Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yakınımdan olsa ne olacak kuzum resmen kendi gezmesinden gelmiyor ya ki ben teklif etmedim ona kendi dedi ben gelcem diye bekliyorum

onlar doğuma çok var diye düşünüyo bizim içimizde kopan fırtınayı ne bilsinler, bizde iyice hormonlar yüzünden her istediğimiz anında olsun istiyoz ben henüz bunalıma giremedim ama evde yapılacak işleri düşündükçe yakında patlarım el mahkum bekliyom

aynen canım bakalım biz onların yarısı kadar olabilecekmiyiz annelikte .....

haklısın canım benimmm hemde çok haklısın...

aynen kuzum ama ben çok ağırlaştım daha sonra nasıl gezicem diye düşünüyorum bide kocam saolsun sıkıştırıp duruyor erkenden çantayı hazırlamak istiyor bir arkadaşımız erken doğum yaptı takık durumda şimdi ona ya erken doğurursam diyeee

[video=youtube;5-Oukg0rWHI]http://www.youtube.com/watch?v=5-Oukg0rWHI&feature=youtu.be[/video]

atem tutem ben seniiii oyyy oyyyyy

Selam kızlar nasılsınız bakalım,fuli gelmiş hoş gelmiş... Dün misafirim vardı cok kalabalık ve gürültülüydü,resmen sinirden ağlıycaktım ya,insanlar cok anlayışsız,k.valideme demişler senin geline gitmek istiyoruz,hemki biliyolar artık son aylara geldiğimi,sorun yaşadığımı.. K.validem durmadan söylüyü gelinim rahatsız ben kıyıp bi iş yaptırmıyom ona diye ama insanlar anlamıyo,gelsinlerde gitsinler dedim artık,yanlış anlasılmasın misafiri cok severim ama adabıyla gelip gidecek insanlar,coluk cocuk gelip evi dağıtıp gitmicekler,birde bağıra bağıra kavga edere gibi konusuyolar ya kafam şişti resmen biz sessiz bi aile olduğıumuzdan alışık değiliz,neyse ki geldi gecti şükür....

Dün akşam da cıktık kalan eksiklerimizi aldık,bana emzlrme sütyeni,camasır gecelik,göğüs pedi,taç,oğluşuma küvet takımı,havlu,biberon,tırnak makası gibi küçük şeyler... Havlu bi tane arkadasım almıstı o biraz sertti ama yedek kullanırım,ben aziz bebenin havlusunu aldım cok yumusak hosuma gitti...

Fulyacım ben hastane cıkısını misket bebe aldım 10lu takım tavsiye ederim,kuması cok yumusak güzel bişi...etiketinde 79tl yazıyodu ama baya bişey almıstık indirim yapmışlardı kaça geldi bilmiyorum... Annem de misketin 5li takımını almıstı25tl,sonra ben de iki tane 5li daha aldım,biri baby center 20tl o da güzel... Bide pamidordan (oralarda pamidor var mı bilmiyorum) krem rengi,papyonlu cok seker bi 5li takım aldım 17tl...

Bu arada annelerden konusulmus sizi okurken ağladım.. Benim annem iki adımlık yerdeyken bu ara görüşemiyoruz... Annem ne zamandır göğsüm ağrıyo diyodu dr.a cıkmış,bana hiç demedi,öylesine aradım babam actı tel.hastanedelermiş kalp filmi cekilyo dedi...cıkınca aradılar,anjiyo olması gerekiyomus...cok üzüldüm duyunca rüyalarıma cıkıyo hep... Simdi o film cekilirken uzun süre radyasyon aldığı için dr. Hamile yakının varsa bi süre bi araya gelmeyin demiş.. İki kardesiz Eeeee ablam da bende hamileyiz ve anneme bi faydamız dokunamıyo... Cok zoruma gitti bu durum,2 adımlık mesafede bi zararı olur diye yanıma gelemiyo..... dua edin kızlar,anjiyo olunca insallah işe yarar... Bi sorun olmaz....

