- Konu Sahibi antidepresif
-
mrb bende 1 aralıktan beri gebe kalmaya çalışıyorum gebelik bellirtileri var sanki doktora gitsem bhcg kan testi ile hemen belli olurmu daha regli dönemime var ondan önce öğrenmek istiyorum çünkü heyecandan uyuyamıyorum artık yardım edin
mrb bende 1 aralıktan beri gebe kalmaya çalışıyorum gebelik bellirtileri var sanki doktora gitsem bhcg kan testi ile hemen belli olurmu daha regli dönemime var ondan önce öğrenmek istiyorum çünkü heyecandan uyuyamıyorum artık yardım edin
Aralık hüsran. İnşallah Ocak'ta tutar. Hepinize kolay gelsin :)
amin canim bekleyen herkesin yuzu gulsun bu arada bisey sorucam ben ilk defa klomen kullandim igneden sonra boyle ara sira bel agrisi kasiklarimda agr oluyo normalde adetime yakin olurdu benim adetlerimde cok duzenldir igneden sonra boyle olmasi normalmi belim falan agriyinca hamile kaldimi hic dusunemiyorum sanki heran adet olacagim diye dusunuyorumHosgeldin gulpamuk insallah uzun bekleyisin sonunda Rabbim yuzunu guldurur
hoşgeldin,az kalmiş senin,herhangi adet belirtin varmı,heyecanla beklicem
bat ım 12 yada 14 ünde dün erken gebelik testi yaptırdım ama sonuç negatifff....güvenmelimiyim bilmiyorum ama sanırsam kii başka bahara kaldı çocuk işi:):):)
hoşbulduk canım çok az kaldı kırmızı görmek istemiyorum ateşim 37 çıktı bu sabah 1 haftadır kasıklarım ağrıyo ama regldende olabilir umarım bebiş haberi alırız hepimiz
insallah hamilesindir canim, bati ne zamandi
14ünde canım 3. ayım bu denemeye başlayalı ve ilk bebeğimiz olacak
sende durum ne batın ne zaman
benim batimda 15 :-] insallah canim hamileyizdir ikimizde..
ay heyecanla beklicem seni de var mı hiç belirti seninde ilk bebğin mi (belki yazmışsındır ama formu tam takip edemiyorm)
ay heyecanla beklicem seni de var mı hiç belirti seninde ilk bebğin mi (belki yazmışsındır ama formu tam takip edemiyorm)
Bende heycanla bekliyecem canim, evet ilk bebek canim ..
kızlar bende heyecaanla bekliycem sizi hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda:)
dualarım seninle ve tüm bebek isteyen forum güzelleriyle
bizde dün güzel bi haber aldık aslında eltim hamileymiş onunda ilk bebeği :)
saol canım sende durumlar ne ?:)
Ay ne güzel insallah sende hamile kalirsin onunla beraber eslik edersin yaa ne güzel olur eltiler hamis hamis...
dualarım seninle ve tüm bebek isteyen forum güzelleriyle
bizde dün güzel bi haber aldık aslında eltim hamileymiş onunda ilk bebeği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?