Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Canım selam ne uzatması olur mu burada okuyup paylaşacağız derdimizi sıkıntıyı 🥰

Bir de bazen vücuda zaman tanımak gerekir belki adapte olmaya çalışıyor olabilir bu yeni düzen .
1 hafta gerçi çok kısa bir süre menüleri bir değerlendirir misin ? Belki değiştirebileceğin şeyler vardır ? Senin menün var mi diye baktım da ben göremedim istersen burada da paylaş belki senin görmediğin bir şeyi burada hep beraber görürüz ?
Bir de emzirme süreci yeni bitti di mi ? şu an vucüt hormonal olarak da belki bir süreçten geçiyor
[/Q
çok teşekür ederim ilginize aslında yeni değil bu süreç.bilmiyorum neden..ben 12-20 arasında yiyorum .mesela ben bugün
2 su bardağı yeşil çay,
1.5 litre su
4-5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yeşil fasulye
karpuz
1 tane acı biber yedim
öğlen ara öğün meyve yapıyorum
akşamda eve gidince bugün ne yemek yaparım bilmiyorum şuan ama benzer ölçülerde oluyor.ekstra salata da ekleiyor menüye..8 den sonra sade kahve ya da sade soda oluyor içtiklerim .kaçamak hiç yapmadım
yürüyüş yapamıyorum.eve gecince ev işleri yemek saat 22-23 e kadar oturdugum söyleenemez diyebilirm.kızımı uyuttuktan sonra da gücüm varsa ders çalışıyorum.
yarın fiziktedavi randevum var aynı zamanda akapunutrda yapıyorlar rica edicem kendisinden.onu da deneyecem. bu diyetle beraber.belki yardımcı olur

kızlar günaydın bu diyetten önce kb diyeti yapıyordum ve araya kümeli detoksu eklediğimi söylemiştim.detoksla 3.1 kilo vermiştim.detoks sonrası diyete devam etmeme ragmen hemen geri aldıgımı da söylemiştim.pazar günü ise aralıklı oruç diyeitne başlamıştım.çok uzattım sanırım özür diliyorum.günlerdir tartılmıyordum. bugün tartıldım -100 gram inmiş.çok canım sıkıldı.üstelik hergün çiğ acı biber eklemiştim menüme hem metabolizma için hemde bağırsaklar için.işe de yarıyordu.ama tartıda sonuç :KK43: çok moralim bozuldu anlatamam ben 1 yıldır bu sıkıntıları yasıyorum usandım artık tartının bi inip bi çıkmasından :KK43:
Troid sorununuz var mıydı?

Troid sorununuz var mıydı?
Bilmiyorum baktırmadım korona yüüznden istesemde gidemiyorum hastaneye.aslında bu durum 5 sene önce başladı verdi ödem sorunum hep vardı ama bu kadar korkunc oynamazdı rakamlar.5 sene öncesine kadar hani kışın 5-6 kiloalırız baharda veririz ya.5 sene önce ne yaptıysam o 5-6 kiloyu veremedim.hala da yaşıyorum o problemi :KK43:

Bilmiyorum baktırmadım korona yüüznden istesemde gidemiyorum hastaneye.aslında bu durum 5 sene önce başladı verdi ödem sorunum hep vardı ama bu kadar korkunc oynamazdı rakamlar.5 sene öncesine kadar hani kışın 5-6 kiloalırız baharda veririz ya.5 sene önce ne yaptıysam o 5-6 kiloyu veremedim.hala da yaşıyorum o problemi :KK43:
Büyük ihtimalle tiroid insülin direnci gibi bi
durum var. Bence en yakın zamanda tahlil yaptırın.

Selam kızlar ben bugün yine 18/6 yapıyorum 16/8 yerine işlerim bitmedi biraz da mecbur kaldım ilk öğünü 14.30 da yiyebildim 😂
Bugün ikinci rekor 7 kilometre yürüdüm belki size komik gelecek ama benim gibi sporda tembel ve yürümekten nefret eden biri için ne anlama geldiğini bilemezsiniz
Akşam menü paylaşacağım yine

Selam kızlar ben bugün yine 18/6 yapıyorum 16/8 yerine işlerim bitmedi biraz da mecbur kaldım ilk öğünü 14.30 da yiyebildim 😂
Bugün ikinci rekor 7 kilometre yürüdüm belki size komik gelecek ama benim gibi sporda tembel ve yürümekten nefret eden biri için ne anlama geldiğini bilemezsiniz
Akşam menü paylaşacağım yine
yoo komik değil çok iyi tebrik ediyorum azminizi maşallah diyeyim .. bende çok severdim ve yürüyüş yapınca daha iyi hissederdim yorulssamda.öyle bi memlekete taşındım ki adım atsan köpek her yer ödüm kopuyor işten eve bile yürümüyorum korkudan.

