- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.701
yakınımdan olsa ne olacak kuzum resmen kendi gezmesinden gelmiyor ya ki ben teklif etmedim ona kendi dedi ben gelcem diye bekliyorum
bebeğim aslında ikili ilişkimiz çok iyidir ama biraz nerede ne söyleyeceğini bilmez bazen diyorum onada sen varken düşmana gerek yok öyle şeyler söyler dalga geçerama sevmezmiyim can feda onund ahuyu bu deyip kabul ediyorum çok kıskanır evlatlarını mesela kıskanmada sevgi bağlamında yanlış anlaşılmasın dediklerim öyle işte inşallah bizler annelik görevlerimizi hakkıyla yerine getiririz...
oy kıyamam benimkide gezicek yer bulamıyo die bana sarıyo e bende çalışıyorum biliyosunuz c.tesiden c.tesiye görüşüyoruz ama kesmiyo demek
ay ben sizi çok özlemişim yaaaaaaaaaaaaaa
onlar doğuma çok var diye düşünüyo bizim içimizde kopan fırtınayı ne bilsinler, bizde iyice hormonlar yüzünden her istediğimiz anında olsun istiyoz ben henüz bunalıma giremedim ama evde yapılacak işleri düşündükçe yakında patlarım el mahkum bekliyom
aynen canım bakalım biz onların yarısı kadar olabilecekmiyiz annelikte .....
bizde seni tatlım yokluğun hissediliyo hemen
onlar doğuma çok var diye düşünüyo bizim içimizde kopan fırtınayı ne bilsinler, bizde iyice hormonlar yüzünden her istediğimiz anında olsun istiyoz ben henüz bunalıma giremedim ama evde yapılacak işleri düşündükçe yakında patlarım el mahkum bekliyom
aynen canım bakalım biz onların yarısı kadar olabilecekmiyiz annelikte .....
ay ben sizi çok özlemişim yaaaaaaaaaaaaaa
bizde seni tatlım yokluğun hissediliyo hemen
kızlar nasılsınız benim tatlı yiğenlerim nasıl ben ÖZGÜRLÜKKKK die bağırmak istiyorum yaklasık 1 haftadır koca ofiste tek bilgisayarla bütün herkes mikmikmikmik benim bilgisayarda sunu bi yapayım bunu bi işleyeyim şu projeye bi bakalım fenalık geldi şükür az önce herşey normale döndü attım kendimi yanınıza beni merak etmişsiniz sağolun canlarımmm iiyiyiz biz oğluşumla sabah randevumuz var bakalım ne kadar olmuşuz sizler nasılsınız ? ne var ne yok aynur ablam didoşum roseis doğurmadınız demi
Selam kızlar nasılsınız bakalım,fuli gelmiş hoş gelmiş... Dün misafirim vardı cok kalabalık ve gürültülüydü,resmen sinirden ağlıycaktım ya,insanlar cok anlayışsız,k.valideme demişler senin geline gitmek istiyoruz,hemki biliyolar artık son aylara geldiğimi,sorun yaşadığımı.. K.validem durmadan söylüyü gelinim rahatsız ben kıyıp bi iş yaptırmıyom ona diye ama insanlar anlamıyo,gelsinlerde gitsinler dedim artık,yanlış anlasılmasın misafiri cok severim ama adabıyla gelip gidecek insanlar,coluk cocuk gelip evi dağıtıp gitmicekler,birde bağıra bağıra kavga edere gibi konusuyolar ya kafam şişti resmen biz sessiz bi aile olduğıumuzdan alışık değiliz,neyse ki geldi gecti şükür....
Dün akşam da cıktık kalan eksiklerimizi aldık,bana emzlrme sütyeni,camasır gecelik,göğüs pedi,taç,oğluşuma küvet takımı,havlu,biberon,tırnak makası gibi küçük şeyler... Havlu bi tane arkadasım almıstı o biraz sertti ama yedek kullanırım,ben aziz bebenin havlusunu aldım cok yumusak hosuma gitti...
