Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

merhaba kızlarr çok yoğun işlr bakamıyrum sayfaya çok üzülüyorum sizleri özleöeye başlıyorum artık çok güzel bişi bence bu : :KK200:
akşamları 2 dilim kepek ekmek yiyorum ben sizce çok mu ?

Benim diyetisyen önce kahvaltı 2 dilim öğlen bir dilim aksam 0 verdi
sonra kahvaltı 1 öğlen 1 verdi

yani aksamları hiç ekmek vermezdi

ben olsam aksam 2 dilim ekmek yemem onu sabah ya da ogleye kaydırırım

Selam kızlar,
Dün akşam yemeğim biraz gece kaldı.kaynanamdaydik.meshur sarmalarından yapmış.dayanamadim yedim yaaaa.cok pişmanım.zaten tartıda pek oynama yok.bir ay oldu oruca başlayalı 3.5 kilo gitti 3 haftada ama son bir haftadır tik yok.biseyleri yanlış mı yapiyorum diye düşünüyorum.suyu arttırmaya gayret ediyorum.bu hafta 3 kez birer saatlik yürüyüşte yaptim ama duraksadım yinede.bide dün gece tartılmak gibi bi hata yaptim 1 kilo fazla çıktı iyice moralim bozuldu.sizler bu tip duraklamalarda neler yapıyorsunuz.biraz tavsiyeye ihtiyacım var.

ben 1 2 3 günlük detox yapıyorum duraklamalarda

ya da

sanki diyette değil mişim gibi dolu dolu yiyorum sadece 1 günlük :) ertesi gün hemen normal düzene dönüyorum:)

Cnm ben hiç kaçamak yapmadım menüleri paylaşıyorum 200 grm almışım görünüyor
Neyse ayda 4 kilo versem yeter bana biranda fazlada vermek istemiyorum 3 haftada 4 kilo oldu
Vücudu çok da zorlamamak lazım
Evet canım kaçamak yok ama şimdi yaptım🤦‍♀️🤦‍♀️
İyi yine zorlamadan ayda 4 kilo gitse yeter bencede👍👍👍
Ay inşallah bende 69 yazarım 😍 bu hafta gene kilitlendi sanki kilo kaybı , gene direnişe geçti.. neyse olsun, kilo gitmesede diğer yararları var.. zamanla kırılır bakalım o inatta
Evet bence de vücut kendini koruyor biraz mutlaka inecektir 👍👍

ben 1 2 3 günlük detox yapıyorum duraklamalarda

ya da

sanki diyette değil mişim gibi dolu dolu yiyorum sadece 1 günlük :) ertesi gün hemen normal düzene dönüyorum:)
Ay ben işte dolu dolu yersem bir daha yapamam hissindeyim durduramam kendimi gibi geliyor 🙈
Bu haftayı bende çok merak ediyorum bakalım ne kadar vereceğim ya da verecek miyim ? 🙏

Birde kızlar farkettiğim birsey ;

Ben uzuuun süre kaldığım kiloyu verirken daha uzun zaman gerekiyor sanki vucüd orayı bir direnç noktası yapmış gibi

Sizde de oluyor mu ?
evet öyle oluyor canım , uzun süre bir rakamda kaldıkça onu kırmak biraz zor oluyor çünkü o kilo oturmuş kilo oluyor ama kırıncada hemen gidiyor kilolar ....

Slm millet...
02/07
14:30 vay vay vay ben kim 25 saat aç kalmak kim anoreksiyaya mı gidiyorum nedir🤣🤣
Tavuk salatası
1 mini dondurma
2 lt su ama 4 e tamamlarım yatana kadar
Yaklaşık 2 saat spor -587kcal
Daha da napsın bu gariban🤓
Günü kapattım bayanlar🤗🤗🤗
Selam canım 25 saat oruç ve 2 saat spor 🤩👏
Daha yapacak birsey yok afiyet olsun bu hafta bence iyi sonuçlar gelecek senden 👍❤️

Bugün ben de erken kapatacağım muhtemelen günü yazayım menümü
2/7 18/6
12.30: 1 kibrit K peynir, 2 hindi füme , bol yeşillik domates salatalık çay
14.30: 10 yeşil erik
17.30 civarı : 5 kaşık barbunya bol salata ve ayran planladım
Çay, yeşil çay, kahve, maden suyu ve bol su içtim ve su ve çay içerim devamında
7 kilometre yürüdüm

Merhaba kızlar bende menümü yazayım bugünkü
saat 13:00 kahvaltı (2 dilim köy peyniri, 7 zeytin, yarım domates, 2 dilim ekmek, 2 dilim karpuz) belki karpuz yemesem daha iyiydi ama geçti artık
saat 14:00 şekersiz Türk kahvesi
saat 15:30 2 adet beyaz nektarin
saat 17:00 (1 kase mantar çorbası, 5 kaşık kuru fasulye, salata, 1 adet lahana sarma)
2,5 litre su, 1 kupa yeşil çay (yeşil çayı günlük içiyorum ve severim), siyah çay
saat 19:00 yürüyüşe çıkıyorum saat 20:30 evdeyim
bende merak ediyorum kilo mu ama tartıya çıkmaya korkuyorum, hemen demorilize olup bırakırım diye
pazartesi sabaha kadar tartılmayacağım inşallah

Merhaba kızlar bende menümü yazayım bugünkü
saat 13:00 kahvaltı (2 dilim köy peyniri, 7 zeytin, yarım domates, 2 dilim ekmek, 2 dilim karpuz) belki karpuz yemesem daha iyiydi ama geçti artık
saat 14:00 şekersiz Türk kahvesi
saat 15:30 2 adet beyaz nektarin
saat 17:00 (1 kase mantar çorbası, 5 kaşık kuru fasulye, salata, 1 adet lahana sarma)
2,5 litre su, 1 kupa yeşil çay (yeşil çayı günlük içiyorum ve severim), siyah çay
saat 19:00 yürüyüşe çıkıyorum saat 20:30 evdeyim
bende merak ediyorum kilo mu ama tartıya çıkmaya korkuyorum, hemen demorilize olup bırakırım diye
pazartesi sabaha kadar tartılmayacağım inşallah
karpuz çok yememişsin yürüyüşün de uzun o da güzel olacaktır👍
Bence de bekle daha erken 😉İnşallah Pazartesi sabaha iyi sonuçlar gelir 🤩🙏

X