- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.781
iyyim canım sen nasılsın. maşallah oğluşuna
benimki de iyi canım tepip duruyo. 10 dk önce durdum karnımı seyrettim. çok güzel bi his. karnım pıt pıt atıyo o vurdukça. zor tutuyom kendimi bazen gözlerim doluyo
perşembe tetenos aşımı da oldum allaha şükür büyük bi sıkıntı yaşamadım.
şimdi 6 ağustostaki dr. randevumu ve 13 ağustostaki ayrıntılı ultrasonumu bekliyom.
ekim analarına çok takılmayın kıs uğrayın buralara da
yaaa ne enerji amaaaa... pilim bitti şu saatlerde. eve gidince yemekle uğraşmıycam Allahtan iftar davetimden kalan yemekler var. ama bi komşumuzun babası vefat etti ona açma yapıp götürcem. bizim izmirde adettir. ölü evinde yemek felan pişmez eş dost getirir. zaten ev sahibinin acısı var bi de telaşla uğraşmasın diye. burda öle bi adet yok da ben memeleketimin adetlerini sürdürüyom işte. sana da ütünde kolay gelsin canım.
evetttt oğluşum büyüyo. geçen ayki kontrolden bi şey anlamadığım için hem bu ayki kontrolü hem de ayrıntılıyı sabırsızlıkla bekliyomkız tubiş senin bebeğinde kocaman oldu ya ayrıntılıya giriyosun artık nasıl heyecanlı ne güzel bir duygu hele hareketini hissetmek çok güzell
kızlarr ben de bebişimin hareketlerini hissetmek istiyorum artıkkk ama az kaldıı yakında hissederim inşallah.. eğer sürekli ultrasonda gördüğümüz gibi olursa bu minik beni uyutmaz bileeeDD
kızlar kızlarr sesimi duyan var mııııı nede kimsecikler uğramamış bugünn???:44::44::44:
Fulya ortalardan iyice kayboldu onun yeni eleman işi öğrenemedi galibaa:44:
fitoşş sen de hiç uğramaz oldunnn merak ediyorum seni ne alemdesin?
Aynur abla bugün kontrolün vardıı ne yaptın ne dedi doktor ???
Ben bugünümü resmen mutfakta harcadımm.. Dün eşim tutturmuş yemek yapmıyormuşum beceremiyormuşum da şöyle de böyle dee.. Geçen gün yeni bir çorba tarifi denemiştim arkdaşım çok methetmişti yapayım dedim yaptım ama hoşumuza gitmedi ondan dolayı yemek yapmıyor beceremiyor oldum.. Bende bugün sabahtan kalktım dolapta ne var ne yok döktüm misafir gelecekmiş gibi yemekler yaptım bir de su böreği yaptım (daha önceden yapacam dediğim için) . Eşimi de gündüz aradım dedim mutfakta uğraşıyorum bugün akşama iyice acık öyle gel o yemekler yenecek ona göreBakalım akşam gelince ne diyecek yaptıklarımaa bunları da beğenmezse ona bi daha yemek yok otursun soğan ekmek yesin
kızlar kızlarr sesimi duyan var mııııı nede kimsecikler uğramamış bugünn???:44::44::44:
Fulya ortalardan iyice kayboldu onun yeni eleman işi öğrenemedi galibaa:44:
fitoşş sen de hiç uğramaz oldunnn merak ediyorum seni ne alemdesin?
Aynur abla bugün kontrolün vardıı ne yaptın ne dedi doktor ???
Ben bugünümü resmen mutfakta harcadımm.. Dün eşim tutturmuş yemek yapmıyormuşum beceremiyormuşum da şöyle de böyle dee.. Geçen gün yeni bir çorba tarifi denemiştim arkdaşım çok methetmişti yapayım dedim yaptım ama hoşumuza gitmedi ondan dolayı yemek yapmıyor beceremiyor oldum.. Bende bugün sabahtan kalktım dolapta ne var ne yok döktüm misafir gelecekmiş gibi yemekler yaptım bir de su böreği yaptım (daha önceden yapacam dediğim için) . Eşimi de gündüz aradım dedim mutfakta uğraşıyorum bugün akşama iyice acık öyle gel o yemekler yenecek ona göreBakalım akşam gelince ne diyecek yaptıklarımaa bunları da beğenmezse ona bi daha yemek yok otursun soğan ekmek yesin
ben duydum bacımmmmm...
normalde mesai bitti de akşama iftar münasebetiyle bi kaç saat daha işteyim...
benim kocam yemek yapma biçimime laf etmez (etmemeyi öğrendi) ama dalgasını da geçer. kafama göre bi şey yaptığımda daha doğrusu uydurduğumda olmamış veya misafir menüsüne eklenir diye not verir. ilk yıllar ben de zorlandım. ama şimdi rahatım. netice itibarıyla bi günümüz bi günümüze tutmayabilir hele şimdi hamileyken. azcık hoş görsünler canım ne demek yoruluyoruz, hormaonlardan zorlanıyoruz.
ama maşallahh didoşum su böreğine. ben hiç denemedim beceremem gibime de geliyor. ama gözümü karartıp bi günümü harcıycam deneycem. ak mı olur çamur mu allah kerim
Herkese merhaba öncelikle :) Nasılsınız bakalım cici anneler...
