiyet olsun canım 👍

Cok bi beklentim yok . Aslinda cok kalorili yiyecekler yemedim dikkat de ettim ama bu hafta suyu az ictim belki odem olmustur o yuzden (umut fakirin ekmegiiii ).
Veremedim gibi geldi hirslandim lesliyi 5 mil yapmaya basladim 😂 5 milde 1.5 Litre suyu da ictim boylece 😂😂😂

Inşallah ya doğum da çok kilo aldım vermeye çalışcam bakalım :)

Dogum madurlari diye de ayri konu acalim bence 😂 dogumdan once 10 Kilo verip dogumda 15 Kilo aldim gerce dogumdan sonra kalan 5 kiloydu ama bu sefer DE sut veriyorum diye yedim Allah yedim dunyalari yedim geri 5 Kilo aldim koronadan once geri 10 Kilo verdim bu korona cikinca stresten (kesinlikle stresten normalde hic yemekle aram yoktur 😂) 8 Kilo aldim 😂 hic bi zaman asiri zayif olmadim ama bu 8 li kilolarla maceram evlendikten sonra basladi 😂 evlenmemeliydim 😂😂😂😂😂

Canım konu çok ilgi görüyor listeye eklenmek isteyip sonra konuya hiç uğramayan menü paylaşmayan, zamanında kilo bildirimi yapmayan veya katkıda bulunmayan arkadaşları maalesef listede takip etmiyorum daha doğrusu ekle çıkar derken takip edemiyorum.
Deneme süresi bunun için yani konuda devamlılığı olan, her gün menü veya grupta pozitif bir paylaşımı olan arkadaşlarla ilerliyoruz. İlk sayfada detaylı yazdım.
Çok yoğun çaba gösteren ve konsantre arkadaşlar var onlara haksızlık etmek istemiyorum. :KK5:
Anladım şimdi tamamdır. Bende öğrendiklerimi bilgilerimi menülerimi paylasırım insallah. Sevgiler 😊

X