canım benim yoktun bayadır merak ettik bizde neyseki herşeyin yolunda olmasına sevindim oğluşunda sende iyiysen sıkıntı yok,henüz doğurmadık sıramızı bekliyoruz :)) bir aksilik olmazsa son 27 günüm kaldı ama zaman geçmiyor bir türlü,sende dr randevundan sonra son durumu aktar bize merakta bırakma yine :))

canım çok geçmiş olsun inş bi sorun çıkmaz en kısa sürede atlatırsınız zor bir süreç ama iyi düşünün ki iyi olsun,benim annecim çok uzaklarda istnbullarda bende gelcek diye gün sayıyorum yakında olup görüşememek daha zor olsa gerek,insanlar anlayışsız benciller kendilerini düşünüyolar sadece öyle olmasa okadar kalabalık toplanmazlardı sende ama neyseki atlatmışsın ama bundan sonra kabul etme bence bol bol dinlenmene bak çünkü artık yalancı ağrılarında başlıcak ...her ne kadar yalancı ağrı deselerde gayet gerçek oluyo bu arada ter boşalıyo üzerimden bana geldiğinde,allah yardımcımız olsun hepimizin..

Fitosum rabbim sifa versin annene uzulme ins damar acilir mudahaleye gerek kalmaz, yakinda bebisinle rahat rahst ziyaret edersin anneni rabbim yeter ki saglik versin bak birde bize yilda bir kere goruyorum desem yeri artik bebisimde olunca iyice zorluycak onlar gelirse ki onlarda zor iste ,.......

sağol cnm insallah gecer dee baska operasyona gerek kalmaz..

Evet cnm insanlar halden anlamıyor hiç,ama gercekten misafir agırlamak bize göre değilmiş artık...onu anladım... Oğlusum bile rahatsız oldu dün hiç hareket etmedi,aksam dinlenince hareketlendi yavrum...
Seninle aramızda 6gün görünüyo ama swn sezeryan mı olacaksın az kaldı demişsin ya....
allah razzı olsun cnm... Tabi sizln durumunuz cok daha zzor... Anne olmak cok baska biseymiş ya... Acıkcası ben oğlumu hissettiğimden beri anneme cok daha fazla baglandım....

Fuli gelince sayfalar ilerlemiş ne güzel :)) Canım hoşgeldin, bir daha böyle merakta bırakma...Bu arada ben de bebitofun hastane çıkışınıaldım. 10 45 tl. Ama ben mağazadan aldım netten değil. Fakat geçen pazarda bir takım gördüm, yok böyle bir güzellik. 20 parça. Kız için ama ne kadar güzel, ne kadar süslü birşey. 5 li takımlardan da epey aldığım için 90 liraya kıyamadım ona vermeye.sonuçta bir ay anca giyer onları. Ama aklım kaldı. Halin varsa pazarlara da göz at bence. Çok güzel şeyler çıkabiliyor. Bu arada el emeği bebek ürünlerin de beşiğin de çok güzel güle güle kullan inşallah.

Didem ve İrem, lavman her doğumdan önce yapılıyor canlarım. Normal doğumda ıkınırken altına kaçırma durumu oluyor o yüzden doğumdan önce bağırsakları boşaltıyyorlar. Sezercikte ise bağırsakalrın dışarı alındığı için boş olması gerekiyor. Bir de hemen kalkıp tuvalete gitme imkanın olmadığı için. Normal doğumda doğumdan önce yapılıor sadeece. Sezeryanda doğumdan sonra da kullanıyorsun. En azından ben çok kullandım çünkü gaz sancım çok fazlaydı. Sırf gaz çıkmadığı için 7 gün hastanede yattım. neyse korkutmayayım sizi. Herkeste bir olmaz. Ama inşallah hepiniz kolayca sağlıcakla normal doğurursunuz da hemen kalkıp yavrunuza bakarsınız. Benim korkum ne kesilmek ne gaz sancısı, ben de sondadan çok korkuyorum. Bu sefer beni uyuşturduktan sonra takmalarını rica edeceğim. Aklıma geldi de kadın doktor olsun erkek bir yerimi görmesin diye o kadar direttim ama ameliyathanede belki 15 tane erkek oluyor :)) Yani gören göreceğini görüyor :))

