Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar selamlar nasılsınız
azizecim bravo valla ben adet günümü bile beklemiyorum ama bu ay beklicem
inşallah tabi

merhabalar..............
azıze bakıyorum daha gelen giden yok ne guzel kendımızden cok seni merak eder olduk umarım oğlunun o cok beklediği kardeş yola cıkmıştır.....

slm kızlar opuyorumnanaktanbu arada bir hamilemiz varmış hayırlı olsunopuyorumnanaktan

beklemek en iyisi kesin sonuç alabilmek için. eşime kalsa akşam nöbetçi eczaneye gidip test alıcaktı zor ikna ettim valla. şimdide telefon ediyo akşama test yapalım diye. olmaz diyorum karalıyım beklicem. sende bekle canım acele etme.:lepi:
kızlar selamlar nasılsınız
azizecim bravo valla ben adet günümü bile beklemiyorum ama bu ay beklicem
inşallah tabi

merhaba kızlar benide eklermisiniz 15 ekim adetim işallaah bu ay hepimiz hamile kalırız

merhaba tatlım...bekliyorum. sen nasılsın canım.

iyi canım yaa hersey aynı sadece adetımı beklıyorum 4-5 ekim gibi gelir sonrasında denemeyı bırakıyoruz nasıp ne diyim..
30 eylul de betahcg 1.6 cıkmıstı sanırım yarın adet olurum yaza artık hayırlısı......

ben değil eşim erteledi ne dediysem olmadı kararı kesınmiş on gundur bu konu konuşuluyor evde
artık birbirimize karsı kırıcı olmaya başladık....
zorla hıçbirsey olmuyor ne yapayım zaten bu saatten sonrada benım yapacagım bişey yok ben hiçbir sekılde korunmuyorum artık korunan o....

canım üzüldüm ama birbirinizi kırmayın
herşeyin başı sağlık sonra bebiş gelir inşallah

canım yaa çok üzüldüm senin için:sinifsinif: kimbilir nekadar çok istiyosundur...eşin neden istemiyo tatlım yaa? daha ilk olucak hemde:uhm:

selam kızlar
benim de bitse de şu adet başlasak çalışmaya:kedi:
tabi yine eşime korunuyorum dicem
bu ay da olmazsa öbür ay
ona da söylücem bebek yapalım diye
onun da haberi olsun artık

bu senede eşin ertelıyor anlayacağınız iyice yas farkı oluyor
ne dıyım bundada vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…