Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Sağlam menü olmuş 🙈 Afiyet olsun. Rahatsızlık sebebi bence menüdeki simit ekmek fazlalığı üstüne. Biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı belki o yapmıştır.
simit çok severim ama arada kaynama yapar bende de.
Yarına daha dengeli menü gelecek bugün fazla yediğimi bende hissettim hala ağırlık var üzerim de:KK12:

Kızlar şimdi zeytin yaprağı çayı demledim içiyorum çok faydalı olduğunu okudum Canan Karatay önermişti vücutta ki ödemden kan şekerine kadar birçok faydası varmış. mantarlara falan iyi geliyormuş.Tadı da çok güzel deneyin derim 😋😋

Kizlar benim menum:
Sabah iki yumurta, salatalik domates beyaz peynir. Ögle, bi avuc badem iki tane kayisi. Aksam, dunden kalan kabak yemegi, yogurt ve chia ekmegi :)
Gun icerisinde cok kahve ictim malesef 🙄

Kızlar şimdi zeytin yaprağı çayı demledim içiyorum çok faydalı olduğunu okudum Canan Karatay önermişti vücutta ki ödemden kan şekerine kadar birçok faydası varmış. mantarlara falan iyi geliyormuş.Tadı da çok güzel deneyin derim 😋😋
Bende yag yakici cay buldum netten onu demeledim bi kac kere, zencefili limonlu felan

Ben bırdaki yeşil çay , zencefil ve limon çayını yapıyorum ama 1,5 litreye yapıp soğuk olarak içiyorum.. bende ödemlerde çok işe yaradı.sabah aç karına yğrüyüşe çıkıyorum o arada tüketip geliyorum

Ben hiç duymamıştım aktarda mi satılıyor?

Kizlar benim menum:
Sabah iki yumurta, salatalik domates beyaz peynir. Ögle, bi avuc badem iki tane kayisi. Aksam, dunden kalan kabak yemegi, yogurt ve chia ekmegi :)
Gun icerisinde cok kahve ictim malesef 🙄
Canim persembe gunu tarti gunum benimde 😃
Menü gayet iyi bence 👏
Kahve kısmına hiç bir şey diyemem bi keyif de o oluyor rahatsız etmiyorsa 🥰
Aynı gün tartılıyoruz bu arada haydi beraberce eksilelim 🤩🏆

Selamlar ben uzun süre tartılmayacagım malum problemlerimden dolayı ama takipteyim sizi . Keşke spor yapabilsem şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum uyuduktan sonra oturup ders çalışacam. :KK43: sizi takdir ediyorum hanımlar buradan okudukça kilo veren arkadaşları motive oluyorum . Benim yavaş gitse de razıyım

Selamlar ben uzun süre tartılmayacagım malum problemlerimden dolayı ama takipteyim sizi . Keşke spor yapabilsem şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum uyuduktan sonra oturup ders çalışacam. :KK43: sizi takdir ediyorum hanımlar buradan okudukça kilo veren arkadaşları motive oluyorum . Benim yavaş gitse de razıyım
Nasıl rahat ise onu uygula tabi ki 👍
Bence burada olup arada yazmak okumak da iyi oluyor, kopmuyor insan hedeften 😊
Yavas gitsin sağlam gitsin yeter ki sağlıkla gitsin 🤩🏆
Derslerde başarılar 🤓

Kizlar ozel gunler de napiyorsunuz? Bende cok sislik oluyor ve asiri derece de tatli krizim tutuyor 🙈
Ben tartılmamayı düşünüyorum.. birde hurma aldım malum gün yaklaşıyor.. iki adet yiyip büyük bir bardak su içtiğinde kesiyor krizi.. ama tabi bu aralıklı oruçta ilk defa deneyeceğim bakalım aynı olacakmı

Kizlar ozel gunler de napiyorsunuz? Bende cok sislik oluyor ve asiri derece de tatli krizim tutuyor 🙈
Günaydın herkese
Ben aynen devam ettim geçen ay , ama tarçınlı elma yada kuru kayısı veya muz yada sütlü kahve normalde benim seçtiklerim diyet yaparken de bunları yiyebilirim.

X