Fitoş, Allah anacığına şifa versin. Sen anlatırken ben duygulandım. Benim de annem çok hastalıklarla boğuşuyor Allahtan iki kız kardeşi ona yakın oturuyor. İnşallah seninki de bir an önce iyileşir de güzel haberlerini alırsın. Allah kimseye onların okluğunu yaşatmasın. Fatmacım, fulyacım, arada ana kız arasında çekişme normaldir tabi. Ben annemle bekarken çok tartışırdım. Ona sarılıp öptüğüm nadirdi. Sevmediğimden değil, ilk çocuğuyum. 13 yaşında doğurdu beni. Çok ama çok sever bilirim. Ama aramızda hep adı konmamış bir soğukluk vardı. Ne zaman evlenip anne oldum herşey değişti. Şimdi 35 yaşındayım bebek gibi şımarırım ona. Ama çok uzakta işte. İyiki doktoru dinlemeyip hamileliğimin başında gitmişim yanına. Yoksa hiç gidemeyecektim. O da gelemiyor, hasta kaynanası var.

Başkaaa, yarın kontrolüm var. Kesin doğum tarihim belli olacak bakalım. İnşallah kızım birazcık daha toparlamıştır da doğumda sorum yaşamayız. Çok heyecanlıyım çoook. Artık çingenem kucağımda olsun istiyorummmm :)) Didoş, desene sen nerdeyse 40 haftana yaklaştın. Valla her an gelebilir paşamız. 3500 ü çoktan geçmiştir senin oğluş, için rahat olsun. Bol bol yürü, bol bol sıcak duş al. Duşta göğüslerine masaj yap ki hemen sütün gelsin. Hem doğumu da tetiklermiş bu. Hadi bakalım, hayırlısı olsun hakkımızda.

Ayy amma da uzun yazdım yine:))) Yarın hayırlısıyla görüşmek üzere kızllar dua edin bizim için. Bu arada Özgecim, benim kızkardeşimle aynı haftadasın ona da erkek demişlerdi ya geçen söylemiştim. Dün gitmiş kız gibi görünüyor demiş doktoru :))) İçime doğan oldu ikinizde de. Onun da seninkiyle yaşıt oğluşuvar...

ablacım özge diye bana dedin sanırım adım öznur ama ben üstüme alınayımDDD.. kardeşin için çok sevindim inşaallah onun da gönlünden geçen gerçek olur bana da aynısı oldu zaten inşaallah benim sevincimi o da yaşarrr... ne güzel onun için de güzel bi sevinç olmuştır byu hadi bakalım hayırlısı

evet canım sezeryan olcak 25 eylül dedi dr ama son haftada net belli olur dedi ama ben 25ne hazırladım kendimi 37 bitmiş oluyo herşeyi gelişmiş oluyo sorun olmuyo o yüzden beklemek istemiyorum çok zorlanıyorum çünkü,ben artık kendimi taşıyamıyorum o yüzden kimseye pas vermiyorum gelmesinler şu durumda kimseyi istemiyorum valla sonra heryerim ağrıyo zaten o yüzden sende yüz verme kimseye halden anlamıyolarsa o da onların ayıbı takma kafana sen hamilesin ..

