Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum yazdıklarınız beni gaza getirdi :KK9: Yaşım 28 güncel kilo 67 hedef 58🙏Yıllardır hep kilo vermek için uğraşıyorum bi türlü veremiyorum iki gündür yapıyorum Aralıklı orucu 16/8 yapmaya çalışıyorum inş bol eksiler görürürüzzz

Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum yazdıklarınız beni gaza getirdi :KK9: Yaşım 28 güncel kilo 67 hedef 58🙏Yıllardır hep kilo vermek için uğraşıyorum bi türlü veremiyorum iki gündür yapıyorum Aralıklı orucu 16/8 yapmaya çalışıyorum inş bol eksiler görürürüzzz
Merhaba hoşgeldiniz 🥰
İlk sayfa ilk postta çok detaylı bilgi var aralıklı oruçla ilgili burada herkes kendi sisteminde kendi tartısında
Herkes istediği tarzda beslenebilir tek derdimiz oruç saatleri ha birde spor varsa onu yazıyoruz menü paylaşıyoruz
Umarım sağlıkla hedefe ulaşırsın 🤩🏆

08/6 Menü 16/8

12.30: 2 haşlanmış yumurta, 1 beyaz peynir yeşillik 2 etimek çay

18.20; 5 orta boy köfte ( ekmeksiz yaptım ), salata
Çay ,yeşil çay, kahve, bolca su ve maden suyu
Bugün de ara öğün yapmadım acıkmadım da bir süre ara öğün yapmamayı deneyeceğim
7.5 kilometre yürüdüm

08/6 Menü 16/8

12.30: 2 haşlanmış yumurta, 1 beyaz peynir yeşillik 2 etimek çay

18.20; 5 orta boy köfte ( ekmeksiz yaptım ), salata
Çay ,yeşil çay, kahve, bolca su ve maden suyu
Bugün de ara öğün yapmadım acıkmadım da bir süre ara öğün yapmamayı deneyeceğim
7.5 kilometre yürüdüm
gercekten helal olsun 👏🏻 Menu de kulaga cok hos geliyor ☺️

gercekten helal olsun 👏🏻 Menu de kulaga cok hos geliyor ☺️
Çok teşekkür ederim 🥰 evet ben proteşn ve salata ile mutluyum onu keşfettim 😂
Ekmeği, pilav ve makarnayı çok seviyorum ana ağzıma koymuyorum görüyorsunuz ekmek yemeyeyim diye hep etimek yiyorum
ama sanırım artık iyice alıştım ondan birde çok motiveyim gerçekten kafaya koydum. Bozmaz isem iyi gidiyorum şimdilik Maksimum ayda 1 öğün kendime izin vereceğim ama esas hedefim hiç ihtiyaç duymamak 🙏

Merhaba kızlar. Yıllardır al ver al ver bir zayıf bir kiloluyum.Bu durumun en önemli sebebi diyetimi bir yaşam tarzı haline getirmedigim için hep verdiğim kiloları geri almam oldu. Bende şimdi aranıza katılmak istiyorum. Boy 160. Kilom bu sabah 63.9 çıktı. Yarından itibaren bende menü paylasacam :)

Sabah kahvaltı 11:00
Bir haşlanmış yumurta klasik kahvaltı +yarım simit bir dilim ekmek 🙈
Öğlen 15:30
Bir muz
Akşam 19:00
Kereviz çorba fırında tavuk iki dilim patates
Yoğurtlu semiz otu
Bugün fazla yedim sanki kendimi rahatsız hissediyorum şuan :KK43:

Merhaba kızlar. Yıllardır al ver al ver bir zayıf bir kiloluyum.Bu durumun en önemli sebebi diyetimi bir yaşam tarzı haline getirmedigim için hep verdiğim kiloları geri almam oldu. Bende şimdi aranıza katılmak istiyorum. Boy 160. Kilom bu sabah 63.9 çıktı. Yarından itibaren bende menü paylasacam :)
Merhaba hoşgeldiniz 🥰
Aslında hatalar hep aynı yaşam tarzı haline getirememek çok doğru tespit. Yapıp bırakıyor olmamız. Aralıklı oruç hayata çok kolay uygulanabilir gibi geliyor. Daha fazla Bilgi isterseniz ilk sayfa ilk posta bakın
Menüleri bekliyoruz 👍😊

