kızlar canım öyle bi tatlı çekiyoki. ay allahım hayırdır heyecan bastı beni yinedelikafadulden
ayy keşke ekşi bişeyler çekseydi oğulumdada bol bol tatlı yedim valla anammmmm bitane daha mı yakışıklım olcak acep ayy negüzel yaaalkisalkisalkis
ay inşallah azizecim yaa..
bak akşam oldu hala gelmedi senin kırmızılar :dance:
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz sonra bende sarhoş gibiyim başım çok dönüyor:sinifsinif:kendinize iyi bakın
ya evet habire saate bakıyorum offf daha gecesi var bunun benneyaptımki hiç heycan yapmıyım ben dimi canımm.
KENDİ BÜNYENİ EN İYİ SEN TANIRSIN TABİ CANIM AMA BENİM REGLİM YAKLAŞTIĞI ZAMAN DA BENİM CANIM ACAYİP TATLI ÇEKER SEN DE YOKSA BÖLE BİŞİY SEVİN DERİM HAMİŞ MİSİN NE? delikafadulden
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz sonra bende sarhoş gibiyim başım çok dönüyor:sinifsinif:kendinize iyi bakın
olsun canım ya ona heyecan yapmak bile ayrı bir keyiftir.. bugünün bitmesine bişi kalmadı valla.. şimdi akşam eşin gelir, yemekti şuydu buydu falan derken biter bugün.. inşallah 9 ay gelmez o kırmızılar..
yüzümdeki sivilcelerdende adet olmam gerek bakalım kısmet canım.
bide sizin adet gününüz gelsede bende sizinle heycanlanıyım...hepimiz adet olsakta olsun napalım üzülmek yokkkk. kasım ayımızı heycanla bekleriz bizde dimi canımmyerimseniben
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM MESAİ BİTTİ
AKŞAM BELKİ UĞRARIM YİNE GELEMEZSEM SABAH OLA HAYROLA DİYORUM.
AZİZECİM İNŞ KIRMIZILAR HİÇ GELMEZ.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE :gitme:
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM MESAİ BİTTİ
AKŞAM BELKİ UĞRARIM YİNE GELEMEZSEM SABAH OLA HAYROLA DİYORUM.
AZİZECİM İNŞ KIRMIZILAR HİÇ GELMEZ.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE :gitme:
tatlını yesene tatlını.. :jeyyar:
valla benim şimdiye kadar okudugum kadarıyla adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynıymış..
hiç belli olmaz o yüzdenn..
bide önceki hamileliğinle de karşılaştırma bence, sonuçta insanın bünyesi de değişebiliyo zamanla...
yaa tatlım iyiki varsın canım benim. beni çok güldürüyon bu yazılarınlakaydirigubbakcemile3 tatlımı yedim rahatladım canımmm:lepi:
görüşürüüüzz iyi akşamlarr..
ne güsel mesaiymiş bu yaa bu saatte bitmiiş :a015: