- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.001
canım emin ol ben bu testleri yaptırırken dr kesin sonuç değil dedi..negatif çıkar pozitif olabilir pozitif çıkar negatif olabilir dedi...hatta yaptırmayabilirsin de dedi...kesin bir garantisi yok anlayacağın...sen kendini üzme...bak bebikinde üzülür yoksa annesi...emin ol hiç bişi çıkmayacak...
benim doktorum benim doktorum....sezeryana tamamen karşı...olabildiğince zorlayacam hayati tehlike olmadığı müddetçe sezeryanı aklından çıkar dedi...
gel gel göbüşe gel...maşallah kuzu ya...nerelerden nerelere geldik...kesenin boyunu ölçüyorduk..geeçende kalktım totomun boyunu ölçtüm ne kaddan büyümüş diye...
bu sene erkekler aldı başını gidiyo canım..mevlam analı babalı sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsün kuzunu...
canım emin ol ben bu testleri yaptırırken dr kesin sonuç değil dedi..negatif çıkar pozitif olabilir pozitif çıkar negatif olabilir dedi...hatta yaptırmayabilirsin de dedi...kesin bir garantisi yok anlayacağın...sen kendini üzme...bak bebikinde üzülür yoksa annesi...emin ol hiç bişi çıkmayacak...
canım sen sakın üzme kendini benim de bi arkadaşım aynı durumu yaşadı ve şimdi maşallah sapasağlam bi oğlu var.. bak b urda herkes bunun örneklerini veriyo bu sadece bi ihtimal sen içini ferah tut duanı eksik etme.. bizim de dualarımız seninle şu mübarek günlerde hayırlı haberler alırsın inşallah.. biliyorum çok zor ama stress yapmamaya çalış bak herkes böyle bi risk ihtimaliyle sağlıklı bebekler doğduğunu söylüyor.. inşallah senin kuzun da sağlıklı mutlu bi bebek olacak.. yarın gece kandil senin için hepimiz dua edicez.. allah ım bebeğine sizinle birlikte sağlıklı bi ömür versin inşaallahhhh
ablacım aslında normal yapabilrisin bi çok örneği var 2. yi yada 3.yü normal yapan sezeryandan sonra
kızlar bana sürpriz oldu size de olacak mı bilmem ama bi paşa da bana geliyoo öpüyorumm
sağolun hepiniz.. İnşallah birşey çıkmayacak ama işte eşimin dediği gibi en kötüsü geliyor aklıma hep ... amniyosentezin de düşük riski var.200 de 1 risklymiş.
Bugün kandil hepinizin kandili mübarek olsun.Zaten söylemişsiniz ama ne olur bu gece dualarınızda unutmayın
beni ben Elif.. Allah'a dua ediyorum inşallah amniyosentezden bebğime zarar gelmez ve de sonucu iyi olur bebeğimçok sağlıklı olur
benim doktorum benim doktorum....sezeryana tamamen karşı...olabildiğince zorlayacam hayati tehlike olmadığı müddetçe sezeryanı aklından çıkar dedi...
gel gel göbüşe gel...maşallah kuzu ya...nerelerden nerelere geldik...kesenin boyunu ölçüyorduk..geeçende kalktım totomun boyunu ölçtüm ne kaddan büyümüş diye...
bu sene erkekler aldı başını gidiyo canım..mevlam analı babalı sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsün kuzunu...
Canım elbette dua edeceğiz sen ve bebeği için. Amniyo sentezi çok iyi bir yerde yaptır mutlaka. İnsanız aklımıza hep en kötüsü gelir. İyi düşün, kendine bu 10 günü zehir etmemeye çalış. Çok dua et canım. Bol bol ayetel kürsü oku bebeğine. Bu gece bol bol "ya mubdi" çek. Bak göreceksin o testten sapasağlam çıkacak bebişin Allahın izniyle. Seni de bebeğini de Allaha emanet ediyoruz...
Hayırlısı olsun canım, öğrendi ya sonunda :) Ama sen yine de hemen alışverişe başlama, yanılma payı olabilir.
kızlarr bebeğimin cinsiyetini soranlara söylüyorum böyle erkek olduğunu duyunca sanki beni teselli etmeye çalışır gibi davranıyolar sinirlerim bozuluyor.. siz de yoksunuz bugün çok gerildim içim bi tuhaf oldu.. sevincimi yarım bırakıyo bazı insanlar yaaaaaaaaaaa
her namazın ardından gözlerim dolu dolu yalvarıyorum zaten Allaha
"ya mubdi "demişsin tesbih çeker gibi değil mi abla? sayısı var mı?
tamam internetten buldum "Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp “Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
kızlarr bebeğimin cinsiyetini soranlara söylüyorum böyle erkek olduğunu duyunca sanki beni teselli etmeye çalışır gibi davranıyolar sinirlerim bozuluyor.. siz de yoksunuz bugün çok gerildim içim bi tuhaf oldu.. sevincimi yarım bırakıyo bazı insanlar yaaaaaaaaaaa
aynısı benim de başıma geldi: Cinsiyeti belli mi? -evet erkek olacak -hımmm olsun iyi
insanı gıcık ediyorlar ne saçma
Bunu genelde kız annelerine yaparlar yahu kuzum :)))) Şimdi de erkeklere mi başladılar :))) Desinler boşver. Bir de beni düşün. Üç kız peşpeşe olunca millet neredeyse acıyarak bakıyor duyunca(( Ben de çok takmıştım o teselli laflarına ama şimdi aldırmıyorum...Allah ne severse onu verir, bize neyi uygun görürse onu gönderir. Erkeği olanın başı göğe mi ermiş, kızı olanın çapları mı artmış...Allah sağlık versin de, gerisi boş...
evet abla bana da yaptılar walla.. insanın ister istemez canı sıkılıyo ama ben de şimdi daha iyiyim iki tane oğlum olacak birbirleriyle arkadaş olacaklar inşallah.. allahım ikisine de güzel bi ömür versin inşallah.. tabi herkesin evladına da aynı şekilde kuzucuğuma isim bulmaya çalışıyorum şimdi de
kızlar bana sürpriz oldu size de olacak mı bilmem ama bi paşa da bana geliyoo öpüyorumm
Selam kızlar,uzun zamandır giremedim,evimde netim yok,telefondan yazıyodum,tel de de internet paketim bitince yazamadım,şimdi yeni paket yaptım...
Nasılsınız bakalım,herkes kocaman olmuş maşallah,hayırlı doğumlar hepimize insallah..
Biz iyiyiz cok şükür,oğluşumla büyüyoruz işte... Evdeyİz Durmadan rapor yeniliyoruz,ama az kaldı doğum iznime...
Cok özledim sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?