kızlarr herkeslere günaydınn nasılsınız??? aynur abla sen tecrübelisin bişey sorcam ben oğluma gece uyuduktan sonra bez bağlıyorum sabah uyanınca çıkarıyorum o zaman görüyo ve bezi ıslak oluyo.. sence bezin varlığını hissediyo olabilir mi yaa ne zaman gece de açmalıyım altını bi karar veremedim daha 3. günümz bazıları gece çişe kaldır diyo bazıları hiç kaldırma diyo ne yapsam.. kızlar bi fikriniz varsa yorumlarınızı beklerimm

Selam hanımlar nasılsınızz??
DÜn ne çok yazmışsınızz öylee taksik taksit okuyabildim :))

Fulicim hoşgeldinnn topiğe neşe getirdinn.. Beşiğiniz de el emeklerin de hepsi çok güzeller güle güle kullanmak nasip olsun. :)

Fitoşcumm misafir konusu yorucu olmuş doğal olarak ama neyse ki atlatmışsın..Annene çok geçmiş olsunn Allah şifasını versin. Merak etme doğumuna kadar düzelir inşallah da görürsün anneni şu aşamada bebiş herkes için herşeyden önemli durumda. Ne olursa olsun anne yani ne o size kıyabilir ne de siz ona kıyabilirsiniz..

Fatmacım ah bu hamilelik var ya insanı acayip duygusal yapıyor. Senin annenin de illaki vardır bir düşüncesii .. Bende uzak olduğum halde sitem etmedim değill herkes kendi işini düşünüyor ben buralarda yalnızım vs vs düşünceler iştee...

Aynur ablaa bugünün bombası senden gelecek diye bekliyorumm doğum tarihi ne gün senden çok meraklandımmm

Akşamları yürüyüş yapıyorum abla en az yarım saat yürüyorum ama artık iyice paytak paytak oldum kendime gülüyorum yaa.. bir de terlikle gezmek zorunda kaldığım için ayaklarım ağrıyor.. Doğsa da rahatlasam artık ya :)

Öznurcum bu gece bağlama konusunda inan bir fikrim yok tecrübeli annelerimiz yardımcı olacaktır

Aynur ablacım cok doğru allah annelerimizln yokluğunu göstermesin bizlere...insan anne olunca daha bi farklı oluyo annelere karsı...
Eeeee sen belki şimdi doktordasındır,bakalım zeynep narin ne zaman gelecek dünyamıza cooook merak ettim...ayyyy resmen doğum konuşuyoruz artık ya cok heyecanlı,önce didoşla sen sonra roseis,ben,serap,fatma....... Diye gidiyo liste...birer birer dökülcez,doğal olarak muhabbetimiz de değişecek inşallah....
Hayırlı haberlerle gel ablacım...

ROSEİS CNM bundan sonra artık kimseyi kabul edemem zaten kendimze 1cesit yemek yapmak bile zor geliyo artık,değilki baskalarına hizmet etmek,gecti bizden gectiiii....
Senin doğum benden önce olacak o zman cok yüksek ihtimal..cünkü benim simdilik normal gidiyo ve öylede istiyorum ama tabi herseyin hayırlısı oğluşum ve benim için....

Didoşum cok az kaldı cnm sabır...senin tosun bence haftaya gelmek istiycek gibi geliyo bana... Tabi önemli olan sağlıcakla gelmesi....

Bende bugün oğlumun kıyafetlerini yıkıyorum bi makine yıkadım astık,kurusun ütüye başlıcam bugün ne kadar yapabilirsem yapıcam,kalanları da yavas yavas yaparım,önce cantaya koyacaklarımı hallederim sonra da kalanları....ev missssss gibi koktu yıkanınca yaaa cok güzelllll....

Ay bebeğim kusura bakma evet sanaydı sözüm :)))Bu ara kızlarımın adını bile karıştırıyorum ben yahu :)))) Sağol iyi dileklerin için. İnşallah her ikiniz de sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza...Bak vardı yoktu derken 20 haftalık olmuşsun bile.

Doktora gidiyorum az sonra kızlar. İçimde hem sıkıntı hem heyecan var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…