- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
-
- Konu Sahibi blondeaddict
Yarına daha dengeli menü gelecek bugün fazla yediğimi bende hissettim hala ağırlık var üzerim deSağlam menü olmuşAfiyet olsun. Rahatsızlık sebebi bence menüdeki simit ekmek fazlalığı üstüne. Biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı belki o yapmıştır.
simit çok severim ama arada kaynama yapar bende de.
Canim persembe gunu tarti gunum benimdeTartı ne zaman olacak belli mi?
Bende yag yakici cay buldum netten onu demeledim bi kac kere, zencefili limonlu felanKızlar şimdi zeytin yaprağı çayı demledim içiyorum çok faydalı olduğunu okudum Canan Karatay önermişti vücutta ki ödemden kan şekerine kadar birçok faydası varmış. mantarlara falan iyi geliyormuş.Tadı da çok güzel deneyin derim
Bitki çayları bana çok iyi geliyor ben genelde akşam yemeklerden sonra içiyorum rahatlatıyor beniBende yag yakici cay buldum netten onu demeledim bi kac kere, zencefili limonlu felan
Ben hiç duymamıştım aktarda mi satılıyor?Kızlar şimdi zeytin yaprağı çayı demledim içiyorum çok faydalı olduğunu okudum Canan Karatay önermişti vücutta ki ödemden kan şekerine kadar birçok faydası varmış. mantarlara falan iyi geliyormuş.Tadı da çok güzel deneyin derim
Kizlar benim menum:
Sabah iki yumurta, salatalik domates beyaz peynir. Ögle, bi avuc badem iki tane kayisi. Aksam, dunden kalan kabak yemegi, yogurt ve chia ekmegi :)
Gun icerisinde cok kahve ictim malesef
Menü gayet iyi benceCanim persembe gunu tarti gunum benimde
Nasıl rahat ise onu uygula tabi kiSelamlar ben uzun süre tartılmayacagım malum problemlerimden dolayı ama takipteyim sizi . Keşke spor yapabilsem şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum uyuduktan sonra oturup ders çalışacam.sizi takdir ediyorum hanımlar buradan okudukça kilo veren arkadaşları motive oluyorum . Benim yavaş gitse de razıyım
Teşekkür ediyorum . Hepimizde gitsin artık gönlümüzden geçen kıyafetleri giyelimNasıl rahat ise onu uygula tabi ki
Bence burada olup arada yazmak okumak da iyi oluyor, kopmuyor insan hedeften
Yavas gitsin sağlam gitsin yeter ki sağlıkla gitsin
Derslerde başarılar
Evet aktarlarda bulabilirsiniz tadı çok güzel faydaları da çok bende pko vardı onun için almıştım ama birçok şeye iyi geliyormuşBen hiç duymamıştım aktarda mi satılıyor?
Deneyeceğim merak ettimEvet aktarlarda bulabilirsiniz tadı çok güzel faydaları da çok bende pko vardı onun için almıştım ama birçok şeye iyi geliyormuş
Yaa evet, hadi bakalim InSAllah tarti ikimizin yuzunu de guldururMenü gayet iyi bence
Kahve kısmına hiç bir şey diyemem bi keyif de o oluyor rahatsız etmiyorsa
Aynı gün tartılıyoruz bu arada haydi beraberce eksilelim
Ben tartılmamayı düşünüyorum.. birde hurma aldım malum gün yaklaşıyor.. iki adet yiyip büyük bir bardak su içtiğinde kesiyor krizi.. ama tabi bu aralıklı oruçta ilk defa deneyeceğim bakalım aynı olacakmıKizlar ozel gunler de napiyorsunuz? Bende cok sislik oluyor ve asiri derece de tatli krizim tutuyor
Günaydın herkeseKizlar ozel gunler de napiyorsunuz? Bende cok sislik oluyor ve asiri derece de tatli krizim tutuyor
Bende hurma aldimBen tartılmamayı düşünüyorum.. birde hurma aldım malum gün yaklaşıyor.. iki adet yiyip büyük bir bardak su içtiğinde kesiyor krizi.. ama tabi bu aralıklı oruçta ilk defa deneyeceğim bakalım aynı olacakmı
Keske tarcinli elma yiyebilsem, bu ara hic bie sekilde elma yiyemiyorum, icim almiyorGünaydın herkese
Ben aynen devam ettim geçen ay , ama tarçınlı elma yada kuru kayısı veya muz yada sütlü kahve normalde benim seçtiklerim diyet yaparken de bunları yiyebilirim.