Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

doktor gelişimi iyi dedi 24 haftadayım 801 gr boyu da 30-35 cm arası galiba.Gelişimi önde dedi karın boşluğu mu dedi bişy dedi yuvarlak ölçüm yaptı göbekli dedi siz de ne var ne yok doğuran var mı okul başladı artık yorgunum

çok ağırlaştım ben acaba eski hızıma dönücekmiyim filan hem kaanı çok görmek istiyorum off çok karışık duygularr

hemen hemen aynı duygular işte bende en ufak bişeyde nefes nefese kalıyorum dediğin gibi oğlumu görmek ona dokunmak kokusunu çekmek nasıl olduğunu görmek istiyorum

Uyy kurban olduklarımm

o zaten var bebek bende her sabah eşime ben işe gelmiyorum diyorum

hehe bende öyle diyorummm gitmeyelim bugün işe gitmeyelimmmmmmmm die mızmızlanıyorum

ben bende değilim meçhullerdeyimbu sıpa beni yoruyo teyzesi...okuldayım şu an...

hihihhi yerim senide sıpanıda kızzzz özlettin kendiniiiii

günaydın hatunlar nasılsınızzz...
benim dün tüm öğlenim toplantı ile geçti.bugün de bi aşağı bi yukarı hala da yoğunum. bi gireyim dedim bakayım napıyonuz.
didoştan haber yok daha. Fatma inşallah hayırlı haberler getirir bize.
Serappppp hoş geldin kıs. fuli çemkirmiş azcık da ben çemkireyim nerelerdesin, meçhullerde misin
Fulimmm sana da günaydın bacımmm
sabahları kalkmak deil de akşamları ayakta kalmakta zorlanıyorum ben. zaten oğlum sabah 6da uyandırıyor beni e gece 9 da 10 da yatınca da kalkınıyorum ben. ama akşam koltuk, yastık, battaniye üçlüsüne döndüm yine. hoşuma gidiyo o koltuk üzerinde yuvarlanmak
iremikom ben daha sadece 1 penye battaniye aldım o da 10lu setin içinde vardı. ama çok lazım oluyomuş. arkadaşlar bana 2-3 tane al, bi de pike takımı al pikesi de çok kullanışlı oluyo dediler. ben de öle yapıcam.
şimdilik kaçıyom kıslar... sonra uğrarım yine dikkat edin kendinize

hoşgeldin ballı lokmammmmmmm bende iş yerinde 5 ten sonra ağırlasıyorum çok zor geçiyo sonraki 2 saat yata yata doğurucaz bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…