- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.041
Evettt Allahın izniyle öyle olacaksın canım. Ama amniyosentez uzmanın nasıl, inşallah işinin ehlidir.
Anladım canım, profösör olması iyi bence de. Evet Allah'a emanet. Kalbimiz bebişinle :)
günaydın kızlarrr
aynur abla ya sen tulum almayın kullanışlı değil demişin ama ben kış bebeği olacak diye aldım valla , birde küçükken kucaklaması rahat olur diye düşündüm niye az kullanılsın ki onlarda 0-3 ay 3-6 ay diye ayrılıyo :44::44::44:
günaydınnnnnnnnn herkese....
Hani kimse yok ya topikte aaaaaaa
canım tulum bence de çok kullanışlı olmuyo kaç tane aldın bilmiyorum ama daha fazla alma bence . Benim oğluma hiç giydiremediğim tulumlar var. Bebkler çabuk uzuyo ve o tulumlar da ayaklarından kasıyo çocukları çünkü esneme veya aşağı çekme şansın yok ya. Evet çok tatlı duruyolar ama çok fazla kullanılamıyolar.. Onun yerine alt üst takımlar çok daha kullanışlı oluyoo
Sağol ablacım seninde az kalmış dimi doğuma Allahın izniyle eylülde kucaklarsın işallah
ohooo bugun pazar dedim kimse olmaz dedim gelmedim gelmişiniz yine kaynatmışınız bayaa :)) şaka bi yana yoktum bayadır eşimin ailesini ziyarete gittik 2 gün oldu geleli nasılsınız görüşmeyeli herşey yolundadır umarım bu arada ağrılar sızılar başlamış bendede oluyo hergün düzenli kasık ağrım bel ağrım ama geçiyo çok şükür ödüm kopuyo erken olcak diye hatta geçen gece sırt üstü uymuşum daha doğrusu uyurken öyle kalmışım kasığımın ağrısına uyandım çok şiddetliydi öldüm dirildim korkudan,artık zor zamanlar allah sağlıkla zamanında kavuştursun bizi bebişlerimize inş.bu arada sudecim okurken gördüm kuvez falan demişsin de bizim burda bi arkadaş 34 haftalık doğrum yaptı sadece ciğer gelişimi için iğne yaptılar çocuğa kuveze girmedi tabi biraz zayıftı 2330 doğru ama kaçıncı haftada doğarsa kuveze koyuyolar acaba bilen varmı ki allah korusun yaa ..
günaydın kızlarrr
aynur abla ya sen tulum almayın kullanışlı değil demişin ama ben kış bebeği olacak diye aldım valla , birde küçükken kucaklaması rahat olur diye düşündüm niye az kullanılsın ki onlarda 0-3 ay 3-6 ay diye ayrılıyo :44::44::44:
bende her gecen gün şişiyorum...yürümek o kadar değil de merdiven cıkarken perişan oluorum...ama sabır az kaldı sağ salim gelsinde canlarımız...
Bende alıyorum da esyaları,cok fazla bilgim olmadan alıyorum. Mesela 1tane 10 lu hastane cıkısı aldım,3 tane 5li takım aldım,1tane 4lü tulum takım aldım,iç zıbınlar,corap,önlük,cıtcıtlı badiler falan... Kıyafet olarak daha neler almam lazım yaaaaa?kafam cok karısık.
Hayır olsun rüyan canım. Aklımız fikrimiz bebek olduğu için o rüyaları görüyoruz :))) 15 cm den büyük insan bile çıkar yahu :))) İnşallah kolay doğumun olacak diyelim. Yanma da baskıdan olmuş demekki. Ben de 10 adım atsam tuvalete gitmek istiyorum. Öksürünce bile çamaşır değiştiriyorum :)) Kızlarım gülüyor beni annem altına yapıyor diye :)
kızlarr günaydınn nasılsınızzzz biz cuma günü Antalya yolcusuyuz yinee.. bu sene git gel git gel oldu bize.. görümcem nişanlanacak ayın 24 ünde de dönüyoruz geri.. sizler ve bebişleriniz nasılsınızzz.. oğluşuma egemen ismine taktım şimdilik tabi doğuma kadar daha çok değiştirir miyim bilmem de egemen de güzel isimDDD
Günaydınnnnnnnnn herkese....
Hani kimse yok ya topikte aaaaaaa
0-3 ay deyince gider 3 ay diye düşünmüştüm ben ya ....
canım güle güle giysin cici kızın. Bende 2-3 tane aldım canım. çok fazla almayın demek istedim. Bebekte tulumu çok seviyorum ama diğerleri kadar uzun süre giydiremiyosun çabuk küçülüyorlar demek istedim. Yoksa tabiki birkaç tane olacak.
Günaydınnn tatlımmm erkencisinn bugünn :) ( ya da ben geç kaldım )
Günaydın öznurcumm şimdiden iyi yolculuklar sizeee.. Bu arada oğluşunun doğum günü nasıl geçti?
Egemen ismi güzel ama anlamını da düşün bak bebiş her şeye egemen olmak isteyecek isminin anlamını yaşatacak yani gözün kesiyosa güzel isim :))
:
Günaydınnn tatlımmm erkencisinn bugünn :) ( ya da ben geç kaldım )
Alp paşaya aldıkların yeterli bence canım aynur ablanın dediği gibi hırka yelek vs eğer büyükler örmüyorsa onlardan almaya çalış en çok lazım olacak şey. bir de ayakkabı (patik diye satılanlardan ) bir iki tane olabilir. E battaniyesi nevresimi küveti şampuanı falan filan onlar varr.
Bak benim kıyafet olarak çok bir şeyim yok. bir tane 10 lu hastane çıkışı, 2 tane 5 li takım. bir tane 3 lü takım. 2 tane çıtçıtlı badi. patik ayakkabılardan , bir kaç tane de yelek, atkısını eldivenini şapkasını kendim örmüştüm. bir tane de büyük battaniyesi var nevresimi filan... 3-6 ay arası ben hiç bir şey almadım annem 2-3 takım almış :) artık bebeğin gelişimine ihtiyacına göre doğduktan sonra alırım. Zaten kilolu olacak gibi benim oğlan aldıklarıma sığarsa iyi :))
Aynen abla bende az bir şey yürüyueyim hemen wc ihtiyacı hissediyorum dışarı çıkmaya bile korkar oldum yarı yolda sıkışacağım diye
Günaydın öznurcumm şimdiden iyi yolculuklar sizeee.. Bu arada oğluşunun doğum günü nasıl geçti?
Egemen ismi güzel ama anlamını da düşün bak bebiş her şeye egemen olmak isteyecek isminin anlamını yaşatacak yani gözün kesiyosa güzel isim :))
irem kızzz amannn göbüşe bak göbüşeee pek tatlı olmuş yaaa
maşallah göbeğine canım. çok büyümüş maşallah :))) güzel de yakışmış yahu :) ayy ne güzel herkes büyütmüş göbişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?