Canım selam ne uzatması olur mu burada okuyup paylaşacağız derdimizi sıkıntıyı
Bir de bazen vücuda zaman tanımak gerekir belki adapte olmaya çalışıyor olabilir bu yeni düzen .
1 hafta gerçi çok kısa bir süre menüleri bir değerlendirir misin ? Belki değiştirebileceğin şeyler vardır ? Senin menün var mi diye baktım da ben göremedim istersen burada da paylaş belki senin görmediğin bir şeyi burada hep beraber görürüz ?
Bir de emzirme süreci yeni bitti di mi ? şu an vucüt hormonal olarak da belki bir süreçten geçiyor
[/Q
çok teşekür ederim ilginize aslında yeni değil bu süreç.bilmiyorum neden..ben 12-20 arasında yiyorum .mesela ben bugün
2 su bardağı yeşil çay,
1.5 litre su
4-5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yeşil fasulye
karpuz
1 tane acı biber yedim
öğlen ara öğün meyve yapıyorum
akşamda eve gidince bugün ne yemek yaparım bilmiyorum şuan ama benzer ölçülerde oluyor.ekstra salata da ekleiyor menüye..8 den sonra sade kahve ya da sade soda oluyor içtiklerim .kaçamak hiç yapmadım
yürüyüş yapamıyorum.eve gecince ev işleri yemek saat 22-23 e kadar oturdugum söyleenemez diyebilirm.kızımı uyuttuktan sonra da gücüm varsa ders çalışıyorum.
yarın fiziktedavi randevum var aynı zamanda akapunutrda yapıyorlar rica edicem kendisinden.onu da deneyecem. bu diyetle beraber.belki yardımcı olur