Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Son düzenleme:
ohooo bugun pazar dedim kimse olmaz dedim gelmedim gelmişiniz yine kaynatmışınız bayaa :)) şaka bi yana yoktum bayadır eşimin ailesini ziyarete gittik 2 gün oldu geleli nasılsınız görüşmeyeli herşey yolundadır umarım bu arada ağrılar sızılar başlamış bendede oluyo hergün düzenli kasık ağrım bel ağrım ama geçiyo çok şükür ödüm kopuyo erken olcak diye hatta geçen gece sırt üstü uymuşum daha doğrusu uyurken öyle kalmışım kasığımın ağrısına uyandım çok şiddetliydi öldüm dirildim korkudan,artık zor zamanlar allah sağlıkla zamanında kavuştursun bizi bebişlerimize inş.bu arada sudecim okurken gördüm kuvez falan demişsin de bizim burda bi arkadaş 34 haftalık doğrum yaptı sadece ciğer gelişimi için iğne yaptılar çocuğa kuveze girmedi tabi biraz zayıftı 2330 doğru ama kaçıncı haftada doğarsa kuveze koyuyolar acaba bilen varmı ki allah korusun yaa ..

kızlarr günaydınn nasılsınızzzz biz cuma günü Antalya yolcusuyuz yinee.. bu sene git gel git gel oldu bize.. görümcem nişanlanacak ayın 24 ünde de dönüyoruz geri.. sizler ve bebişleriniz nasılsınızzz.. oğluşuma egemen ismine taktım şimdilik tabi doğuma kadar daha çok değiştirir miyim bilmem de egemen de güzel isim DDD

günaydın kızlarrr

aynur abla ya sen tulum almayın kullanışlı değil demişin ama ben kış bebeği olacak diye aldım valla , birde küçükken kucaklaması rahat olur diye düşündüm niye az kullanılsın ki onlarda 0-3 ay 3-6 ay diye ayrılıyo :44::44::44:

canım tulum bence de çok kullanışlı olmuyo kaç tane aldın bilmiyorum ama daha fazla alma bence . benim oğluma hiç giydiremediğim tulumlar var. bebkler çabuk uzuyo ve o tulumlar da ayaklarından kasıyo çocukları çünkü esneme veya aşağı çekme şansın yok ya. evet çok tatlı duruyolar ama çok fazla kullanılamıyolar.. onun yerine alt üst takımlar çok daha kullanışlı oluyoo

0-3 ay deyince gider 3 ay diye düşünmüştüm ben ya ....

Herkeslere günayydınn :))) Nasılsınız altın kızlar ve pırlanta bebişler...

Sağol ablacım seninde az kalmış dimi doğuma Allahın izniyle eylülde kucaklarsın işallah

Evet canım, az kaldı inşallah. Gün sayıyorum artık. Hesapta Eylül 19 ameliyat günüm. Ama bakalım Zeynep Narin beklemek isteyecek mi :))

Canım küvez işi belli olmuyor. Benim yeğenim 41. haftasında doğdu tam taburcu olacaklardı bebek sarılıktan küveze alındı 9 gün kaldı. Burada takip ediyorum da 34.haftasında doğan küveze girmeyen bebişler var, 38 haftada doğup küveze alınan bebişler de var. Sanırım bebekle alakalı. Bie de artık hastaneler para almak için sudan sebeplerden bebekleri küveze koyabiliyorlarmış...Allah korusun bebişlerimizi.

Canım güle güle giysin cici kızın. Bende 2-3 tane aldım canım. Çok fazla almayın demek istedim. Bebekte tulumu çok seviyorum ama diğerleri kadar uzun süre giydiremiyosun çabuk küçülüyorlar demek istedim. Yoksa tabiki birkaç tane olacak.

Günaydınnn tatlımmm erkencisinn bugünn :) ( ya da ben geç kaldım )
Alp paşaya aldıkların yeterli bence canım aynur ablanın dediği gibi hırka yelek vs eğer büyükler örmüyorsa onlardan almaya çalış en çok lazım olacak şey. bir de ayakkabı (patik diye satılanlardan ) bir iki tane olabilir. E battaniyesi nevresimi küveti şampuanı falan filan onlar varr.
Bak benim kıyafet olarak çok bir şeyim yok. bir tane 10 lu hastane çıkışı, 2 tane 5 li takım. bir tane 3 lü takım. 2 tane çıtçıtlı badi. patik ayakkabılardan , bir kaç tane de yelek, atkısını eldivenini şapkasını kendim örmüştüm. bir tane de büyük battaniyesi var nevresimi filan... 3-6 ay arası ben hiç bir şey almadım annem 2-3 takım almış :) artık bebeğin gelişimine ihtiyacına göre doğduktan sonra alırım. Zaten kilolu olacak gibi benim oğlan aldıklarıma sığarsa iyi :))

Aynen abla bende az bir şey yürüyueyim hemen wc ihtiyacı hissediyorum dışarı çıkmaya bile korkar oldum yarı yolda sıkışacağım diye

Günaydın öznurcumm şimdiden iyi yolculuklar sizeee.. Bu arada oğluşunun doğum günü nasıl geçti?
Egemen ismi güzel ama anlamını da düşün bak bebiş her şeye egemen olmak isteyecek isminin anlamını yaşatacak yani gözün kesiyosa güzel isim :))

Günaydınnnnnnnnn herkese....
Hani kimse yok ya topikte aaaaaaa

irem kızzz amannn göbüşe bak göbüşeee pek tatlı olmuş yaaa

ben kaç tane aldım ki Anne topiğine koycam da bugün kargom gelecek onu bekliyom toplu koymak için ilk önce siz görün o vakit kızçemin tulumları 3 tanesi 3-6 ay diye hatırlıyom :44: BİR TANESİDE AYAKSIZ MIŞ 3-6 AYLIĞIN

Son düzenleme:

evet düşünmek için uzun uzun zamanım var bakalım kararım daha çok değişir benimmm

Canım benim, bence biraz daha çıtçıtlı badi al sen. Uzun kollu yarım kollu sıfır kol. En çok onlar kullanılıyor. Alt temizlerken çok yaramazlık yapıyor bu bebişler. Çabuk pisleniyor. Hergüne bir tane gelecek şekilde al sen yine. Kışın yıkamak kurutmak zor olur tatlım. Maşallah yün işlerini kendin yapmışsın. Ben üç yelek yaptım devamı yok :) Bir battaniye başlaım. Motif işi ağır geldi yarıda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…