yoo komik değil çok iyi tebrik ediyorum azminizi maşallah diyeyim .. bende çok severdim ve yürüyüş yapınca daha iyi hissederdim yorulssamda.öyle bi memlekete taşındım ki adım atsan köpek her yer ödüm kopuyor işten eve bile yürümüyorum korkudan.
Hadi ya üzüldüm sokaktaki köpekten ben de korkarım
Ben evde iken arada Leslie filan yapıyordum ama dışarıda yürümeye hep üşenirdim şimdi keyif almaya başladım umarım devamını getiririm

5/6 Menü 18/6
14.30: Etli türlü ve salata
17: 4 yemek kaşığı kısır
19.45: 3 kibrit kutusu Pınar süzme, domates salatalık yeşillik ( kahvaltıyı akşam yaptım yani 😂)
Bu ara yumurta yemek istemediğimi fark ettim ama biraz ilave edeceğim çok tok tutuyor
7 kilometre yürüdüm

Merhabalar bende 12. Günümdeyim bu diyeti uyguluyorum şimdiye kadar 3,5 kilo verdim 74,5 tan 71 e düştüm ilk basta zor gelmesine rağmen herseye alışıyor insan ama benim araöğünüm yok saat 1 ve en son 5-6 arası yeme işim bitiyor ve sonra hiç acıkmıyorum

Merhabalar bende 12. Günümdeyim bu diyeti uyguluyorum şimdiye kadar 3,5 kilo verdim 74,5 tan 71 e düştüm ilk basta zor gelmesine rağmen herseye alışıyor insan ama benim araöğünüm yok saat 1 ve en son 5-6 arası yeme işim bitiyor ve sonra hiç acıkmıyorum
Merhaba 😍

Çok güzel gitmiş kilo tebrikler 👏
Evet ilk başta zor geliyor ama alışılıyor siz 16/8 mi uyguluyorsunuz ?
Ara öğün şart değil zaten bu diyetin en güzel yanı kendinize göre ayarlanabilmesi bence

Tesekkürler 😍 ben 18/6 uyguluyorum öyle basladım öyle gidiyor alıştım kendime yaptığım en güzel iyilik ekmeği komple bıraktım şekeri de onlar sık acıkma sebebim iş meğer şimdi böyle devam hedefim 60

Tesekkürler 😍 ben 18/6 uyguluyorum öyle basladım öyle gidiyor alıştım kendime yaptığım en güzel iyilik ekmeği komple bıraktım şekeri de onlar sık acıkma sebebim iş meğer şimdi böyle devam hedefim 60
Süper herkes kendi dengesini buluyor ne güzel 👏
Gerçekten ekmek azalınca çok değişiyor açılma hissi ben de yaşadım

Merhaba:)
Dün aşırı yorucu bir yolculuk yaptım İstanbul Bursa arası 7 saat sürdü şaka gibiydi🤦🏻‍♀️ Dün hiç su içemedim gerçi migrenden ve bulantıdan yemek de yemedim düzgün. Gün raporu da gece vericem:)

Merhaba:)
Dün aşırı yorucu bir yolculuk yaptım İstanbul Bursa arası 7 saat sürdü şaka gibiydi🤦🏻‍♀️ Dün hiç su içemedim gerçi migrenden ve bulantıdan yemek de yemedim düzgün. Gün raporu da gece vericem:)
Merhaba 😍
7 saat mi yollar o kadar mı dolu 😳
Çok zor olmuştur eminim çok geçmiş olsun Üzüldüm
Toparlanınca haberleşiriz 🥰

Merhaba arkadaslar :)

Izin verirseniz bende aranıza katılmak isterim, yarin aralıklı oruç diyetine başlamayı düşünüyorum. Bana önerileriniz var mi ? :)

Merhabaaaa izin ne demek zevkle bekleriz
Ben ilk sayfa ilk postta çok detaylı açıklamalar yazdım bi göz atman faydalı olacaktır. Yine sorular olursa zevkle yanıtlarız

Burada herkes kendi hayat düzenine uydurabildiğini yapıp, kendi menülerinde kısıtlama yapıyor bir de ilave edebilen spor.Benim tek tavsiyem sabır. Alışmak zaman alıyor ama İnan alışınca çok kolay
Birazdan günlük menümü de paylaşacağım

6/6 Menü 16/8

13.00: 2 kk beyaz peynir, 1 kk kaşar, 5 zeytin, domates, salatalık yeşillik , çay
16:00: 5 kaşık kısır, çay
18: 4 ince dilim karpuz
19.45: Haşlanmış dana eti, salata

Aralarda yeşil çay, kahve, çay, su, maden suyu
7.4 kilometre yürüdüm rekorumu egale ettim 😍

X