Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın hanımlar dün çok kaçırdığım içim bugün kahvaltıyı bir saat geç yapıyorum işte kahvaltım12:00
İçindekiler: sek Qark yoğurt(yaban mersinli) bir yemek kaşığı gronala bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi azıcık kuru üzüm(not:hala acıkmadım)

Eklentiler

• DE77EE77-1D0E-4B65-940E-2FB20F935AC9.jpeg
    DE77EE77-1D0E-4B65-940E-2FB20F935AC9.jpeg
    157,9 KB · Görüntüleme: 46
selamlar hanımlar .bugün iş yerinde öğle yemeğinde lahmacun yaptırdılar herkese, yemedim dayandım :KK43: çok severim normalde :KK43: onun yerine 1.5 kase cacık üzerine de karpuz yedim :KK43:

Selam:)
Geldiğimden beri alerjim berbat durumda ilaç içip uyukluyorum sürekli🤦🏻‍♀️ Yediklerimi yazamıyorum çünkü tam dikkat etmedim mutsuzum😕

Kaç kilo fazlan var yada ideal kilon nedir
hamilelik ve emzirme de toplam 35 aldım .25 verdim 10 kaldı.10 kilo verirsem hamilelik öncesi halime dönücem. ama o zaman bile 5 fazlam vardı etti 15.ama kendime daha küçük hedefler koyuyorum.şuan hedefim 5 kilo. 15 kilo düşünürsem imkansızmış gibi geliyor.

yemedim vicdan azabı çekmeyeyim daha sonra diye :KK43: 1 öğün ödül veririm 5 kilo verdikten sonra o zaman yerim :)
Canım selam, bence 1 tane ile kalırsan lahmacun masum ne olacak bol yeşillik ve ayranla
Gün içinde başka ekmek tüketmezsin olur biter
Selam:)
Geldiğimden beri alerjim berbat durumda ilaç içip uyukluyorum sürekli🤦🏻‍♀️ Yediklerimi yazamıyorum çünkü tam dikkat etmedim mutsuzum😕
Selam hay Allah çok geçmiş olsun. 😢Toparlanınca yazılır dert değil bi sağlığa kavuş, o arada kaldığın yerden devam 😊

Selam arkadaşlar bugün akşam yemeğini erkene çektim toplam tokluk sürem 5,5 saat olmuş oluyor
Akşam yemeği 17:30
Sebze çorba
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Yeşil salata
Aralarda bir avuç Antep fıstığı bir dilim elma bol su bir kupa yeşil çay

hamilelik ve emzirme de toplam 35 aldım .25 verdim 10 kaldı.10 kilo verirsem hamilelik öncesi halime dönücem. ama o zaman bile 5 fazlam vardı etti 15.ama kendime daha küçük hedefler koyuyorum.şuan hedefim 5 kilo. 15 kilo düşünürsem imkansızmış gibi geliyor.
Kilo vermek bazılarımız için o kadar zor ki ben şuan 67 kiloyum bir kilo bile vermek benim için çok zor :KK43:

Selam arkadaşlar bugün akşam yemeğini erkene çektim toplam tokluk sürem 5,5 saat olmuş oluyor
Akşam yemeği 17:30
Sebze çorba
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Yeşil salata
Aralarda bir avuç Antep fıstığı bir dilim elma bol su bir kupa yeşil çay
Kilo vermek bazılarımız için o kadar zor ki ben şuan 67 kiloyum bir kilo bile vermek benim için çok zor :KK43:
Menü güzel. Antep fıstığı kontrollü yenirse çok faydalı. Ben kendimi kaybediyorum başlayınca 🙈
Kilo verirken çok zorlandığımız kilolar oluyor uzun süre kaldığımız yerler. Ama yapacağız pes etmeyelim 🙏
Bende hep aynı rakamlarda takılır kalır işte bu sefer yürüyüşü sırf ondan çok disiplinli yapmaya çalışıyorum metobolizma hızlansın diye

Selam kızlar dün kan tahlili yaptırdım aşırı saç dökülmesi vardı ve kilo vermekte çok zorlanıyorum diye tiroidten dolayı mı diye...çok şükür değerlerim iyi çıktı sadece demir eksikliği ileri derecede
saçım dökülmesi bu yüzdenmiş. kilo verememek ise açlık şekerime bağlı çıktı 95miş 100 olursa Allah korusun diyabet olurmuş kilo vermem bu yüzden önemli
Yarın tartı günüm ama özel güne 1-2 gün var tartıda eksiden çok + görmem inşallah

9/6 Menü 16/8

12.00: incecik kaşarlı tost, yeşillik,çay
18.00: 4 haşlama tavuk baget, yoğurtlu semizotu salatası
Çay, kahve,maden suyu, 1 bardak kola zero🙈
Bolca su
8 kilometre yürüdüm

Selam kızlar dün kan tahlili yaptırdım aşırı saç dökülmesi vardı ve kilo vermekte çok zorlanıyorum diye tiroidten dolayı mı diye...çok şükür değerlerim iyi çıktı sadece demir eksikliği ileri derecede
saçım dökülmesi bu yüzdenmiş. kilo verememek ise açlık şekerime bağlı çıktı 95miş 100 olursa Allah korusun diyabet olurmuş kilo vermem bu yüzden önemli
Yarın tartı günüm ama özel güne 1-2 gün var tartıda eksiden çok + görmem inşallah
Tiroid olmamasına çok sevindim. Şeker kilo verince gider, bu sistemle kontrol altına alacaksın inşallah 🙏

Menü güzel. Antep fıstığı kontrollü yenirse çok faydalı. Ben kendimi kaybediyorum başlayınca 🙈
Kilo verirken çok zorlandığımız kilolar oluyor uzun süre kaldığımız yerler. Ama yapacağız pes etmeyelim 🙏
Bende hep aynı rakamlarda takılır kalır işte bu sefer yürüyüşü sırf ondan çok disiplinli yapmaya çalışıyorum metobolizma hızlansın diye
Herşeyi yiyip kilo almayan ekmeksiz sofradan kalkmayan insanları çok kıskanıyorum ben hep acaba kilo alırmıyım diye düşünmekten bıktım bebek sahibi olmak istiyorum doktor biraz kilo vermen gerek dedi 7 kilo fazlam var inş bu sefer olacak 🙏🙏Birazdan yürüyüşe çıkıcam

X