Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar merhabalarrr nasılsınızz??

DÜn misafirim vardı eşimle temizliği yemekleri halletik çok şükür fazla yorulmadım ama artık ayakta fazla duramıyorum ben onu anladım. Bebek idrar keseme baskı yapıyor sürekli wc gitme ihtiyacı hissediyorum. Bir de akşam idrarımı yaparken acayip bir yanma yaşadım dedim kesin enfeksiyon kaptım geçmezse sabaha kadar acile gidecektim bebeğe zararlı olmasın diye. Ama çok şükür ki geçti..

Gece de rüyamda doğum yapacağımı gördüm muayene ediyorlardı beni açılma var mı yok mu diye 15 cm açılmışsın acil doğuma alalım filan aldılar. Ama doğurdğumu görmedim :)) Eşime diyordum bu çocuk erken doğar dedin dedin bak gördün mü erkenden doğacak diye sitem ediyordum

cok sükür abla 30un içindeyiz artık,zaman cabuk mu geciyo yoksa yerinde mi sayıyo anlamıyorum...artık bende ayaklandm cıkıp geziyorum... Oğlusumun eşyalarını alıyorum..dolabı doldurmaya basladık,cantasını hazırlama telasındayım şimdi,1-2 haftaya hazır ederim insallah...
Dün bahsetmişsin abla,toplanmalar kasılmalar oluyo diye bende nerdeyse 22.haftadan beri oluyo o kasılmalar...
Bazı günler cok oluyo,yoruldugum zaman özellikle,bazı günler hiç olmuyo,sırf o kasılmalar yüzünden kac defa acile gittim nst cektiler,şükür gercek sancı cıkmadı,artık alıştım ben...bebeğin cok hareketli olması da yalancı kasılmaya neden olurmus,ebe öyle demişti bana...

aynen didoşum ya bizz ailecek büyüdük... Oğluşum,ben ve eşim... Baskül ailesi olcaz nerdeyse:)
ama ben diyete başladığımdan beri toplamda 2ayda 3kilo aldım,normalde ayda 3-4 alıyodum iyi oldu yani...ama maşallah paşam güzel gidiyo...
Sizz nasılsınız bakalım hazırlıklar tamam mı canta hazır mı?

Maşallah canım size. :) senin kilo alımın yavaşlamış işte ne güzell darısı bana olsun :))
Bizim hazırlıklar bitti gibi canım çantamız hazır bir iki koyacağım kaldı. Beşiğimiz kıyafetleri her şeyi alındı çok şükür. Sıra sıpamızıın doğmasında :)) son haftalarım artık çok zorluyor beni yataktan kalkarken bile eşim yardım ediyor. eğilmek yok yürümek yok öylee gidiyor iştee

bende her gecen gün şişiyorum...yürümek o kadar değil de merdiven cıkarken perişan oluorum...ama sabır az kaldı sağ salim gelsinde canlarımız...
Bende alıyorum da esyaları,cok fazla bilgim olmadan alıyorum. Mesela 1tane 10 lu hastane cıkısı aldım,3 tane 5li takım aldım,1tane 4lü tulum takım aldım,iç zıbınlar,corap,önlük,cıtcıtlı badiler falan... Kıyafet olarak daha neler almam lazım yaaaaa?kafam cok karısık.

canım beni aynı doktor yanılttı ama şimdi bile kesin konuşmadı çıkıntı vardı ama dedi kızlarda da genital bölge bazen böyle görünebiliyor ama erkek dedi. yine de alışverişe başlama dedi. ama ben artık erkek diye düşünüyorum isim arıyorum bakalaım. isimler güzel başka aklına gelirse bekliyorum yinee

ben de onu diyecektim unuttum, evet birbirlerine arkadaş destek olurlar. Araları da çok yok. Benim kızlarım da öyleydi, şimdi iyyiki ikisini de peşpeşe yapmışım diyorum. Başka kimseye ihtiyaç duymuyorlar.

evet abla insan farklı olsun da istiyo da aynı olmasının da böyle bi güzelliği var o günleri de görürüm inşşallahhhhh.. He aklıma geldi senin kardeşin de hamileydi di mi yanlış hatırlamıyosam o nasıl bebişler iyi mi???