Sabah kahvaltı 11:00
Bir haşlanmış yumurta klasik kahvaltı +yarım simit bir dilim ekmek 🙈
Öğlen 15:30
Bir muz
Akşam 19:00
Kereviz çorba fırında tavuk iki dilim patates
Yoğurtlu semiz otu
Bugün fazla yedim sanki kendimi rahatsız hissediyorum şuan :KK43:
Sağlam menü olmuş 🙈 Afiyet olsun. Rahatsızlık sebebi bence menüdeki simit ekmek fazlalığı üstüne. Biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı belki o yapmıştır.
simit çok severim ama arada kaynama yapar bende de.

Çok çok mutlu oldum süper 🤩👏🏆
Devamı gelecek inşallah çok merak ediyordum sonucunu
Haftaya güzel bir başlangıç oldu
Yaa çok tşkkr ederim.. bugün mutluluktan yürümelere doyamadım..12.000 adım yaptım döndüm eve :)
Birde umudumuN olmamasının nedeni, demiştim ya ben ekmek yiyorum diye.. kesmedim ekmeği meyveyi, ve ilk defa çok zor olmayan bir dietle kilo verdim.. bu diette en zoruma giden gece 12.1 gibi tatlı yiyemeyişim, sabah 6:30 kalkıyorum bir paket kurabiye yiyordum onuda kestim , onlar biraz zor :)

Yaa çok tşkkr ederim.. bugün mutluluktan yürümelere doyamadım..12.000 adım yaptım döndüm eve :)
Birde umudumuN olmamasının nedeni, demiştim ya ben ekmek yiyorum diye.. kesmedim ekmeği meyveyi, ve ilk defa çok zor olmayan bir dietle kilo verdim.. bu diette en zoruma giden gece 12.1 gibi tatlı yiyemeyişim, sabah 6:30 kalkıyorum bir paket kurabiye yiyordum onuda kestim , onlar biraz zor :)
12.000 süper 🏆😍
Ekmeği kesme şu aşamada zaten bence sağlıklı ekmekler ile devam onu da kesip saçma bir şeylere yönelirsin daha kötü olur, zamanla azaltırsın
Bu bahsettiğin gece yeme, sabah kalkıp kurabiye yeme tamamen şeker dengesizliklerinden.
Ben gece makarna yiyen biriydim o kadar söyleyim. 😳
O alışkanlık da bitecek bak göreceksin aralıklı oruç bu şeker dalgalanmalarını azaltıyor açlık hali ile
O saatlerde gece ya uyu, sabahta ya evden çakabilirsen yürüyüş yap yada kendini meşgul tut, zamanla azalacak göreceksin 👍

12.000 süper 🏆😍
Ekmeği kesme şu aşamada zaten bence sağlıklı ekmekler ile devam onu da kesip saçma bir şeylere yönelirsin zamanla azaltırsın
Bu bahsettiğin gece yeme, sabah kalkıp kurabiye yeme tamamen şeker dengesizliklerinden.
Ben gece makarna yiyen biriydim o kadar söyleyim. 😳
O alışkanlık da bitecek bak göreceksin aralıklı oruç bu şeker dalgalanmalarını azaltıyor açlık hali ile
O saatlerde gece ya uyu, sabahta ya evden çakabilirsen yürüyüş yap yada kendini meşgul tut, zamanla azalacak göreceksin 👍
İnşalalh geçsin artık makarna pilav diye ağlıyacağım kiii pilav yerim sorun deil ama benim gece yarısı çerez niyetine cnm çekiyor 🥺
Yazan cvp verem herkese çok çok tşkkr ederim tek tek alıntı yapamıyorum evde 3 çocuk bu pandemi yüzünden hep evdeler o yüzden hep bir aktivite içindeyiz, canları sıkılmasın die.. hepinize çpk tşkkr ederim bacılar

X