Fulyacım ben hastane cıkısını misket bebe aldım 10lu takım tavsiye ederim,kuması cok yumusak güzel bişi...etiketinde 79tl yazıyodu ama baya bişey almıstık indirim yapmışlardı kaça geldi bilmiyorum... Annem de misketin 5li takımını almıstı25tl,sonra ben de iki tane 5li daha aldım,biri baby center 20tl o da güzel... Bide pamidordan (oralarda pamidor var mı bilmiyorum) krem rengi,papyonlu cok seker bi 5li takım aldım 17tl...
Bu arada annelerden konusulmussizi okurken ağladım.. Benim annem iki adımlık yerdeyken bu ara görüşemiyoruz... Annem ne zamandır göğsüm ağrıyo diyodu dr.a cıkmış,bana hiç demedi,öylesine aradım babam actı tel.hastanedelermiş kalp filmi cekilyo dedi...cıkınca aradılar,anjiyo olması gerekiyomus...cok üzüldüm duyunca rüyalarıma cıkıyo hep... Simdi o film cekilirken uzun süre radyasyon aldığı için dr. Hamile yakının varsa bi süre bi araya gelmeyin demiş.. İki kardesiz Eeeee ablam da bende hamileyiz ve anneme bi faydamız dokunamıyo... Cok zoruma gitti bu durum,2 adımlık mesafede bi zararı olur diye yanıma gelemiyo..... dua edin kızlar,anjiyo olunca insallah işe yarar... Bi sorun olmaz....
sağol cnm insallah gecer dee baska operasyona gerek kalmaz..canım çok geçmiş olsun inş bi sorun çıkmaz en kısa sürede atlatırsınız zor bir süreç ama iyi düşünün ki iyi olsun,benim annecim çok uzaklarda istnbullarda bende gelcek diye gün sayıyorum yakında olup görüşememek daha zor olsa gerek,insanlar anlayışsız benciller kendilerini düşünüyolar sadece öyle olmasa okadar kalabalık toplanmazlardı sende ama neyseki atlatmışsın ama bundan sonra kabul etme bence bol bol dinlenmene bak çünkü artık yalancı ağrılarında başlıcak ...her ne kadar yalancı ağrı deselerde gayet gerçek oluyo bu arada ter boşalıyo üzerimden bana geldiğinde,allah yardımcımız olsun hepimizin..
allah razzı olsun cnm... Tabi sizln durumunuz cok daha zzor... Anne olmak cok baska biseymiş ya... Acıkcası ben oğlumu hissettiğimden beri anneme cok daha fazla baglandım....Fitosum rabbim sifa versin annene uzulme ins damar acilir mudahaleye gerek kalmaz, yakinda bebisinle rahat rahst ziyaret edersin anneni rabbim yeter ki saglik versin bak birde bize yilda bir kere goruyorum desem yeri artik bebisimde olunca iyice zorluycak onlar gelirse ki onlarda zor iste ,.......
Ayy amma da uzun yazdım yine:))) Yarın hayırlısıyla görüşmek üzere kızllar dua edin bizim için. Bu arada Özgecim, benim kızkardeşimle aynı haftadasın ona da erkek demişlerdi ya geçen söylemiştim. Dün gitmiş kız gibi görünüyor demiş doktoru :))) İçime doğan oldu ikinizde de. Onun da seninkiyle yaşıt oğluşuvar...
sağol cnm insallah gecer dee baska operasyona gerek kalmaz..
Evet cnm insanlar halden anlamıyor hiç,ama gercekten misafir agırlamak bize göre değilmiş artık...onu anladım... Oğlusum bile rahatsız oldu dün hiç hareket etmedi,aksam dinlenince hareketlendi yavrum...
Seninle aramızda 6gün görünüyo ama swn sezeryan mı olacaksın az kaldı demişsin ya....
allah razzı olsun cnm... Tabi sizln durumunuz cok daha zzor... Anne olmak cok baska biseymiş ya... Acıkcası ben oğlumu hissettiğimden beri anneme cok daha fazla baglandım....
ablacım özge diye bana dedin sanırım adım öznur ama ben üstüme alınayımDDD.. kardeşin için çok sevindim inşaallah onun da gönlünden geçen gerçek olur bana da aynısı oldu zaten inşaallah benim sevincimi o da yaşarrr... ne güzel onun için de güzel bi sevinç olmuştır byu hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?