Didoşum merak etmişsin hemen cevaplayayım tatlım. Doktor beş dakika ya baktı ya bakmadı. Zeynep yüzüstü yatıyordu yine, koca poposundan başka birşey göremedik :)) Kuzucuğum bir haftada maşallah 300 gr almış ve 5 cm büyümüş. 1600 gr, 41 cm ölçüleri. Geçen pazartesi bakıldığında 1300 gr 37 cm idi. Doktor hiçbir şey söylemedi. Ben kendi kendime sevindim tabi :)) 15 gün sonra yeniden çağırdı. Artık ayda iki kere kontrol edecekmiş. Sormak istediğim hiçbir şeyi soramadım yine. Çok iyi, arkadaş gibi içten ve güler yüzlü bir doktor. Bir yıldır alıştım da. Ama galiba başka bir doktor daha araştıracağım ben, hiç açıklama yapmıyor, beni aydınlatmıyor. Herşey iyi deyip geçiştriyor. En kötüsü de daha ben yattığım yerden kalkmadan başka hasta alıyor. Hep acele hep acele yani. Nerdeyse pantolonumun düğmesini çıkışta koridorda ilikleyeceğim :)))) Benden böyle canım. Ha bir de bende kasık sancıları başladı iki gündür. Batıp geçiyor...Bebek de maşallah çok hareketli, resmen iç organlarım acıyor tekmeleyince. Bir onu sorabildim işte. Dün gece 12 den 5 e kadar uyumadım dönüp durması yüzünden, sordum hareketli olması bizi mutlu eder dedi. İnşallah hep böyle olur dedi. Mercimek çorbasına devam artık, şekerimi yükseltmeyen bebeğimi büyüten bir şey buldum sonunda :))) Bu arada bir haftada 500 gr almışım. 300 ü kıza, 200 ü bana :))))) İnsan kilo aldım diye sevinir mi, ben seviniyorum işte...
günaydınn sessiz topikkkkkkkkkkk
Günaydın tubişimm dünkü iftar maceranız nasıl geçtii kurum olarak :)
Günaydın Öznurcumm nasılsın senin kuzucuklar nasıll??
merhaba ablacım. maşallah Zeynep Narine. ama o kadar kıpırda kıpırda anneni uyutma ondan sonra git dr.da totoşunu dön. oldu mu yaaa... neyse sağlığı yerinde olsun da, varsın totosu görünsün. maşallah kilo da almış bu hafta. allah daha çok tombik tombik etler nasip etsin prensesimize.Herkese merhaba öncelikle :) Nasılsınız bakalım cici anneler...
Didoşum merak etmişsin hemen cevaplayayım tatlım. Doktor beş dakika ya baktı ya bakmadı. Zeynep yüzüstü yatıyordu yine, koca poposundan başka birşey göremedik :)) Kuzucuğum bir haftada maşallah 300 gr almış ve 5 cm büyümüş. 1600 gr, 41 cm ölçüleri. Geçen pazartesi bakıldığında 1300 gr 37 cm idi. Doktor hiçbir şey söylemedi. Ben kendi kendime sevindim tabi :)) 15 gün sonra yeniden çağırdı. Artık ayda iki kere kontrol edecekmiş. Sormak istediğim hiçbir şeyi soramadım yine. Çok iyi, arkadaş gibi içten ve güler yüzlü bir doktor. Bir yıldır alıştım da. Ama galiba başka bir doktor daha araştıracağım ben, hiç açıklama yapmıyor, beni aydınlatmıyor. Herşey iyi deyip geçiştriyor. En kötüsü de daha ben yattığım yerden kalkmadan başka hasta alıyor. Hep acele hep acele yani. Nerdeyse pantolonumun düğmesini çıkışta koridorda ilikleyeceğim :)))) Benden böyle canım. Ha bir de bende kasık sancıları başladı iki gündür. Batıp geçiyor...Bebek de maşallah çok hareketli, resmen iç organlarım acıyor tekmeleyince. Bir onu sorabildim işte. Dün gece 12 den 5 e kadar uyumadım dönüp durması yüzünden, sordum hareketli olması bizi mutlu eder dedi. İnşallah hep böyle olur dedi. Mercimek çorbasına devam artık, şekerimi yükseltmeyen bebeğimi büyüten bir şey buldum sonunda :))) Bu arada bir haftada 500 gr almışım. 300 ü kıza, 200 ü bana :))))) İnsan kilo aldım diye sevinir mi, ben seviniyorum işte...
iyiler canım benim minnoşlar paşamız anneannesi dedesiyle oynuyo beni gözü göörmüyo diğeri de içerde kendini hissettirmeden takılıyo bakalım.. cuma görcem inşallah kuzucuğumu
Teşekkür ederim kızlar. Doktor bu saatten sonra kolay kolay yüzünü dönmez dedi. Yani görebilene aşk olsun :) Tuğbacım maşallah senin bebiş de ne kadar büyümüş. Zaman sanki bir bana geçmiyor :)
Didemcim, stres sancıyı tetikler bebeğim, sıkma canını. erken doğuranları görünce bizde öyle olacağız sanıyoruz ama biliyorum. bende de var o his.
Didoş KPSS açıklanmış naptın kuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?