Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam hanımlar hava çok soğuk termofora yapışık yaşıyorum resmen. bu havada nasıl bebeğe çalışılır bilmiyorum hele hele bi süre kalkmdan nasıl beklenir donmadan onu da bilmiyorum. ağdaya gitmem gerek ona bile cesaret edemiyorum söylemesi ayıp :))

herkese kocaman kokulu kokulu öpücükler iyi bakın kendinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutun çalışmaları aksatmayın,geldim ama kimseyi yakalayamadım herkes gitmiş neyse anticiğim çoookk geçmiş olsun bu arada sanada,birde sudemerveden haberi olan varmı çoktandır yok merak ettim

hepimiz için hayırlısı olsun,acayip bi baş ağrım var karnıma ve mideme kramplar giriyo.genelde günümden bir iki gün önce olurum,ilk kez geciktim

burdaki herkez gibi bende aylardır bekliyorum,yok yumurlama günleri yok testler,bu ay artık hiçbirine dikkat etmedim.ama adetim biter bitmez başladık.hepımiz için hayırlısı olsun.eşimi bekliyorum test getirsin diye.dün sabırsızlıkla getirmesini bekledim,getirdiği test bozuk çıktıBu akşam sağlamını getirirse sonucu hemen yazarım.ama bişey söyliyim bu site bana ugurlu geldi.aylardır okuyodum,belirtisi olanları takip ediyodum,bu ay bende yazmaya başladım,ilk defa günüm 3 gün geçti

kızzzzzlaaarr nasılsınız. hafta sonu kimsecikler yok. ben de iyileşiyorum. inşallah son adetm olur bebişten önce. ben de çalışmalara başlıyorum bu hafta. ama bizim kıyamet yılbaşında kopacak. he he yeni yıla iş üstünde girmemiz lazzım
ocak ayı yaklaşıyor. BATlar yaklaşıyor. hadin bakalım iyi haberleri arka arkaya verelim inşalllah. hepinizi öpüyom çok çok yarın görüşmek üzere

benim bat 10 ocak doğum günüm Allahım doğum günümde bir hediye verir bana ben bu ay çatlatma iğnesi vurundum bakalım hayırlısı

hadi bakalım senıde sahalara bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…