Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu ovulasyon testlerini siz kaça almıştınız(kullananlar). ilk baktığım 41, .. lira. çok pahalı değil mi?
salıhacım yazdıklarını okudum ve cok uzuldum bı zmanlar bende senın gıbıydım bebegı olanları gorunce uzuluyodum sımdı 5 yasında bı evladım var ıkıncı dusunuyorum am aolmuyo gene uzuluyorum senı cok ıyı anlıyorum ama ınsallah bebegını kucagına alınca bu uzuntulerının hepsı gıder uzme kendını 41 tl bencede cok 20 falan duymustum bena.s.a.s.
kızlarrrrr biraz önce adet oldum :çok üzgünüm:
çokkkk karnım ağırıyo. kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa o zamah olsun.
kasım ayınıbeklicem allahın izniyle:Saruboceq:
arkadaşlar bu ovulasyon testlerini siz kaça almıştınız(kullananlar). ilk baktığım 41, .. lira. çok pahalı değil mi?
merhaba bayanlar.. beni de ekler misiniz ekim listesine... tahminen 28 ekim bir daha ki adet tarihim..
çok moralim bozuluyor olmayınca... hepiniz için durum aynıdır, ama o kdar çok üzülüyorum ki... 2 yıllık evliyim, 15 ay önce kürtaj oldum, kese bozulmuş dediler...haziran ayında kontrol için doktora gittik, testler yapıldı, sorun yok. haziran ayından bu yana tekrar deniyoruz. adetim düzensiz, en ufak streste hemen aksıyo.yaz tatilinde olmadı, çalışma da yapamadık. eşimin memleketindeydik
etrafta olanları duyunca hem seviniyorum, hem benim olmadığı için çok üzülüyorum.. eğer olursa , nispet yapar gibi zırt bırt onlar gibi hamileyim diyip ortalarda gezinmiycem, benim yaşadıklarımı başkasına yaşatmayacağım.
bi de ben ilçede çalışıyoum, burda sormadım ama konya da 2 eczaneye ovulasyon testi sordum, ne olduğunu bile bilmiyorlar. bulursam ovulasyon testi alcağım.
saliha öncelikle aramıza hoşgeldin ve çok çok geçmiş olsun bende 6 ay önce düşük yaşadım ve şuan tekrar düşünüyoruz.artıkhayırlısı herkesin hakkında. inşallah hamiş kalırız..
kızlarrrrr biraz önce adet oldum :çok üzgünüm:
çokkkk karnım ağırıyo. kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa o zamah olsun.
kasım ayınıbeklicem allahın izniyle:Saruboceq:
azizecim hayırlısı canım inşallah bu ay olur...
bulutcum özel hastane falan yok mu orada yaptır kan testini...siznir oluyorum ya bende burada devlet hastanesine gittim kayıplarım olduğunu söledim riskli oluyor dedim sen git dedi dr sinir oldum..hepimiz biliyoruz kan testinde özellikle gün geçmişse çıkıyor...yapsalar bişey kaybedecekler sanki...
salihacım canım öncelikle geçmiş olsun..sen kürtajdan sonra niye ara verdin ki gerek yoktu...sen stres yapmadan çalış...testide gg den al oradakiler daha çok ve ucuz..