Canım kardeşime iki doktor mol gebelik teşhisi koydu. Sonra ilk doğumunu yaptığı doktora gitti. Meğer bebek tekmiş başka yanında kist bile yokmuş :))) Şimdi 10 haftalık oldu bile.

Fitoş, evet hareketli bebeklerdekasılma daha çok olurmuş ama benimki son zamanlarda biraz değişik. Kasıklara baskı yapıyor, bir kaç saniye nefesim kesiliyor. Doktora daha soramadım, hiç nst ye de girmedim daha. 36 yı bir geçsem, bebeğin kilosu da 2500 ü geçse ohhhh diyeceğim. Maddi manevi küvez işinden korkuyorum.

bENCE KIYAFETLERİN YETERLİ CANIM. zATEN İHTİYAÇ DUYDUKÇA YENİLERİNİ ALACAKSIN. Tulumlar var ya hiç kullanışlı değil. Bebek çabuk büyüyor belki bir defa bile giydiremiyorsun. Takımlarını alırken de patiksiz de al bir kaç tane. Bebek uzasa bile giydirebiliyorsun bir süre da. Ayaklı olunca giydiremiyorsun. Kışlık yelek ve hırka al, penye ve yün olsun. Malum kış bebeği. dışarı çıkarken giydirmek için bere ve atkı, aklıma geleenler bunlar canım.

aaaaa gerçekten mi işe bak sen yaa doktorların da ne yaptığı belli değil.. çok sevindim sağlıkla büyüsün inşaallahhh

tamam abla sağol bi kaç da patiksiz pijama bakayım bari... Sonra 3-6 aya başlarım yavastan... Hırka falan yaz olduğu için pek göremedim,onu da artık buldukca alırım...

tamam abla sağol bi kaç da patiksiz pijama bakayım bari... Sonra 3-6 aya başlarım yavastan... Hırka falan yaz olduğu için pek göremedim,onu da artık buldukca alırım...

Ben de hazır hırka alamadım, kendim ördüm :) 3-6 ay ben de aldım bir kaç parça. elimizin altında dursun. Güle güle kullansın bebişin cicilerini canım.

Hayır olsun rüyan canım. Aklımız fikrimiz bebek olduğu için o rüyaları görüyoruz :))) 15 cm den büyük insan bile çıkar yahu :))) İnşallah kolay doğumun olacak diyelim. Yanma da baskıdan olmuş demekki. Ben de 10 adım atsam tuvalete gitmek istiyorum. Öksürünce bile çamaşır değiştiriyorum :)) Kızlarım gülüyor beni annem altına yapıyor diye :)

Ablacım Allah razı olsun senden de kızlarından da.. :Yazdıklarını okurken tüylerim diken dikenoldu gözlerim doldu Allah hepimizin dualarını kabul etsin ben de akşam çok çok duA ettim

Ablacım Allah razı olsun senden de kızlarından da.. :Yazdıklarını okurken tüylerim diken dikenoldu gözlerim doldu Allah hepimizin dualarını kabul etsin ben de akşam çok çok duA ettim

Amin canım. İnşallah dualarımız kabul olur, bebişin sağ salim haberlerini alırsın. İçini ferah tut. Sırf bu yüzden şu taramalara gıcık oluyorum. Ben de yaptırdım ama doktor ısrar ettiği için. En iyisi hiç kafa bulandırmamak. Kolay elde etmedin bu bebeği sen, dirençlidir o merak etme. Üzmeyecek annesini inşallah.

İnşallah ablacım dedğin gibi üzmez annesini.SAbredeceğiz artık daha bayramı da geçireceğiz haftaya pzt gideceğim kurbanlık koyun gibi sonra da sonuçları alacağız sonra da dünyanın en mutlu insanı olacağım Allahın izniyle

Evettt Allahın izniyle öyle olacaksın canım. Ama amniyosentez uzmanın nasıl, inşallah işinin ehlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…